Mala Hierba. Una agradable sorpresa

/Mala Hierba. Una agradable sorpresa

Mala Hierba és un restaurant ben recomanable. Amb un local acollidor i amb encant. I amb  cuina de molt bon nivell. El servei és amable i professional. Llàstima de la ubicació, que està lluny de tot 🙂

Mala Hierba

Calle Funoses Llussà 2 (Teixonera)

www.malahierba.barcelona/

Tel.: 932 13 50 05

 

De nou un dinar de 3(o+)aTaula. Amb la tria a càrrec del Jordi i el post conjunt, m’ha tocat a mi.

Mala Hierba, és un lloc del que es parla molt. Però no tant sols per part de la fauna que sempre fa soroll, amb postureo inclòs, de qualsevol lloc, sinó per gent amb bon criteri.

Puc avançar que Mala Hierba ens va encantar a tots nivells i que  és més que probable, que sigui una de les novetats  de la  Guia 3(o+)aTaula , en  la propera edició de tardor.

Però no oblideu que encara podeu baixar-vos la Guia d’estiu 2018, fent clic al link inferior.

Mala Hierba Guia

Com diem al post conjunt, si Mala Hierba estés ubicat a Rambla Catalunya, hi hauria cua a l’estil de la Cerveceria Catalana o com es digui.  Però arribar allà, costa…!. I si a més t’equivoques de sortida de Metro (culpa meva de no llegir les instruccions d’arribada), et fots un tip de pujar i baixar.

Que ofereixen a Mala Hierba…

Vam sortir molt satisfets, Però dos plats ens van quedar a la memòria:  Les  panizzes fregides, amb wasabi, sardina fumada i ceba en agredolç, que per simplificar  diríem que és una polenta, feta a base de cigrons.

I  també un sorprenent fetge de rap a la planxa, amb figues, bledes i salsa de vi negre. Estava impressionant i la reflexió és com una menja tant bona, aquí en el nostre país, sembla menystinguda.

RESUM de Mala Hierba

  • Local molt agradable, tot i que on on Jesucrist va perdre l’espardenya
  • Cuina sorprenent
  • Molt bon servei
  • En conseqüència, lloc molt recomanable

Mala Hierba preu

Punt de vista global de Mala Hierba, per part de 3(o+)aTaula

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-09-12T10:36:54+00:00 9 de setembre de 2018|Tags: , , |7 Comments

7 Comentaris

  1. Jordi Castaño 9 de setembre de 2018 en 12:36 - Respondre

    Coincidim plenament en els plats a destacar. La panizza, jo no l’havia tastat mai, i el fetge de rap ni recordo quan va ser l’últim cop… Una cuina molt ben parida.

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 9 de setembre de 2018 en 12:49 - Respondre

      Si… El fetge de rap, el darrer cop que el vaig tastar en un restaurant, va ser a Topik. Al principi de tot, quan van celebrar crec, el primer aniversari….

      Ens va agradar, però ara que he buscat a Twitter per si tenien pàgina i referenciar-los. he trobat crítiques i premis massa exciteds i tampoc és tant com per “millor de….”.

      I no deia pas, millor de la Teixonera… 🙂

      Abraçada!!

      • esther 10 de setembre de 2018 en 17:34 - Respondre

        jajaja…. millor de….. el verge i la panizza, de 10!

  2. Pepa Lázaro 10 de setembre de 2018 en 12:52 - Respondre

    Doncs ni idea on queda aquest poble. Sort del Google maps!!!

    Salut!

    • Pepa Lázaro 10 de setembre de 2018 en 12:53 - Respondre

      hahahaha, és un barri no un poble!!! Quanta ignorància :-DDDDDD

      • esther 10 de setembre de 2018 en 17:33 - Respondre

        jajaja…. sí, és un barri on pere va perdre l’espardenya!!! 😉

    • Ricard Sampere 11 de setembre de 2018 en 00:11 - Respondre

      Ara que ho dius, penso que vaig embolicar posant el nom del barri, doncs si que sembla que sigui un poble…. 🙂

Deixeu un comentari