Marimorena BCN. Bon producte en un bon local

/Marimorena BCN. Bon producte en un bon local

Marimorena BCN, és el local obert el passat estiu a BCN, pels que ja disposen d’un local amb el mateix nom a Sant Boi de Llobregat. Un lloc recomanable, amb producte de proximitat. Bona cuina i bon servei

Marimorena Barcelona

Loreto, 24-26

Web del lloc

Tel.: 931 19 09 47

Marimorena BCN entrada

Marimorena Barcelona

Marimorena BCN, és la nova aposta feta pel restaurant del mateix nom a Sant Boi de Llobregat i que és ben conegut per la seva cuina de proximitat, basada en productes del seu entorn. I a partir de juny del 2018, van aterrar a BCN a dos passos de la plaça Francesc Macià.

Marimorena BCN, destaca també per disposar d’un local de 300m2, amb àmplies i espaioses taules, que permeten intimitat i comoditat. Sembla una rara avis en temps en que el menjar «apretujados» ja sembla un fet normal. En conseqüència un «bon local», tal com pretén destacar al títol.

Marimorena BCN interior

A més de la carta que va variant segons disponibilitat dels productes, ofereixen un interessant menú degustació per 35€ i també un menú executiu els migdies feiners, al voltant dels 25€.

Precisament vam anar-hi fa uns mesos amb els de 3(o+)aTaula. I vam entrar amb la idea de fer carta, però el menú executiu ens va fer gràcia i va ser l’opció que vam demanar. Podeu veure la crònica, al link de final d’aquest post.

I ens va agradar fins el punt de plantejar-nos posar-lo a la NOVA Guia 3(o+)aTaula de Tardor. Si feu clic, veureu si està o no 🙂

 

La Guia en la que ningú paga. Ni els que la baixeu, ni els restaurants per sortir-hi 🙂

I just després d’aquell dinar, el Jordi va proposar d’incloure Marimorena BCN a la Guia de tardor. L’Ésther ho veia bé i en canvi jo m’oposava, amb l’argument de que calia decidir-ho a partir d’un àpat que no fos el menú migdies. I per aquest motiu, he tornat, per veure cap a quin costat decantem la balança.

Que vam demanar en aquesta ocasió?

Vam escollir el menú degustació de la casa, que ens permetia valorar diferents plats. I ja podem avançar que en vam sortir molt satisfets.

Marimorena BCN menú

Primer va arribar una terrina de foie gras amb «chapadillo» d’anguila, ceba al vi i figues.

Continuem amb uns rovellons a la llauna amb terra de trompetes de la mort.

Marimorena BCN rovellons

En tercer lloc unes braves engofrades, que ens va semblar una bona idea. Igual és més freqüent del que creia, però per nosaltres va ser una novetat. I és que no tenim massa «experiència» en braves. Però la gràcia del seu acabat tipus gofre, és que a cada forat, poden posar una salsa diferent.

Marimorena BCN patates braves

Bola de gamba i ceps amb aire de marisc i cap cruixent. Original i ben resolt.

Marimorena BCN gamba

Arròs socarrat de bolets de temporada amb espardenyes. Com podeu veure a la foto, espardenyes era en singular. Però bromes a banda, la singular era una bona espardenya.

Marimorena BCN arros espardenya

Cua de bou desossada i carbassa en textures. Un plat molt aconseguit.

Marimorena BCN cua bou

I a la secció de postres , un Babà de carajillo i com segones Lemon Pie.

babà de carajillo

Marimorena BCN lemon pie

 

Conclusions de Marimorena BCN

Tant aquest cop com l’anterior, hem sortit gratament sorpresos. El dia de 3(o+)aTaula a partir del menú executiu, que ens va semblar d’una RQP molt elevada. I aquest darrer cop, amb la sensació de que no em faria res tornar-hi en pocs dies.

El dubte que em queda, és la rendibilitat del lloc. La zona no és pas econòmica, el local està molt ben decorat i dissenyat, les taules molt més espaiades que la mitjana actual que podem trobar a BCN. Ells anuncien que l’aforament és de 60 places. Però si pillen aquest local algun dels llocs «guai-modelno» tipus Mont Bar, us puc assegurar que intenten encabir allà 180 persones mínim. I ves que no fossin més 🙂 .

La part que penso els caldria millorar, seria la comunicació. La pàgina web del de BCN, no deixa de ser un annex de la de Sant Boi. I costa una mica de diferenciar. Els horaris no saps si són els d’un lloc a l’altre. I en contrapartida, quan van obrir, van fer passar tota la gamma de (presumptes) influencers, que tampoc dona massa bona imatge. Vaja, que és llàstima que tenint bona cuina, bon local, bon servei, descuidin aquest flanc. I els puc arribar a entendre, però a l’any 2018, no és pot deixar de banda una bona comunicació.

La carta de vins, amb les DO’s sense endreçar i una mica peculiar. Però coses bevibles tenia, com el DO Empordà, Finca d’Olivardots que vam escollir 🙂 .

En tot cas, dir que si Marimorena BCN, aconsegueix  afiançar-se, el projecte promet. En conseqüència us el recomano sense cap mena de dubte.

Resum de Marimorena BCN

  • Cuina de molt nivell amb plats tradicionals, però també innovadora
  • Diferents opcions de menú
  • Producte fresc i de qualitat
  • Servei amable i atent
  • RQP molt bona
  • Pels que busqueu llocs amb reservats, tenen una sala molt agradable

Poso un enllaç a la Crònica de fa uns mesos, de Marimorena Barcelona, amb els de 3(o+)aTaula. Si feu clic, podreu llegir-la:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-11-15T22:20:00+00:00 28 d'octubre de 2018|Tags: , , |9 Comments

9 Comentaris

  1. Pepa Lázaro 28 d'octubre de 2018 en 10:57 - Respondre

    La meva experiència al de Sant Boi no va ser tan “gratament sorpresa”, pot ser esperava més pel tema “influencers” i xarxes. Ja vaig publicar al meu bloc que aixó de les patates engofrades no em van fer gaire el pes, que està molt bé les diferents salsas però la patata en versió gofre no em va entusiasmar. L’arròs va ser el plat més decebedor…
    Torno a repetir que haurem de tastar el de Barcelona però és una llàstima perquè tenint base a Sant Joan Despí, m’estimo més quedar-me pel Baix Llobregat que entrar a la gran ciutat.

    Salut!

    • Ricard 28 d'octubre de 2018 en 11:14 - Respondre

      M’has donat un ensurt… el vaig deixar programat per les 10 del mati i aquí són les 6… 🙂

      Ricard Sampere
      from NY

      🙂
      🙂

      I ara ja contestant el q em dius, penso que el tema influències el van fer fatal, amb molta púrria. Jo vaig tardar en anar-hi per culpa d’això…

      • Pepa Lázaro 28 d'octubre de 2018 en 13:56 - Respondre

        Veig que matineu per aprofitar el dia 😀
        Bona estada!

        Salut!

  2. Tomàs Cortés 28 d'octubre de 2018 en 22:52 - Respondre

    Records dels Germans Miquel 😂😂😂😂. Dia fantàstic amb un sol espatarrant, mentre a la resta pluja tot el matí

    • Ricard 29 d'octubre de 2018 en 00:37 - Respondre

      El que donaria aquí a NY, per uns entremesos de peix…. Acabes menjant porqueries i a preus inhumans 🙁

  3. Tomàs Cortés 29 d'octubre de 2018 en 08:23 - Respondre

    És una ciutat per rics….res noi, o sobrevius amb un deli o etc deixas la pasta al River cafè a Brooklyn o al famos Katz’s delicatessen. Salut i supervivència

    • Ricard 29 d'octubre de 2018 en 23:23 - Respondre

      Com persona cerebral que soc, mai faig cap despesa en coses que al meu criteri, no les valen…. I a sobre soc zero mitònam 🙂

      Seguiré en la línia de llocs insignificants, però amb aspecte digne. I com cònsol, maleiré cada tiquet

  4. Jordi Castaño 7 de novembre de 2018 en 09:08 - Respondre

    Tot i que saps que no sóc gaire de repetir, és del llocs que no em faria res tornar.
    El conjunt de qualitat cuina-servei-sala, és molt complicat trobar a la restauració de Barcelona.

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 7 de novembre de 2018 en 11:28 - Respondre

      Si, si i aquest cop també ens va agradar i fins i tot el lloc va cridar l’atenció del jr.

      Però segueixo veient problemes al lloc. Sistema de comunicació nefast, que avui en dia és imprescindible un bon sistema…

      Només a tall d’exemple, mentre entràvem a les 21h d’un dimecres, el rètol de l’entrada, mostrava que els dimecres nit, no obrien…

      Ja veurem…. però com a menjar i tracte, molt bé.

Deixeu un comentari