Marisqueria Nova Devimar. Un viver amb restaurant

/Marisqueria Nova Devimar. Un viver amb restaurant

Marisqueria Nova Devimar, és ben conegut per molta gent, com viver per comprar peix i marisc. Però també ofereix un molt bon espai de degustació en front del mar, còmode i ben presentat.  

Marisqueria Nova Devimar

Barranc de Sant Pere s/n L’Ampolla (Tarragona)

http://marisquerianovadevimar.cat/

Tel.: 977 05 94 40

Marisqueria Nova Devimar

Marisqueria Nova Devimar

Feia temps que el teníem a la llista de pendents. De fa temps, sabiem que és un lloc, força conegut com viver i per compra de peix. Però un dia ens va arribar que havien obert restaurant de “degustació” i ja va passar a la llista. I tot i tenir-lo a 30 minuts de casa, són tants els llocs pendents que hem tardat més de mig any per a poder-hi anar.

Es tracta d’un restaurant senzill, en quant al servei i sense masses sofisticacions, però compensat amb un exel·lent producte i una ubicació envejable, a primera línia de mar i amb vistes al Delta.

Algunes misèries de Trip Advisor

Com curiositat he de dir que sempre, abans d’anar a un lloc desconegut, m’agrada el morbo de mirar les comentaris més negatius a TripAdvisor. I en aquest cas havien tres, que precisament ens van motivar a anar-hi. Un a l’estil de “todo muy caro…”, quan ja saps per altres fonts que no és així.  I sempre provenen de gent que no saben on van o no han passat mai del bareto de barriada Tabarnia. Un altre es referia a la botiga, en que van tenir una discussió,  perquè van entrar amb el gos, quan ja havien llegit (!!) que no es podia i un tercer en que venien a dir “que no nos entendian bien hasta que les hablé en catalàn”. Per tant, ja us imagineu el perfil i el contingut subliminal. I sort que al grup, portaven algú bilingüe… 🙂

Total, que com nosaltres no portàvem gos, tenim clara la RQP i parlem català,  tot ens va anar sobre rodes… 🙂

Tenien un parell de menús que semblaven atractius. El de 45€ que requereix anar amb gana i el més senzill de 25€, que és el que vam observar demanaven altres taules i que semblava una opció més que recomanable.

Marisqueria Nova Devimar-menu25

Marisqueria Nova Devimar-menu45

En el nostre cas, vam anar a la carta que us recomano veure-la a la seva web. No mostren preus, però ja us dic que són continguts i lògics, atesa la qualitat del producte.

Que vam menjar

Vam compartir una dotzena d’ostres, un dels productes estrelles del viver. En concret les arrissades del Delta. També un plat que ens fa gràcia quan anem per la zona: Ni més ni menys que unes anques de granota molt, molt bones i ben fregides.

Marisqueria Nova Devimar-granota

Marisqueria Nova Devimar-ostres

Tot seguit dels arrossos vam triar un de curiós a base de galeres i pop. Ja ens van avisar que seria caldos, cosa que no és cap problema per nosaltres. L’arròs estava molt ben resolt, amb un brou de nivell. Però per trobar-hi alguna cosa negativa, dir que les porcions de pop que portava, eren excessivament dures…

Marisqueria Nova Devimar-arros

La carta de vins era molt bàsica. Un la secció de vins, un sol vi de la Terra Alta i gens atractiu. Sembla estrany que no s’exploti la proximitat d’una zona privilegiada i productora de garnatxa blanca. En canvi molts vinets del Penedès i de Rueda. Més que crítica, ve a ser una reflexió. Però també entenc que en ocasions, les cartes de vins estan encarades al públic potencial. Per tant vam optar per un cava Recaredo.

A l’hora de compartir unes postres, ens van explicar els que feien ells i els que compraven fora. Dels que feien ells, ens va fer gràcia un gelat d’arròs. No sabia ni que es fessin gelats d’arròs. I he de dir que va resultar bo i sorprenent.

Marisqueria Nova Devimar-gelat-arros

Marisqueria Nova Devimar-tiquet

Marisqueria Nova Devimar-preu

RESUM

 • Un lloc molt interessant, per si feu alguna sortida cap el Delta
 • Peix i marisc de molt bon nivell
 • Però amb RQP correcta i menús molt interessants
 • Servei correcte, senzill i amable
 • Ubicat en primera línia de mar. Lloc amb molt d’encant
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-06-13T15:26:20+00:00 13 de juny de 2018|Tags: , , |12 Comments

12 Comentaris

 1. Pepa 13 de juny de 2018 en 18:33 - Respondre

  Doncs trobo molt bona RQP com tu dius. També vaig estar el cap de setmana a Llançà a un restaurant al que havien posat un negatiu al Trip aquest perquè no els van deixar entrar amb el gos, tot i que tenen un cartell que ho avisa.

  Aquest ens queda a prop. Ja hi anirem!!!

  Salut!

  • Ricard Sampere 13 de juny de 2018 en 19:08 - Respondre

   I et dic una cosa… vaig sortir empenedit de no haver agafat el menú de 25€….

   El vam observar d’altres taules i tenia molt bon aspecte… Vull dir que encara ens hagués sortit més econòmic…

   Salut!!

 2. Tomàs Cortés 14 de juny de 2018 en 00:24 - Respondre

  Ja som dos els que mirem els comentaris negatius dels llocs, per despres mirar el currulum del susodicho per donar-li o no credibilitat, raro que es uno. En quan a l’arrós que porta pop (molt tipic del portuguesos, no he arrivat mai a entendre. M’agrada el porp i m’agrada l’arrós, els dos junts no, prefereixo uns bons calamaxins. Massa lluny per mi el lloc, pero mai se sap

  • Ricard Sampere 14 de juny de 2018 en 10:07 - Respondre

   Veig que no soc únic en el tema de cercar comentaris negatius…. 🙂

   I també comparteixo el que dius de l’arròs amb pop. De fet hi havien altres arrossos i vaig demanar el de pop, per veure com ho resolien. I estava bé, amb l’únic però del pop una mica dur…

   El lloc té encant i em fa gràcia tornar-hi una nit de dia calorós i sense demanar arròs 🙂

   Jo el tinc a 25m de casa i és menys greu… De fet és el temps de trajecte a que estava habituat quan vivia a Sabadell i sopava a BCN, just fa menys d’un any…

 3. jcreig 14 de juny de 2018 en 10:49 - Respondre

  És un bon lloc.Vàreu fer un menú molt del Delta, excepte l’arròs que és ben especial.
  Els comentaris dels TripAdvisors són realment curiosos i últimament molt polítics amb el tema de la llengua quan realment és una autèntica fal·làcia. El darrer cop que hi vaig anar no parlaven català i no passa res.
  En fi.
  Una abraçada i coincideixo.

  • Ricard Sampere 14 de juny de 2018 en 14:38 - Respondre

   Entre setmana que suposo serveixen els de la casa, si que l’idioma era català…. Però vaig observar que la que feia el servei, li costava d’entendre’m… No sé si problemes d’oïda o que parlo massa ràpid….

   També pot ser que els accents, provoquin alguna dificultat d’enteniment, perquè amb la Marta s’entenien perfecte… La Marta ha viscut més de 30 anys a Móra i allà l’accent és molt tancat… I quan anem a restaurants del sud, sempre reserva ella i tanca l’accent de manera dura… I en algun lloc ens tracten millor, doncs jo soc un vulgar «kamaku» i ella em salva.. 🙂

   Però imagina que jo fos un «tabarnio», ja hi poso la coletilla de que “no m’entendia porqué….. bla, bla, bla…”…. 🙂

   En fi… filosofades a banda, vam menjar molt bé i vull tornar un vespre d’estiu…

   Abraçada!!

 4. jcreig 14 de juny de 2018 en 14:50 - Respondre

  Aquí i a La Barraca, una mica més endavant anant cap a St.Carles, no me’ls perdo. També repeteixo. Només pels llagostins,entre altres, en el primer lloc i els arrossos en el segon, valen la pena.
  Una abraçada

  • Ricard Sampere 14 de juny de 2018 en 14:55 - Respondre

   Doncs gràcies per les referències… Quan només passava els caps de setmana a Cambrils, em feia mandra tornar a saltar cap el Delta… Però ara que hi visc, sembla que l’excursió vé de gust….

   Prenc nota i encantat de rebre referències…

   Abraçada!!

 5. JOSE LUIS LLAVAT DELCLOS 14 de juny de 2018 en 19:27 - Respondre

  Compartiendo en una gran parte lo que se comenta sobre la web Tripadvisor, es lamentable la inclusión en la preente opinión de esta frase “I sempre provenen de gent que no saben on van o no han passat mai del bareto de barriada Tabarnia” manifestación que considero totalmente fuera de lugar y de una total falta de respeto hacia los que disfrutamos de dichos baretos, una cosa es que se piense y otra ponerlo de esta forma.
  Evidentemente que por suerte, no me puedo dar por aludido, si bien no todos hemos tenido la ocasión de poder cursar estudios universitarios ni disponer de medios económicos suficientes para poder ir a comer donde nos apetezca, pero por eso no hay que despreciar a nadie mientras no te falten al respeto.
  En algunos baretos de barriadas Tabarnia como se indica, se come muy pero que muy bien y a mi cada vez me gustan más y tengo una lista de baretos en todo el cinturón y ciudad de Barcelona y a los que, si no a todos a mas de uno, seguro ha ido vd. en mas de una ocasión
  No hace falta ir al “Estimar” para comer cuatro calamares fritos con mayonesa negra y que te crujan, cuando tienes el mismo o mejor producto en esos “baretos” y elaborados con quizás más cariño que el que pone el mal pagado, si cobra, becario de turno en uno de esos restaurantes aupados mediaticamente.
  Creo que hay que guardar las formas y mantener el respeto en principio a sus lectores y a todos los clientes y dueños de baretos, porque dignos, lo que se dice dignos hay muchos, quizás con más dignidad y meritos que muchos de los que intentan auparse mediante propaganda mediática, que no digo en su caso, creo, mediante invitaciones.-
  Gracias
  J.L.Ll.D..

  • Ricard Sampere 14 de juny de 2018 en 20:44 - Respondre

   Complicat de contestar…. 🙂

   Segur que es menja molt bé en els bars que jo anomeno barri Tabarnia i ho dic sense dubtar-ne. Però si una persona no surt mai d’aquest ambient, estaràs d’acord en que el dia que va a un lloc de 40€ per cap, ho troba caríssim i si coneix Trip Advisor, escriu en plan “sus vais a enterar”. Això venia a dir…

   De la mateixa manera, que jo mateix, estan habituats als llocs de 40/50€, el dia que vaig a un de 100/140€, ho trobo car… Però com que sé on m’he ficat, ni em passa pel cap rajar…

   També reconec el meu estil “faltón”, però m’agrada interpretar aquest paper en aquest àmbit de les xarxes i de la gastronomia…

   I totalment d’acord amb els preus abusius de Estimar (adequats per qui mai va al mercat i ignora els preus reals del peix) i també en l’afirmació de que mai vaig a invitacions, que és cert que mai hi vaig. I prou enfadats tinc els #gastro_canaperos, perquè a més em ric d’ells, quan van a totes … 🙂

   Salutacions i agraït per la participació…

   • J.L.Ll.D. 15 de juny de 2018 en 11:08 - Respondre

    Totalment d’acord i agrait per la aclaració.
    No anian domes baretos al barri Tabernia, tambe a Barcelona city … Bartoli, Vilaro, Carlos, Gelida …
    A seguir.

    • Ricard Sampere 15 de juny de 2018 en 11:18 - Respondre

     Soc molt fan de Vilaró i de Bartolí…

     Els dos ens tinc publicats i també surten a la Guia conjunta que he fet amb els de 3(o+)aTaula que pots veure al link:

     bit.ly/Guia3aTaulap02

     Salutacions!!

Deixeu un comentari