Mextizo. Un mexicà elegantment “seriós”

/Mextizo. Un mexicà elegantment “seriós”

Mextizo

Diputació, 239



TEL.:  935414623


www.mextizo.es

Restaurant nou a Barcelona, amb poques setmanes, i del que havia sentit a parlar força. I això em feia patir una mica per excés d’agència de publi. Que ja començo a estar escamada del tema. Però no. Molt bon menjar, lloc preciós i servei en rodatge (amb carències lògiques), però encantador i reconeixent que estan currant molt per començar. Se’ls hi noten les ganes i la simpatia. 

Mextizo-entrada

Restaurant molt ampli i amb molta llum (bravo!), amb cuina semi a la vista (recorda una mica tot plegat a l’Hoja Santa) i un pati interior al final, que és una passada. Molt agradable. Taules separades i àmplies (bravo!). La decoració és molt elegant i gens típica mexicana. De fet, els segons són poc “mexicans” i per això no els vam tastar i ens vam dedicar als primers. Tenia mono mexicano… 

Mextizo-sala
Mextizo-detall-sala

Per beure, margarites de mezcal, esplèndids. I la parella va demanar michelada, però (molt sincerament, el què és d’agrair) li van dir que encara no, que no els hi acabava de sortir, que estaven provant…

Mextizo-carta

Vam començar, como no, amb amanida césar (el més fluixet de tot, trobo. estava bona, però n’he tastat de millors), ceviche i aguachile de vieras (boníssims els dos). 

Mextizo-cesar

Mextizo-cheviche

Mextizo-vieiras

I a destacar, però sense foto, una crema de parmesà amb blat de moro i llagostins increïble. 

I de segons, tres tacos: de cochinita pibil (el millor, espectacular), de gamba (molt bo també) i de peix (massa fregit, pel meu gust). 

Mextizo-taco-cochinita

Mextizo-taco-gamba

Mextizo-taco-peix

Vam fer postres. Molt destacables textures de xoco. Molt bo. 

Mextizo-postres

I de preu final, molt bé. Uns 50 euros per persona. Bona RQP, tenint en compte que hi havia força beguda. 

Ens van convidar a un xupito de bon mezcal. I segur tornarem. 

Com resum del lloc:

Zona cèntrica i per dinars de feina “diferents” o també amb clients

Bona RQP

Local elegant

Servei correcte i atent

Segur que tornem

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2017-10-12T12:56:59+00:00 31 de juliol de 2016|Tags: , , , |16 Comments

16 Comentaris

  1. Anònim 31 de juliol de 2016 en 11:51 - Respondre

    estreno comentaris!! lloc que val molt la pena!! ara m'han entrat ganes de mexicà! 🙂 merci ricard! esther

    • Anònim 31 de juliol de 2016 en 18:06 - Respondre

      Avui tenim poc moviment…. Inici vacances, diumenge……

    • Anònim 31 de juliol de 2016 en 20:31 - Respondre

      jaja… doncs que hi vagin quan tornin! 😉 esther

  2. bacoyboca.com 1 d'agost de 2016 en 05:37 - Respondre

    Vaig entrar un dia, quan el van obrir, fora d'hores. El local es molt maco!. Com ja vaig comentar-te és possible que hi vagi aquesta setmana, estic pendent d'una amiga. M'han dit que fan una mena de fòrmula migdia que no es un menú. Bé si al final el visito, ja ho sabreu !

    • Anònim 1 d'agost de 2016 en 13:18 - Respondre

      L'Esther està de vacances i no massa activa a la xarxa… Jo no sé res del lloc.

      🙂

  3. Anònim 1 d'agost de 2016 en 19:14 - Respondre

    hola!!!! baco y boca, no sé si fan quelcom de migdia… jo hi vaig anar un dissabte, però si hi vas, explica!!! merci! esther

  4. Jordi Castaño 2 d'agost de 2016 en 13:41 - Respondre

    A veure… Així d'entrada, 50€ per cap per quatre verduretes i tres tacos, ho trobo un pel pujat de preu… Però imagino que per incondicionals de la cuina mexicana i en l'entorn que descrius de taules separades, bona il·luminació i jardí, ja quadren els números.

    Aniré un dia amb el Tito… :-)))

    • Anònim 2 d'agost de 2016 en 14:15 - Respondre

      El Tito no seré jo oi?.

      D'entrada vaig pensar com tu, però com no ha mostrat tiquet, ves a saber el número de cocktails mexicans que inclou l'àpat… 🙂

    • Jordi Castaño 2 d'agost de 2016 en 14:43 - Respondre

      Who else??? :-)))

      I, també tens raó… Tens motius suficients per dubtar del número de cocktails que incloïa l'àpat… 😉

      Recordo el primer cop que vaig anar al Tanta, que els piscos van pujar quasi el mateix que el sopar… 🙁

  5. comequetebebe 2 d'agost de 2016 en 15:39 - Respondre

    jordi, aquí tens la solució… si has llegit bé la crònica, ja aviso que hi ha MOLTA beguda! 🙂

    • comequetebebe 4 d'agost de 2016 en 11:01 - Respondre

      Jordi, avui revisant fotos, he trobat el compte… quasi 40 euros de beguda… glups…

    • Jordi Castaño 4 d'agost de 2016 en 17:37 - Respondre

      Has sentit parlar de Bob Esponja?? :-))))

      Això deixaria el compte en uns 40€ per persona normal, que fa que el lloc sigui una mica més terrenal. Està bé!

  6. Pepa Lázaro 2 d'agost de 2016 en 16:43 - Respondre

    El lloc es veu molt elegant i si hi ha espai i tot a les taules ja és un plus.
    Les copes i el postres apujen bastant el compte, sí. No és un lloc descartable.
    Bones vacances Esther!!!!

    Salut!

    • comequetebebe 3 d'agost de 2016 en 07:39 - Respondre

      Pepa, fantastic el tema de les taules! ho vaig comentar expressament pq eren taules grosses per dos… l'edu i jo els dissabtes d'hivern anem a dinar amb varis diaris i fa molta ràbia no poder treure ni la revista enana pq no hi cap a la taula. aquí hi cabien tots oberts! 🙂 amb uns seients ben còmodes… i fora a l'entrada tenen una cockteleria fantàstica!

  7. Dani 2 d'agost de 2016 en 18:06 - Respondre

    Ostres, tinc reserva per demà… Darrerament sembla que us vagi seguint. Bé, una mica sí, no puc negar-ho, però en aquest cas fa com dos mesos que vaig passar un dia per davant amb un amic, tot sortint de sopar del Montbar, i després de fer un cop d'ull a la carta ens vam quedar mirant el local des de fora. Algú de l'equip ens va veure allà plantats al carrer i va sortir a convidar-nos a mostrar-nos el local. I és cert, el lloc llueix molt, però em vaig quedar sorprès per l'atenció cap a uns desconeguts que, simplement, tafanejaven des del carrer, i a unes hores a on clarament sospitarien que ja havíem sopat. La qüestió és que aquest noi ens va fer cinc cèntims de la reforma, ens va presentar a una noia amb vocació de relacions públiques que ens va fer un recorregut per les diferents estances i, per acabar, el propi Adrián Marín, el xef, molt agradable, per cert, ens va convidar a uns xupitos (virgin, però refrescants) i, en veure'ns interessats, ens va explicar el projecte. La sensació, d'un equip implicat com feia temps que no ho veia. Em vaig prometre que passaria, així que demà és el dia. Llegint-vos em fa la sensació que no estarà pas malament.

    Salutacions!

    Dani

    • comequetebebe 3 d'agost de 2016 en 07:42 - Respondre

      Dani, doncs ja diràs…. ara em fa por haver generat expectatives altes! 🙂 el què escrius és exactament el què vàrem sentir nosaltres allà. una implicació brutal de tot l'equip, ganes, bon rollo, etc… a banda, que el menjar ens va agradar. fes report, ok? merci! jo vaig a sopar el dia 11… ja comentem! merci!

Deixeu un comentari