Out of China. Un restaurant xinés a tenir en compte

restaurantscat.cat > Restaurants Eixample Esquerra > Out of China. Un restaurant xinés a tenir en compte

Out of China, és un restaurant de cuina xinesa, ubicat en ple Eixample, que ens ofereix una cuina fresca i moderna, però també respectuosa amb la tradició de la cuina oriental. I en un ambient modern, discret i sense estridències, que et fa sentir a gust.  

Out of China

Carrer d’Aribau, 112

outofchinabarcelona.com

Tel.: 934 51 55 55

Out of China

Out of China

Out of china, és un restaurant que tenia en la llista de pendents de feia temps i al que vam anar sense reserva prèvia i de manera improvisada. I això és un fet sense precedents en el meu historial recent. 🙂

En realitat, tenia reserva de taula en un altre lloc no llunyà. Però mentre esperava al carrer a que arribés qui m’acompanyava, vaig observar que es formaven dos grups nombrosos, dels que es troben a la porta amb grans mostres d’excitació a mida que arriben els components.

Tot i això vam acabar entrant quan els grups ja eren dins, però just veure el panorama, vam tornar a sortir per cames, al veure que tampoc veiem ningú amb qui anular la reserva. En tot cas la vaig anular via web, tal com l’havia feta, doncs mai he reservat un lloc sense presentar-me o anular.

I pensant en una alternativa propera, ens va passar pel cap el Out of China, i cap allà ens vam dirigir.

L’experiència a Out of China

Hi havia alguna taula lliure i ens vam instal·lar allà. El local era prou agradable, sense els detalls que m’emprenyen d’altres xinesos que tinc publicats. L’excés de tramoia a nivell dragons i altres símbols no m’entusiasma, ni tampoc la deixadesa o aire démodé que llueix algun dels considerats top de BCN.

Per començar vam compartir un assortiment de dim sum més un bol d’arròs fregit amb verdures aromàtiques.

Out of China-dim-sum

I tot seguit cada un va demanar la seva opció. En el meu cas el típic “pato laqueado” i qui m’ acompanyava unes mandonguilles vegetals amb salsa de cacauet. Tots els plats estaven ben resolts, atès el nivell de preus del lloc, que és molt correcte.

Out of China-pato

Out of China-mandonguilles

Com postres vam compartir unes nous cantoneses. Però vaig oblidar-me de fer foto 🙁

La carta de vins, ens va confirmar que de mica en mica, els llocs orientals, van millorant en aquest aspecte. No és pas per a llençar campanes al vol, però és un petit pas. Vam demanar un Auzells de la DO Costers de Segre. Un vi produït per Tomàs Cusiné i que porta entre d’altres varietats, macabeu, viogner, sauvignon blanc i Chardonnay.

Out of China-vi

Un detall que em va fer il·lusió

Em va fer molta il·lusió, quan cap al final del dinar, va apropar-se una noia que semblava la propietària o que pertanyia a la família i em va dir si em podia fer una pregunta. I era per confirmar si jo havia estat professor d’ella a la Universitat i en concret a ESCI. I efectivament així havia estat, tot i que parlàvem de fa 20 anys. De veritat que aquestes coses em fan il·lusió.

Out of China-tiquet

Out of China-preu

RESUM

 • Un restaurant xinés de la gamma mitja alta de BCN
 • Local agradable, cuidat i sense estridències
 • Servei amable i eficient
 • Plats ben resolts
 • Un lloc a tenir en compte si us agrada aquest tipus de cuina
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-05-20T12:22:01+00:0020 de maig de 2018|Tags: , , |18 Comments

18 Comments

 1. Jordi Castaño 20 de maig de 2018 en 11:16 - Respondre

  Vaig anar fa uns anys i coincideixo. Un bon xinès on menjar plats d’aquell gastronomia sense haver de patir ni per la cartera ni per l’estómac…

  Abraçada!!

  • Ricard Sampere 20 de maig de 2018 en 11:18 - Respondre

   Ni per les vistes….. Ja saps que soc al·lèrgic als dracs….. 🙂

   Abraçada!

 2. Pepa 20 de maig de 2018 en 12:07 - Respondre

  La decoració i el mobiliari es veu molt actual, com dius, res de dracs i cadires entapissades en vermell o daurat. 🙂

  Salut!

  • Ricard Sampere 20 de maig de 2018 en 12:50 - Respondre

   Si, si… Ens va agradar prou..!

   I potser no vam escollir millor pel fet de que no el teníem previst. A mi m’agrada “preparar-me” els llocs, havent llegit alguna cosa recent…

   Però el meu fill va aprofitar el meu desconcert, per triar ell, que hi havia estat recentment. Això si, jo vaig exigir el “pato” 🙂

   Salut!

 3. Conchi 20 de maig de 2018 en 22:24 - Respondre

  Em ve molt bé aquest post. Fa uns mesos que tinc antull de bon menjar xinesa. Com sempre, un plaer llegir-te.

  • Ricard Sampere 21 de maig de 2018 en 00:47 - Respondre

   Gràcies Conchi…!.

   És un lloc del que vam sortir ben contents i mira que va ser visita improvisada.

   Salutacions!

 4. el pellissa 21 de maig de 2018 en 11:31 - Respondre

  gran descobriment…??
  fa més de 10 anys que funciona, abans al carrer muntaner entre valencia i mallorca, desde el principi ha estat diferent, Chenqui….el porta, bona professional, cal anar.hi……menús diaris força interessants i atractiva carta

  • Ricard Sampere 21 de maig de 2018 en 18:18 - Respondre

   Sorry…?. On has vist que el descrivís com “gran descobriment…”?. No serà que entres a llegir les meves pàgines amb un certs i sospitosos perjudicis ?.

   Chenqui…?. En general no em relaciono massa en els restaurants, com per a conèixer noms propis de la gent que els porta. Potser en 5 o 6 de tots els publicats, podria mencionar el nom de qui ho porta, però en la majoria, entro, sopo, pago i això és tot.

   Curiosament en aquest -i tal com explico en el post- em va venir a saludar una noia (imagino de la familiar de qui tu dius), que havia estat alumna meva fa anys a la UPF… però no li vaig preguntar el nom de qui ho portava. Si hi torno, ja preguntaré 🙂 🙂

 5. Joan 21 de maig de 2018 en 12:08 - Respondre

  Vistos els comentaris….afegit a la llista de pendents!!

  • Ricard Sampere 21 de maig de 2018 en 18:19 - Respondre

   I amb mandonguilles vegetarianes…. Ja no pots queixar-te Joan… 🙂

   Salutacions!!

   • Joan 21 de maig de 2018 en 19:05 - Respondre

    Em sembla que et confons de Joan, jo sóc omnívor!!!

    Joan.

    • Ricard Sampere 21 de maig de 2018 en 19:10 - Respondre

     Ostres…. tens raó!!.

     Ara ho veig pel correu!!

     M’he confós de Joan, ja que quan contesto des de la web, no em mostra el mail de qui ha posat el comentari…. 🙂

 6. jcreig 21 de maig de 2018 en 20:39 - Respondre

  Gràcies, com sempre pels comentaris. Evidentment és una cuina xinesa a tenir molt en compte i com han dit, el menú està molt bé però res a veure d’anar a la carta on pots escollir plats que no hi acostumen a ser. Una abraçada

  • Ricard Sampere 21 de maig de 2018 en 23:46 - Respondre

   Gràcies per l’aportació… De fet té tota la seva lògica.

   I la carta em va semblar molt interessant. Del menú no en tinc altres referències que les dels comentaris anteriors.

   Salutacions!

 7. esther 22 de maig de 2018 en 10:35 - Respondre

  Jo fa temps que no hi vaig. hi havia estat un parell de cops i prou correcte. però aquestes mandonguilles potser em fan tornar! 🙂

  • Ricard Sampere 22 de maig de 2018 en 15:11 - Respondre

   Per mi va ser el primer cop… I si demà em calgués anar a un lloc de cuina xinesa, amb entorn arreglat… triaria aquest…. Dels altres dos que tu i jo coneixem i tenim publicats a tresataula… el més pijo dels dos, ja vam veure que tinc risc de sofrir (o gaudir) d’un Ferminazo… i en l’altre, masses dracs pel meu gust, que ja saps que l’entorn m’afecta una mica…

   I tornant al més pijo, un Ferminazo allà, em faria més por, que un Ferminazo al nenaza del Fermi Puig…. 🙂 🙂 🙂

   Ferminazo_xinès =#molta_por

 8. Joan 17 de juny de 2018 en 20:57 - Respondre

  Divendres hi vàrem anar a sopar la colla. Tothom en va sortir molt content i satisfet. Molt bona RQP

  Joan.

  • Ricard Sampere 17 de juny de 2018 en 21:02 - Respondre

   La veritat és que si… jo no havia estat mai i vaig sortir-ne dient, “aquí torno”… 🙂

   Salutacions!!

Deixeu un comentari