Post dels 700.000. M’ajudeu a fer una guia?.

/Post dels 700.000. M’ajudeu a fer una guia?.
Inspired by La Guia de vins de Catalunya … amb permís…

Després de dos posts “efemèrides” dels 500 i 600 mil, en els que de manera simpàtica al meu criteri, vaig dedicar-los  a persones concretes, ara toca un de més tranquil que ja tinc masses enemics per la xarxa. I quan parlo d’enemics no em refereixo a les persones concretes que vaig referènciar, sinó a altres (en general anònims) que entren en defensa del “no sé què” o interpreten el que només ells han interpretat. Ja sabeu que segons com els dono canxa … que el seu esforç els deu costar.

Inspired by (en aquest cas sense haver demanat permís)

Voldria dedicar aquest post especial, a  demanar-vos ajuda pel que fa a adreces de blogs que parlin majoritàriament de restaurants de BCN i Catalunya. M’interessen en format blogs/webs … Ni facebooks, ni  Twitters, ni Instagrams, ni Flickrs, ni Pinterest…

Jo consulto setmanalment una llista de blogs que segueixo amb l’ajuda del lector RSS feedly.com que coincideix amb la  que mostro a la part dreta del meu blog i que teniu sempre al vostre abast. Faig una captura aquí:

No combrego pas amb tots els blogs que tinc a la llista. És més… alguns em cauen com el cul i els segueixo per pur morbo... Però tot i això m’aporten informacions que en tot cas ja sé filtrar. No jugo al joc d’ocultar els que no em cauen bé, mantenint visible una llista de blogs amics, esbiaixada, corporativista i obsoleta.

Per tant us agrairia m’aportéssiu adreces de blogs /webs que parlessin de restaurants majoritàriament de BCN o Catalunya i que estiguin actives. Al cap i a la fi, ens beneficiarem tots, doncs amb les adreces que em facilitareu, podré ampliaré la llista de la dreta del blog i ens beneficiem tots.I si algú vol el fitxer OPML, cap problema en facilitar-lo i així d’una tacada els teniu al vostre lector de feeds.

En resum, agrairia m’aportéssiu adreces de webs o blogs parlant de restaurants, ajustades als següents paràmetres:

 • Que la temàtica restaurants superi el 50% de les publicacions
 • Que siguin restaurants de BCN/Catalunya
 • Que no portin més de 3/4 mesos sense publicar, tot i que d’aquests en tinc alguns a la llista actual … 🙂

I si no és molt demanar, que no siguin agència de publicitat camuflada… Tot i que això ja és més difícil de demostrar i he de reconèixer que a la meva llista, en tinc també més d’un i fins i tot a la captura… #fentamics

Per tant si sabeu d’un blog que compleixi els requeriments, me’l feu arribar a través dels comentaris o en privat. I acabo mostrant el meu agraïment,  a tots els que em visiteu i comenteu.

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:04+00:00 27 de maig de 2014|Tags: |24 Comments

24 Comentaris

 1. Víctor Ibáñez 27 de maig de 2014 en 20:43- Respondre

  Felicitats per les 700.000 visites!
  No hi hauran gaires blogs no professionals que hi arribin.

  Crec que jo entro en el grup de 2 o 3 mesos sense publicar, jejeje 😉
  Pero prometo publicar aviar alguna cosa

  Salut!

  • Anònim 27 de maig de 2014 en 22:30- Respondre

   Gràcies…. En ocasions estàs al llindar dels 3 mesos, però la qualitat ho compensa…. Fixa't amb l'Eduard (Brillat-Savarin)… el segueixo tenint a la llista i ja porta molt temps de quan es va acomiadar..

   Salut!!

 2. Marta 27 de maig de 2014 en 21:47- Respondre

  Osti tu…..això són moltes visitesssss !!!! Però mira que en lloc de fer post provocador, per a divertimento de tots, fer treballar al personal… com et passes !!!!

  • Anònim 27 de maig de 2014 en 22:32- Respondre

   Ja veus… sempre sorprenent jo…. Però també hi ha la seva dosis de provocació… No et pensis pas que m'hagi tornat corder…

   Dissabte t'ho explico….. 😉

 3. bacoyboca.com 28 de maig de 2014 en 20:10- Respondre

  Felicitats Ricard. Et passaré els que jo segueixo a veure si t'encaixen. Això si no els tens ja!

 4. Cuina Cinc 28 de maig de 2014 en 21:42- Respondre

  Felicitats Ricard,
  Per molts anys.
  Acabo de veure que tens un blog de vins:))!!
  Molts éxits!

  • Anònim 28 de maig de 2014 en 22:10- Respondre

   Gràcies…. Si, ja fa temps que tinc el blog de vins, però menys actiu que aquest i tampoc publico tots els que tastem.

   Salut!!

  • Cuina Cinc 29 de maig de 2014 en 21:57- Respondre

   hehe, ja m'ho penso:))!!

 5. Jordi Castaño 29 de maig de 2014 en 08:50- Respondre

  Enhorabona Ricard!

  Ja ric sol, intentant esbrinar el post que publicaràs quan arribis al milió… i que amb el ritme que portes, imagino que arribarà abans que la independència…

  Poca cosa puc aportar-te, ja que apart dels que coincidim, els altres que segueixo són de fora del nostre país…

  Salutacions!!

  • Anònim 29 de maig de 2014 en 09:14- Respondre

   El del milió, ja ha de ser més sonat…. (això si hi arribo… que el colesterol i la crísis, no m'ho posen fàcil). Però intentarem arribar….

   En tot cas si un dia en localitzes algun que compleixi els paràmetres que poso com filtre, ja m'avises…

   A veure si durant juny, podem quedar un divendres…

 6. Lídia 29 de maig de 2014 en 17:19- Respondre

  Hola Ricard,
  primer de tot enhorabona!
  Sempre reviso i llegeixo els posts del teu blog i m'agradaria col·laborar amb alguna aportació del meu blog:
  http://vadeteca.blogspot.com.es/
  Tinc un apartat de restaurants als que he anat i n'he fet un post. Espero que t'agradi ja em diràs si t'interessa 🙂
  Salutacions

  • Anònim 29 de maig de 2014 en 18:20- Respondre

   Hola Lidia,

   Tens un blog molt interessant, però la temàtica de restaurants que és la que ara volia ampliar el directori, la toques en minoria. He entrat i he vist que tens receptes, esmorzars i també algun restaurant, peró sense arribar al 50%..

   Si que m'interessa a nivell personal el te blog, però no el puc posar a l'apartat de restaurants. L'incorporaré en tot cas al meu lector de feeds.

   Salutacions,

 7. Pepa Lázaro 30 de maig de 2014 en 11:47- Respondre

  Hola!!!
  Doncs el meu bloc encara va en bolquers, que no ha fet l'any, però intento publicar cada setmana i majoritàriament són de Catalunya.

  http://losplaceresdepepa.blogspot.com.es/ i la Pepa Pink et donem les gràcies i l'enhorabona per aquesta allau de visites. 🙂

  • Anònim 30 de maig de 2014 en 12:35- Respondre

   Ostres Pepa, ara m'adono de que no et tinc a la barra lateral i en canvi si et tinc al lector de feeds i per això llegeixo tots els teus posts… En 3 minuts hi poso remei…. En aquest cas ha estat descit meu…. Voy pallá… 😉

  • Pepa Lázaro 30 de maig de 2014 en 17:05- Respondre

   😀 Gràcies!

  • Anònim 30 de maig de 2014 en 17:18- Respondre

   No es mereixen…. (que es deia abans….)

   😀

 8. lacuinadesempre.cat 30 de maig de 2014 en 12:31- Respondre

  Ricard, enhorabona per la fita !!!!
  Segueix així!!!!

  • Anònim 30 de maig de 2014 en 12:42- Respondre

   Veus… gràcies al teu missatge, m'adono de que no et tinc a la barra lateral tampoc… Tot i que si et tinc al lector de RSS (tens 86 readers, perquè vegis que no m'ho invento… :)…). Ara et poso a la barra lateral a la secció "NOT" restaurants…

   I gràcies per la enhoraabona, però a mi em falta bastant per arribar a "milonari" com tu… 😉

 9. Montse {Rhu and Sam} 4 de juny de 2014 en 14:50- Respondre

  Felicitats per aquesta nova xifra!!! jo no puc fer cap aportació perquè els blogs que conec ja els tens fitxats però si tinc una demanda, a veure si incorpores aportacions del baix llobregat zona esplugues-sant just d-sant feliu-sant joan d!!! ;-)))

  • Anònim 4 de juny de 2014 en 15:06- Respondre

   La veritat és que excepte un que em va avisar per privat, no he rebut cap aportació nova.

   En canvi, si un parell que ja seguia als feeds i que no tenia al lateral i que he pogut esmenar l'oblit…

   La zona que em dius és una mica difícil per mi. Ja entro a BCN, per Meridiana o per túnels amb idea d'anar a "sopar a BCN"… i tornar a "sortir de BCN", em costa més, atès que sempre quedo per dinar amb gent de BCN.

   Salut!!

 10. Victor A. 14 de juny de 2014 en 05:48- Respondre

  De vins també t'interessa?

  • Anònim 14 de juny de 2014 en 07:31- Respondre

   Els de vins els poso al blog de vins (vinscat.cat) però també m'interessen.

   M'he allunyat una mica del món del vi el darrer any, però si que segueixo interessat.

   Salutacions,

Deixeu un comentari