Punta Anguila. Un lloc que us recomano provar

/Punta Anguila. Un lloc que us recomano provar

Punta Anguila, en un local acollidor, amb bon servei i amb una extensa oferta. És una opció ben recomanable, en una zona en la que no hi ha massa oferta. 

Punta Anguila

Carrer de Fígols, 47

www.puntaanguila.com/

Tel.: 931 58 32 91

Punta Anguila entrada

Punta Anguila

El primer cop que vaig sentir parlar d’aquest lloc, va ser quan em van començar a seguir per Instagram. Vaig mirar les fotos i tenien bona pinta, però no hi vaig donar més importància. En positiu dir que al menys no van fer el follow-unfollow, tant típic de restaurants de poques llums. I puc assegurar que són molts i alguns ho tornen a intentar als pocs dies.

El nom Punta Anguila, em va quedar al cap i pocs dies després en converses sobre restaurants, dues persones més em van parlar del lloc en positiu. I és quan vaig dir-me, «he d’anar» i amb el plus de que crec (que encara) no l’ha trepitjat cap dels meus estimats «ídols»

Punta Anguila, està fora de la zona de restaurants, en un local no massa gran, però ben resolt. No hi ha gran inversió en decoració, però és un lloc acollidor i confortable.

No escriure detalls ensucrats de com va sorgir l’idea, ni de que vol representar Punta Anguila, ni de que cal que imaginem quan estem allà. Ho he trobat llegint per la xarxa. Ja sabeu que aquestes històries dolces queden fora de les meves possibilitats.

I mentre el local de Punta Anguila, no és massa gran, la carta si que ho és. I amb plats de diferents orígens. És d’aquelles cartes en les que trobo masses coses que m’agraden… I tot i que és bo, em genera masses dubtes 🙂

Que vam demanar a Punta Anguila

En aquesta visita, ens vam decidir per compartir unes flors de carbassó farcides de brandada. I també una coca d’anguila kabayaki, amb ruca, miso i foie a la brasa. Un parell de plats ben resolts. Com entreteniments, ens van portar un parell de culleretes amb zamburinya, foie a la planxa i salsa teriyaqui.

Punta Anguila aperitiu

Punta Anguila flor carbaço

Punta Anguila coca anguila

Com plats principals a Punta Anguila, vam escollir unes kokotxes al pil pil, amb mongetes de Santa Pau, que van resultar tot un encert. I uns calamars a la planxa amb verdures i sense massa més complicació. Però en tot cas, bon calamar.

Punta Anguila kokotxes

Punta Anguila calamar

I per postres a Punta Anguila, que s’ha de dir que tenen oferta interessant, dubtàvem entre unes trufes de te verd i unes de xocolata i ens ho van resoldre amb un assortiment. Com que a la carta es poden demanar per unitats, doncs cap problema.

Punta Anguila postres

La carta de vins prou bé i amb varietat. Vam demanar El veïnat, una garnatxa del 2016, que sense ser res d’especial, va acompanyar prou bé els plats.

Punta Anguila el veïnat

Conclusions de Punta Anguila

Tornant a la seva oferta, amb una carta prou llarga, la sensació que en treus, és que el projecte està ben pensat i els nombrosos plats, poden mantenir el nivell de qualitat. La carta està dividida en 3 seccions: Els plats d’inici amb unes 20 opcions per triar, els Asian Style amb 8 opcions de les que 4 són gyozas.

La tercera secció de la carta a Punta Anguila, batejada com els “clàssics”, amb unes 15 opcions per triar i amb opcions molt variades. Un ventall que va des de salmó a la brasa, fins als típics talls de vedella, però passant per plats com els callós, l’espatlla de xai o bacallà a la llauna.

Vaja… un lloc que pots portar-hi tota la família, amb la iaia menjant bacallà. El més modern del grup les gyozas, una espatlla de xai pel tripero i si toca un vegeta, segur que alguna solució troba…

Resum de Punta Anguila

  • Local senzill però acollidor
  • Servei diligent, amable i anant per feina
  • Carta extensa, però ben pensada
  • Plats ben resolts
  • RQO força bona
  • En conseqüència, molt recomanable per la zona
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-09-26T16:59:06+00:00 26 de setembre de 2018|Tags: , , |8 Comments

8 Comentaris

  1. Mario 28 de setembre de 2018 en 23:14 - Respondre

    Hola, és veritat que és un bon lloc però no perquè no hi hagi oferta a la zona. Home dels nassos (imprescindible), Sants es crema, Mundana i Montfery son 4 joies que estan ben a prop del Punta Anguila a gran nivell.

    • Ricard Sampere 28 de setembre de 2018 en 23:31 - Respondre

      I et diria més…. Fragments cafè, Olivos comida y vinos i fins i tot amb estil més senzill, Setze al carrer de Galileu. Aquests dos no els tinc al bloc, sinó publicats al QueFEM. I em deixo més d’un… per exemple el Bartolí, tot i que només obren de migdies..

      Quan mencionava poca oferta, ho deia en el sentit de densitat d’oferta i crec que es pot entendre sense utilitzar específicament la paraula densitat.

      Si comparem la densitat en aquesta zona, amb la que podem trobar per València-Enric Granados o també per Casanova-Londres-Muntaner, veiem que és molt superior.

      En tot cas faig l’aclariment del que volia dir amb «poca oferta» i agraït de que hagis passat per aquí i en conseqüència, hagi pogut fer l’aclariment.

      Salutacions!

      • Gerard 28 de novembre de 2018 en 15:01 - Respondre

        i el Macot també està bé. Pels gustos del Ricard, crec que un mica massa modernillo. Però no es menja, ni es beu gens malament.
        Sants va camí de ser el nou Sant Antoni o Gracia, en quant a massificació.

        • Ricard Sampere 28 de novembre de 2018 en 18:27 - Respondre

          Hola Gerard… i ja posats a ampliar la Guia de la zona 😅en tinc un parell més, que publicaré en pocs dies: Lagman, tirant Numància amunt, que em va sorprendre molt en positiu i publicaré en pocs dies.

          També Bangkok cafè, tot i que aquest és ben conegut.

  2. Oscar 29 de setembre de 2018 en 17:04 - Respondre

    Hoia com a lloc nou,em sembla que fa dues setmanes van obrir,i de bon nivell us sutjereixo el bodega Amposta que esta al costat de plaça españa …..gaudireu molt.

    • Ricard Sampere 29 de setembre de 2018 en 17:07 - Respondre

      Bones Oscar.

      El nom em sona d’haver-lo llegit recentment per les xarxes.

      Ara buscaré…

      Gràcies!

  3. Pepa Lázaro 1 d'octubre de 2018 en 21:39 - Respondre

    M’ha encantat com has clavat el ventall d’opcions de la carta: bacallà per la meva mare, jo em quedo el xai, les gyozas per la meva filla… :-DDDD

    En serio, es veuen plats apetibles i amb una presentació acurada. A tenir en compte, encara que un amic m’han parlat molt bé del Sants es crema.

    Salut!

    • Ricard Sampere 1 d'octubre de 2018 en 22:09 - Respondre

      El lloc em va agradar…. I és dels que tornaria, per tastar altres plats. La carta és llarga, però possible…. perquè algunes cartes llargues, veus que no poden ser.

      Al Sants es crema no he estat…. però tampoc hi estaré perquè el propietari o soci, és un capullo de cuidado…. O igual no ho és tant, però em cau com el cul 🙂 🙂 🙂

      Salut!!

Deixeu un comentari