Restaurants recomanats 2017. El meu punt de vista

/Restaurants recomanats 2017. El meu punt de vista

Restaurants recomanats 2017, és el post que toca a final d’any, en el que mostro el resum de les meves preferències. Llocs que em permeto recomanar sense cap mena de dubte.

RESUM del 2017 i curiositats

Restaurants als que tinc ganes de
TORNAR i que RECOMANO
Us desitjo un gran 2018

Restaurants recomanats 2017-podium

 

Com cada any, per aquestes dades, m’encanta fer balanç dels restaurants visitats, limitant-me a BCN ciutat. I comparant amb el llistat que vaig publicar a finals de 2016, veig que molts d’ells repeteixen.

Per algú que arribi a aquest post, Restaurants recomanats 2017 i no conegui els meus paràmetres, li voldria recordar els CRITERISque segueixo per la selecció i que trobareu a continuació. Es tracta dels llocs als que tinc ganes de TORNAR. En conseqüència i d’acord amb aquests criteris,  la llista és molt HETEROGÈNIA i cada un té el seu moment i la persona amb qui anar

 

Els que repeteixen d’anys anteriors

En ordre alfabètic i en cada nom, trobareu un LINK al post corresponent:

NOVES INCORPORACIONS de 2017

Aquest 2017, he repetit visita en tots els anteriors i la cosa ha continuat en positiu, tot i que no sempre he publicat. I s’han incorporat uns pocs nous noms a la secció de wish list:

Alkimia

Junt amb Hisop, són els meus dos estrellats favorits a BCN. Moderns, sense comèdia ni teiatru. Tot rutlla amb  naturalitat i respectant el producte #no_pijades

Alkostat

La versió décontracté de Alkimia (inicialment tenia per nom Unplugged)

Bambarol

Un lloc petit i d’aire informal, que ofereix bon producte i bon servei. Adverteixo també que és un lloc petit i d’èxit i en funció del dia, el soroll pot incomodar.

Bar Omar

Un lloc petit i d’aire informal, que ofereix molt bon producte i servei. Adverteixo també que és un lloc petit i d’èxit i en funció del dia, el soroll pot incomodar.

Bicnic

Una de les troballes de l’any.  Val molt la pena.

L’Escale Bistro

Una de les troballes de l’any. No tinc link al bloc, perquè el tinc reservat pel suplement QuèFem. Val molt la pena.

Marea Alta

Amb vistes espectaculars i coccions de peixos amb de precisió suïssa. Peix de gran nivell. Els preus són elevats i tal com comento a la crònica, es paga per les vistes.

Però no m’atreveixo a fer cap ranking, ni a descartar-ne per arribar a un número “bonic” tipus 10 i poder titular Top 10 , sinó que em  limito a llocs als que em ve de gust tornar-hi. En conseqüència, em decidiré per un o l’altre, segons el moment o en funció de qui m’acompanya.

Els que es queden fora de la llista: Restaurants recomanats 2017

Restaurants recomanats 2017-fora-llista

Mentre,  pel camí han desaparegut de la llista Restaurants recomanats 2017, llocs en que sense anar les coses malament, no em tira tornar-hi. En alguns ja he comentat els motius en els respectius posts. I no cal complicar aquest apartat, que no vol dir pas que estiguin malament, sinó que he sortit dient alguna d’aquestes frases…

Per exempleja ho he vist  ⇐ dedicat a les novetats efímeres i/o #sobrepromocionades

També “quina incomoditat”⇐ dedicat als llocs apretats i/o amb tamborets i/o molt soroll

O bé “preu desmesurat” ⇐ I és que a diferència d’altres “escrividors”,  JO PAGO el compte i mai accepto invitacions. I valoro la RQP

I un pensament freqüent “pas mal, però d’aquest estil, prefereixo…..” ⇐ dedicat a un munt de llocs

I curiosament alguns d’aquests, coincideixen amb els que posen ‘exciteds’ al personal especialitzat en fer-se l’excited…. 🙂

I els Restaurants recomanats 2017, de “Fora de BCN”?

Fent la llista m’adono que he publicat una quinzena de restaurants de fora de BCN, tot i que realment n’he visitat més, però em fa mandra publicar llocs de zones de les que no tinc criteri comparatiu. Per tant, si feu clic a la pestanya “per localització” del meu bloc, podeu veure els publicats de Catalunya.

Alguns esdeveniments d’aquest 2017,que vull compartir com curiositat a: Restaurants recomanats 2017

1.- El fet de que el meu bloc superes els 2.000.000 de clics ara fa uns pocs mesos

2.- I la novetat: que m’he traslladat definitivament a viure a Cambrils. Però segueixo anant a BCN un parell de dies per setmana i l’activitat al bloc, continuarà

3.-Però un dels esdeveniments top, va ser que el meu estimat Fermí Puig, m’expulsés del seu restaurant, mostrant les seves misèries. En conseqüència,  ha donat molt de joc amb les conyes relacionades i igual al 2018, torno a visitar-lo 🙂 🙂

I no em queda més que acomiadar-me i desitjar-vos un molt bon 2018, agraint-vos que m’aneu llegint

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-08-02T17:12:59+00:00 29 de desembre de 2017|Tags: , |31 Comments

31 Comentaris

  1. Sergi 29 de desembre de 2017 en 17:21 - Respondre

    Molt bon any nou!!!

    • Ricard Sampere 29 de desembre de 2017 en 19:18 - Respondre

      Gràcies Sergi….!
      El mateix et desitjo

  2. Pepin 29 de desembre de 2017 en 21:58 - Respondre

    Bon resum de l’any que acabem. Que 2018 encara sigui millor per tots,
    Salut Ricard

    • Ricard Sampere 29 de desembre de 2017 en 22:24 - Respondre

      Gràcies Pepin…. es fa el que es pot… 🙂

      Molt bon 2018, també per tu!!

  3. Pipo perez 30 de desembre de 2017 en 11:04 - Respondre

    Muchas felicidades y un gran 2018

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 14:57 - Respondre

      Gràcies Pipo…!

      Igualment per vosaltres!

  4. El del tofu 30 de desembre de 2017 en 12:48 - Respondre

    I més que ho seguirem fent alguns.

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 14:58 - Respondre

      Gràcies per passar i llegir-me.

      Un gran 2018!

  5. Rosa Subirana 30 de desembre de 2017 en 12:51 - Respondre

    Gràcies Ricard per les teves recomanacions. Molt bon any !! I ens veiem per sabadell ??

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 15:01 - Respondre

      Quina il·lusió trobar-te aqií Rosa!!

      Vinc poc per Sabadell, per no dir mai 🙁

      Us desitjo un gram 2018!

  6. Adrià 30 de desembre de 2017 en 17:37 - Respondre

    Molt Bon Any 2018! I celebrem que tot i anar a viure cap al sud segueixis visitant restaurants a Bcn City 🙂 L’Escale Bistro el tinc pendent i m’alegra veure que el recomanes. Jo vaig dinar al Somiatruites d’Igualada aquesta setmana i el menú de 13€ em va semblar brutal i amb tocs d’alta cuina.

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 18:23 - Respondre

      Bones Adrià… Continuo baixant (o pujant) a BCN tots els dimecres per sopar i ja em quedo fins dijous tarda o divendres tarda. Material pel bloc i el QueFem, no en faltarà… 🙂

      Té molt bona fama el d’Igualada… El problema és que no cau en cap de les meves rutes

      Molt bon any 2018!!

  7. Pepa 30 de desembre de 2017 en 21:11 - Respondre

    Bon any i bons àpats pel nou 2018. Espero que tots hagem de celebrar retrobaments i fites aconseguides. #tujamentens 🙂

    Salut!

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 21:56 - Respondre

      Clar que t’entenc…. 🙂

      A celebrar …!

      Bon 2018!

      Salut!

  8. Joan 30 de desembre de 2017 en 21:15 - Respondre

    Que aquest 2018, al que ja quasi hi som, ens segueixis comentant força restaurants.

    Joan.

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 21:57 - Respondre

      Aquesta és la intenció Joan.

      I si deixo de comentar, mala senyal seria 🙁

      Seguim en contacte!

  9. Joan Carles Naya 30 de desembre de 2017 en 21:26 - Respondre

    Continuaré llegint-te i esperant les noves propostes. Alguna vegada podríem compartir taula i opinions

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 22:00 - Respondre

      Si… i ara que soc cambrilenc, encara més fàcil.

      Tot i que els dimecres tarda, marxo a BCN, molts dijous a mitja tarda, torno a ser aquí i els divendres estic per Cambrils. No tots els divendres, però el 50% segur.

      Salutacions!

  10. Albert 30 de desembre de 2017 en 22:47 - Respondre

    Enhorabona un any més pels bons consells!!!

    • Ricard Sampere 30 de desembre de 2017 en 22:48 - Respondre

      I molt content de que em llegiu Albert!

      Bon any!!

  11. Lidia Prats 31 de desembre de 2017 en 09:01 - Respondre

    Bon i feliç any nou Ricard!!!!
    Si algun dia pujes per la costa brava tens que visitar el restaurant “casa teva” de Sant Feliu de Guixols.
    Una abraçada!!!!

    • Ricard Sampere 31 de desembre de 2017 en 10:13 - Respondre

      Gràcies Lidia,

      He fa il·lusió retrobar-te aquí…!!

      Merci per la recomanació i molt bon 2018 per tots vosaltres.

      Ua abraçada!

  12. Xavier 2 de gener de 2018 en 11:23 - Respondre

    Potser caldria millorar els links. La majoria no funcionen.Gràcies i disculpa les molèsties

    • Ricard Sampere 3 de gener de 2018 en 18:09 - Respondre

      Gràcies per avisar..!!. Ho reviso a la que tingui un moment.

      Recentment he canviat de plataforma i ens el canvi, algun dels automatismes deu haver fallat.

      Ho arreglo en un parell de dies.

      Salutacions!!

    • Ricard Sampere 4 de gener de 2018 en 17:23 - Respondre

      Ja revisat… vaig publicar sense comprovar i vaig aprofitar els links dels restaurants de l’any anterior, sense caure en que havia canviat la plataforma i no havia resolt aquest problema.

      Ara crec que solucionat.

      I gràcies per avisar doncs quedava molt deixat.

      Salutacions,

  13. Josep Maria Galimany Valldosera 4 de gener de 2018 en 16:43 - Respondre

    Molt bon any Ricard… a veure si en aquest 2018 perseguim alguna de les teves interessants recomanacions. Una abraçada… i fes bondat perquè els reis no passin de llarg…

    • Ricard Sampere 4 de gener de 2018 en 16:53 - Respondre

      Ja m’he portat massa malament i fins i tot eviten el meu carrer… 🙂

      Però segur que amb vosaltres, s’aturen…

      Una abraçada!!

  14. ALFRED VARELA 7 de gener de 2018 en 22:57 - Respondre

    Bon any Ricard,

    Molt bon resum i bones recomanacions.

    Salutacions
    Alfred

    • Ricard Sampere 9 de gener de 2018 en 20:37 - Respondre

      Gràcies Alfred!!

      Perdona el retard en respondre… 🙂

      Són els llocs que m’agraden i que cada un té el seu moment

      Salutacions!

  15. el pellissa 11 de gener de 2018 en 12:15 - Respondre

    fa força temps et segueixo,m’agrada la teva forma de opinar el que sens a una taula, es un dels meus plaers i ho fem cada setmana a un lloc diferent amb la meva dona, gran gourmet o gran gourmand, vaig seguint on vas i així valoro els teus escrits, salut Ricard

    • Ricard Sampere 11 de gener de 2018 en 23:56 - Respondre

      Bona nit!

      Em fa il·luisió llegir-te i espero no decebre..

      Salutacions!!

Deixeu un comentari