Saiti a Valencia, un lloc molt interessant

/Saiti a Valencia, un lloc molt interessant


Saiti a Valencia, és un lloc que ens va sorprendre molt en positiu i que em permeto recomanar, malgrat la meva ignorància sobre l’oferta gastronòmica d’aquest ciutat. La realitat és que ens va agradar molt.  

Saiti

Reina Na Germana,4 (València)

www.saiti.es

Tel.: 960 05 41 24

Saiti a Valencia

Saiti a Valencia

Tal com deia en el post anterior, normalment no publico llocs de fora de Catalunya, bàsicament per desconeixement del territori.

Amb el Ricard Camarena, publicat, fa tres dies, no vaig tenir dubte, però amb aquest dubtava.

Però vist l’èxit de lectura que ha tingut el Ricard Camarena, m’he animat a publicar el segon restaurant que vam fer de València. Que com vaig arribar-hi?. Doncs buscant per la xarxa, trobant que era un Bib Gourmand Michelin, que al menys a França, sol ser un indicador de que m’agradarà. I també em va ajudar a decidir-me, una crònica del Philippe Regol.

Saiti a Valencia,  està en les mans de Vicente Patiño, nom que em sona de fa anys per la seva trajectòria i algun premi. I pel que tinc entés, aquest és el seu projecte personal, després d’haver recorregut diverses cuines. Però ja sabeu que mai pregunto ni em faig fotos amb el xef i/o equip. 🙂 🙂

La seva web és clara i oferiexen una sèrie de menús que resulta atractiva i amb un cost contingut. I puc donar fe de que els menús Saiti (de migdies), servits en taules properes, tenien molt bon aspecte…

Saiti a Valencia-menu

Però anant només un dia, vam preferir mirar la carta, que us recomano llegir a la seva web. Ens va fer gràcia molt plats. Però vam voler tastar l’arròs de peix de roca “en dos serveis”. Com ja suposàvem que no seria lleuger, vam demanar un parell d’entrants, que no fossin pesats. L’ensaladilla i un parell d’ostres, (amb pedigrí 🙂 ) .  Primer van arribar uns entreteniments, que per la seva presentació,  ja prometien un bon àpat.

Saiti a Valencia-entreteniments

El que vam demanar

Saiti a Valencia-ostres

Saiti a Valencia-ensaladilla

I desprès va arribar l’arròs.  En primer lloc va arribar una espècie de suquet, amb sabor potent i per recordar. I tot seguit l’arròs, que passa a la secció de tops, d’aquest apartat.

Saiti a Valencia-suquet

Saiti a Valencia-arros

Saiti a Valencia-arros-plat

No ens quedava gaire gana per les postres, però no volíem marxar, sense provar-ne cap. I vam demanar la “Torrija”.

Saiti a Valencia-torrija

La carta de vins era complerta i vam optar per un cava Imperial de Gramona.

Saiti a Valencia-tiquet

RESUM de Saiti a Valencia…

  • Sense conèixer a fons l’oferta de València, pressentim que és un lloc top
  • Les sensacions van ser molt bones
  • M’agradaria tenir aquest restaurant prop de casa
  • La sala és CÒMODA, les taules ben parades i correctament separades…
    I ho dic, perquè he llegit que algú ho comparava amb La Mundana o Suculent i #vaaserqueno 🙂
  • Recomanable sense dubtes si aneu a València
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-03-14T09:17:21+00:00 14 de març de 2018|Tags: , |6 Comments

6 Comentaris

  1. Laura 15 de març de 2018 en 17:52 - Respondre

    Hola!
    Vam provar-lo ara farà 2 anys i ens va encantar (era Sant Joan). Van fer menú degustació amb plats molt recomanables, recordo sobretot que molts els menjaven amb cullera (caldo, fons, cremes) i aquest detall ens va encantar.
    Merci pel post!
    Al Camarena vam anar al “ bistro Canalla” i també ens va encantar 😉

    • Ricard Sampere 16 de març de 2018 en 09:51 - Respondre

      No sabia que el coneixies i ahir ho vaig deduir per un comentari teu a Twitter. Molt bé el lloc i amb un espai prou còmode.

      El bistró el vam “anar a veure” el migdia en que el vespre teníem Ricard Camarena i tenia una pinta espectacular els plats que servien allà a la barra…. Però no ens vam quedar doncs per la vista dels plats, es dels llocs que acabes demanat i demanat i si dino fort, ja no tinc gana per la nit.

  2. Jordi Castaño 18 de març de 2018 en 12:41 - Respondre

    Molt bé aquest lloc!! Espectacular l’arròs, tant a la paella com al plat (potser si que al final et convertiràs en un cuquiinstagramer…).
    I si compares el preu amb algun dels que hem sortit escaldats de Barcelona, està força bé.

    M’ha fet gràcia veure que l’elecció de la beguda va ser pel Gramona Imperial. És dels pocs caves que compro i acostumo a tenir al celler… 🙂

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 20 de març de 2018 en 10:45 - Respondre

      Saiti estava molt bé… i m’agradaria tenir-lo a BCN

      Té molt bona cuina…. Seria com una mena de Suculent, però en un espai digne.

      Abraçada!

  3. Pepa 19 de març de 2018 en 20:44 - Respondre

    Quina pinta fa l’arròs! Llegir el post agafen ganes d’anar-hi; només dir que això de les presentacions “se nos va de las manos” en ocasions, imagino al cambrer agafant aquest platet d’entreteniments amb no poca dificultat.
    A tenir en compte el lloc veí.

    Salut!

    • Ricard Sampere 20 de març de 2018 en 10:48 - Respondre

      Val molt la pena Pepa… L’arròs estava bo, però el primer servei amb el suquet, encara resultava més sorprenent.

      I els menús, de conya. El que passa és que ens feia gràcia l’arròs a “dos serveis”.

      I pel que fa a llunyania, ara tinc més a prop, València que segons quin lloc de Girona…

      Salut!!

Deixeu un comentari