Seté Cel. Per sopar bé i informal a la zona hipster de Sants

/Seté Cel. Per sopar bé i informal a la zona hipster de Sants
Agafada de la seva web

El Setè Cel

Riego 18 Sants 





T. 93 421 05 32

http://elsetecelbarcelona.blogspot.com.es/

El Setè Cel, és un lloc que val la pena conèixer. Però li ha vingut d’un plis plas, de no aparèixer al blog, degut a que amb la manca de llum, les fotos em van quedar de pena.
Per aquest mateix motiu, s’han quedat sense publicar visites relativament recents a l’Office al carrer de Villarroel i al meu sempre ben valorat Vivanda a Sarrià, on la llum al pati era insuficient. I en cap cas vol ser una crítica, doncs a cada lloc tenen el dret de posar la llum més adient…

El Setè Cel, està ubicat a la zona ‘hipster’ de Sants i molt a prop del Petit Pau que vaig publicar ‘so excited’ just fa unes setmanes.

Ells mateixos es defineixen com Cuina i Copes i el vaig descobrir gràcies a una recomanació que em van posar en un comentari al bloc. Venia del bloc La Ràpita Xic que aprofito per recomanar. És un bloc pluridisciplinari on igual pots trobar posts de tendències, com recomanacions de  llocs de la zona de delta. Agraeixo aquests comentaris, doncs sense ells, mai m’hagués ni fixat amb aquest lloc, al que no descarto tornar per un sopar informal i econòmic.

Curiosa la seva web ‘low cost’, però resolta amb gràcia, de manera que un senzill blogspot, sembla una web “de veritat”. Allà podreu veure la seva oferta.

Vam demanar per compartir, pa de coca, pernil ibèric, croquellanes, botifarró i ja com plats principals el tataki de tonyina i jo el carpaccio de salmó. Només poso algunes de les fotos, doncs les altres són impublicables per la llum i aquestes que veieu ja van ser amb l’ajuda del flah.

sete-cel-croquellanes
Les croquellanes

sete-cel-tataki
Tataki de tonyina

sete-cel-carpaccio
Carpaccio de salmó

Tots els plats van ser correctes, però no estem en cap cas en un lloc gastronòmic. És simplement un lloc per anar a xerrar, prendre una copa i menjar correctament. Tot tenia un bon estàndard de qualitat: el pernil, les crestes i tant el salmó com el tataki, superaven de llarg l’aprovat. El vi va ser el DO Bages “Més que paraules” que sempre és una solució que no fa pujar massa la factura i que podeu veure a continuació.

En resum, es tracta d’un lloc ben interessant per aquesta zona de sants just tocant al Parc de l’espanya Industrial. Evidentment està enfocat a un target de públic més jove que jo, però en cap cas et sents desplaçat. Aprofito per mostrar la distribució d’edats que mostra Analytics del meu bloc , que d’entrada seria de suposar que és més gran i resulta que tinc una important franja de lectors de menys de 30 anys.

Un servei amablement desenfadat… El que en francès anomenaríem décontracté… (com m’agrada aquesta paraula francesa!), amb molta més voluntat de fer-te sentir a gust que professionalitat, però que en tot cas queda bé en un lloc en que l’etiqueta, ja va de informal. 

I no vull acabar, sense aprofitar per saludar al meu estimat anònim pertorbat, que deixa comentaris-perles a l’estil de “els llocs on vas tu la majoria són tasques de mala mort”… “et gastes quatre xavos, proves tres plats de la carta (els més baratets, no fos cas)”…  i alguna altre cosa que li censuro. Res… que volia donar-li carnassa…. 🙂

Anònim amb la camisa de força posada… 🙂
Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:04+00:00 23 de novembre de 2014|Tags: , , |29 Comments

29 Comentaris

  1. esther meya 23 de novembre de 2014 en 18:24- Respondre

    el gran stewie!!! no podem comprar el pertorbat amb el gran stewie!!! 🙂 me l'apunto el lloc!!!

  2. Jordi Castaño 23 de novembre de 2014 en 18:28- Respondre

    Què és això de complicar tant l'entrada dels comentaris al teu blog?? Al final els anònims no podran entrar i ens perdrem el gran espectacle de les seves anades d'olla….

    Força bé de preu el lloc pel que veig. I a més, en un ambient d'allò més plural, oi? :-)))

    Si que és cert que el barri s'està posant interessant últimament, i que al final serà competència directa de l'Adrià zone…

    Abraçada!

  3. rsampere 23 de novembre de 2014 en 18:38- Respondre

    Ho vaig fer per provar però si ho veig complicat ho treuré. Però si que poden entrar els anònims…. posant un nom quasevol i un mail inventat, s'entra igual com anònim (Ex: Nom: Pepe, mail:xiflado_de_los_palotes@hotmail.com… 🙂

    Però impossible fer competència al clan Adrià…. Els Déus no tenen competència ni que es travesteixin de panxitos….

    #un_dia_em_trencaran_la_cara

    Abraçada!!

  4. rsampere 23 de novembre de 2014 en 18:39- Respondre

    T'agradaria Esther… Té la seva gràcia!.

  5. CarlesP 23 de novembre de 2014 en 20:39- Respondre

    Com diu l'Esther, molt ofensiu per el stewie, el comparar-lo amb l'anònim que va a llocs cars i demana plats cars. Però si que és cert que aquesta zona, està emergint molt i en el mateix carrer tens més opcions just en front d'aquest. un que crec es diu Moma i la Paradeta, que ja imagino no el tens previst.
    Abraçada!

  6. rsampere 23 de novembre de 2014 en 21:15- Respondre

    De fet precisament he dit que el servei era "trist"…. ¿?¿

  7. rsampere 23 de novembre de 2014 en 21:21- Respondre

    Hola Carles,

    Sento haver-me ficar amb el tal stewie… :(. Però altres imatges d'un xiflat, vaig pensar que eren políticament poc correctes… Una cosa es que l'anònim estigui xiflat i l'altre que hi ha gent malalta…

    Aquest que dius Moma, el tinc pendent i La Paradeta, ni m'esperen… :). Però una cosa… tampoc està tant malament la Paradeta, El que passa és que amb els meus contactes a BCN i Cambrils, tinc el paladar bastant egigent amb el peix…I a La Paradeta, barregen alguna bèstia d'aquelles que parla anglès (procedent d'escòcia) que es desperta a BCN so excited i tothom crida "ohhhh sa belluga!!!", amb altres que ja han passat temporada a la secció congelats…

    Abraçada!

  8. Baco y Boca 24 de novembre de 2014 en 06:32- Respondre

    hem passat molts cops per davant, quan anant cap a la plaça Osca i és cert que per allà s'estàn obrint coses noves. Però això pot se bó si es manté un bon nivell. Sants és un barri que m'agrada molt, molt "barri" i això es transmet als seus establiments.

  9. rsampere 24 de novembre de 2014 en 07:37- Respondre

    De fet jo estic descobrint Sants a partir de que el meu fill s'hi ha traslladat a viure i ell està encantat. Fins fa un any, de Sants, només em sonava allò de "Vas bé per anar a Sants"… 🙂

    Però l'experiència que en tinc fins ara, és prou satisfactòria i seguiré explorant.

    Salutacions!

  10. El colador chino 24 de novembre de 2014 en 11:37- Respondre

    En resum, val la pena anar-hi expressament o només si t'hi trobes per la zona i no saps on anar a menjar?

    Una abraçada crack!

    PD: Aquesta setmana em cuinar ja una focaccia i una flamiche de competi, ja veuràs!

  11. Caprofiti Bloc de Cuina 24 de novembre de 2014 en 12:06- Respondre

    Com et comento per el facebook, algun dia ens trobarem a algun restaurant del barri…jeje
    Ara ve lo difícil. Que es publiqui aquest comentari. perquè mira que ho has fotut complicat això !!
    Salutacions santsenques

  12. Arquímides 24 de novembre de 2014 en 13:18- Respondre

    Al mateix temps que possible, resulta probable que algun anònim sigui generat per la propietat per enriquir el contingut general i treure pes, equilibrar, a la impenitent cort de palmeros agraïts. I pesats, conye.

  13. Pepa Lázaro 24 de novembre de 2014 en 16:08- Respondre

    Aquest barri no el trepitjo gaire quan pujo a Bcn però no està de més tenir la informació per si de cas.
    Ricard, això dels hipsters ha mort, ara venen els lumbersexuals. 🙂
    Per cert, has canviat el format del comentaris o és el meu navegador???

    Salut!

  14. rsampere 24 de novembre de 2014 en 18:39- Respondre

    Jo votaria per la segona opció…. La zona és agradable i el lloc està bé… però travessar BCN per anar allà (i a tants altres llocs), no ho justifica… En tot cas jo soc mandrós per desplaçar-me 🙂 Però tornaré segurament , doncs la zona és adequada per mi al ser el barri del meu fill amb qui quedo per sopar sovint.

    Una abraçada i passaré a veure la focaccia… de fet Feedly m'avisa cada cop que publiqueu…

  15. rsampere 24 de novembre de 2014 en 18:41- Respondre

    Veus..?. S'ha publicat… 🙂

    Vaig fer els canvis en la manera de deixar comentaris, per facilitar el diàleg als posts quan es publiquin posts convidats….

    I ja veus que tots per Sants…. 🙂

  16. rsampere 24 de novembre de 2014 en 18:43- Respondre

    No sé massa que respondre (tinc la sana costum de respondre)… sembla que tu respons a "Caprofiti", però no sé seguir massa el fil….

  17. rsampere 24 de novembre de 2014 en 18:45- Respondre

    Són raça diferents Pepa… no són ben bé el mateix…Dem moment la tendència és hipster… No vaig veure cap camisa a quadres… Els lumbers són més rústics… 🙂

    Si que he fet canvi de format de comentaris per facilitar el diàleg quan hi han posts de Guest Blogger… De moment ho tinc en fase beta…

  18. Jud 25 de novembre de 2014 en 09:59- Respondre

    Despres d'haver fet una revisió acurada a varies d les critiques del teu blog, vaig escollir aquest restaurant per a celebrar l'aniversari en familia. El tenia a prop de casa i al ser divendres migdia vaig pensar que no hi trobaria el xivarri que comentaves.
    Aixi va ser, només estaven ocupades un parell de taules i ens van reservar la ultima (just al cantó dl WC). Tot i aixi, no vaig sortir gaire ben contenta, i això que les fotos i la ilusio amb què transmets les critiques pugen molt les expectatives.
    Erem 5 començals, els primers plats escollits, van ser els esperats pero els segons, 2 van demanar carn i 3 peix, i quina va ser la nostra sorpresa, que tot i tenir el mateix preu els 5 plats, el bacallà i la Orada a proporcions amb la vedella o el micuit eren la meitat del plat i amb 4 fulles d'acompanyament. Per a que us feu una idea, la ració de peix no feia ni un dit de la mà a diferencia de la carn q es notaba q estaba més ben elaborada (salsa i acompanyament) i amb proporcions tal i com a les teves fotos.
    I amb les postres idem, vam escotllir a l'atzar 5 de diferents i 2 d'ells destacaven molt més que els altres, i per un preu per mi un xic desorbitat 4,5€, a diferencia dels segons plats d carn que la RQP es bona.
    Jo dspres de la meva experiencia, no hi tornaria pas, tot i que només s'hi pugui demanar carn per amortitzar el preu final.

  19. rsampere 25 de novembre de 2014 en 11:38- Respondre

    Hola Jud,

    Bé… jo no vaig provar cap plat de peix i per tant amb el tema carn veig que no discrepem. A nosaltres el dia que vam anar -i amb els plats que mostro- ens va agradar prou i per això ho vaig comentar amb il·lusió.

    I com sempre vaig anar amb anonimat total, que sabem que els que van "presentant-se", en ocasions mostren plats a les fotos que no s'ajusten a la realitat…

    Vaig publicar un post il·lusionat , que com sempre vaig compartir a les xarxes. I com sempre que el post és positiu, els vaig referenciar (@) a ells i ni tant sols després van mostrar "senyals de vida" que solen ser un "m'agrada" o un "retwit"… Vull dir que relació amb ells zero i amb sensacions de que tenen "poca gràcia" a les xarxes socials… 🙂

    Salutacions,

  20. larapitachic 25 de novembre de 2014 en 21:42- Respondre

    M'alegra moltíssim que t'hagi agradat el lloc. I moltes gràcies per la menció.
    Aprofito l'avinentesa per convidar als teus seguidors a visitar el nostre Delta de l'Ebre una terra amb molt que oferir.
    MOOOLTESS GRÀCIESSSS!!!

  21. rsampere 25 de novembre de 2014 en 22:54- Respondre

    Totalment d'acord…. El Delta de l'Ebre val la pena…. i a més amb l'excel·lent gastronomia de la zona.

    I res de gràcies, que el teu blog s'ho mereix…. 🙂

  22. Montse {Rhu & Sam} 26 de novembre de 2014 en 14:03- Respondre

    Hola Ricard, just tornem de passar un parell de dies al Priorat i hem seguit algunes de les teves recomanacions. El Celler de l'Àspic ens va agradar molt, i després de llegir el "sud també existeix" volíam anar al Siurana però tanquen els dimarts… en el seu lloc vam anar a La Serra a Cornudella i el menú migdia força bo, és un luxe poder fer una escapadeta entre setmana 🙂
    Sants no el trepitjo gaire però ja veig que està en "pleno auge", a tenir en compte, igual que els mexicans que ara estan de moda i em venen molt de gust. Salut!

  23. rsampere 26 de novembre de 2014 en 14:14- Respondre

    Hola Montse!.

    Ja ho has dit que és un luxe fer una escapada per allà en dies entre setmana. A mi tota aquella zona m'agrada molt.

    A mi amb Sants em passava com a tu, però ara em toca… 🙂

    Salut!!

  24. Emma 11 de gener de 2015 en 17:08- Respondre

    Hola Ricard,
    Fa mesos que tenia pendent anar a aquest restaurant. Ahir dissabte aprofitant que teniem que anar al teatreneu vaig reservar ja que tenia referències molt positives del lloc.
    Tenia taula a les 21 h ja que anavem una mica justos pel tema de l´espectacle… erem 4 i la meva parella i jo vàrem arribar primer. el local estava encara buit i molt amablement ens van dir si voliem pendre algo mentre esperàvem. Vem demanar dues cerveses que mai van arribar.. i encara no hi havia cap taula!!! vull dir que no anavem col.lapsats de feina que diguem…
    la parella que esperavem va arribar i vem començar a demanar… per aquestes hores el local ja estava bastant ple i el soroll que tu comentes que se sent de les taules crec que no era el dia que vas anar tu, penso que els caps de setmanes deu ser lo habitual…
    Vem demanar 4 plats per compartir de primer i un segon per cadascún. La mala organització i el mal servei es va notar des del minut 0. no haviem encara ni demanat i ja ens portaven un vi d´una altra taula… un dels primers plats va tarda moltissim en arribar. Els segons tres quarts del mateix… ja em tot el temps d´espera entre una cosa i altre ni vem demanar postre.
    S'ha de dir que la camarera ens va demanar perdó , pero pels comentaris que he escoltat, això no es un fet puntual.
    Es una llastima perquè com bé dius la relació qualitat-preu és molt bona. Però que vols que et digui… jo crec que no m´han quedat ganes de tornar.
    Normalment tinc contacte amb tu per facebook pero avui em volia enrotllar més i desfugar-me una mica..jeje
    Molts records Ricard!!
    Emma

  25. rsampere 12 de gener de 2015 en 08:35- Respondre

    Hola Emma,

    És llàstima que aquestes coses baixin la percepció de qualitat. Però com tu dius, quan passa, queden poques ganes de tornar.

    El dia que vam anar, no va passar… potser perquè estàvem a la barra o perquè en aquell moment tenien millor servei.

    Una abraçada Emma

  26. Agustí 17 de març de 2015 en 18:55- Respondre

    Ricard, molt a prop del Seté Cel, al carrer Premià, 20, hi ha un restaurant de cuina tradicional catalana, el Terra d'Escudella. Recomanable. Si hi vas, t'agrada i en fas el comentari, m'agradaria que m'avisesis. Gràcies.

  27. rsampere 17 de març de 2015 en 21:04- Respondre

    Agustí,

    Prenc nota, però el que no sé es com avisar-te… No tinc cap coordenada teva.

    Salutacions,

  28. Marta Dachs 28 d'agost de 2016 en 11:03- Respondre

    Hola Ricard,
    Ahir vam estar al Setè Cel inspirats en el teu bloc, i la veritat és que ens va agradar molt, la relació qualitat-preu és molt bona. L'únic handicap va ser que vam estar a la taula al costat de la porta cap a la terrassa i bany, el constant transit de gent feia que el meu marit no estigués molt a gust pel constant aire calent que venia del pati, al hivern deu ser horrible. La resta molta bé, quan repetim ho farem en un altra taula i s'acaba el problema. A mi m'encanta la decoració d'aquests locals que semblen l'interior d'una casa. Bé, que moltes gràcies per la teva feina i seguirem descobrint llocs nous.

    • Anònim 28 d'agost de 2016 en 11:32- Respondre

      Hola Marta,

      Gràcies pel comentari, doncs em fan espacial il·lusió, quan corresponen a llocs, publicats fa temps. Els dos cops que he estat, han sigut dies feiners en que pots triar taula i no quedes afectat per problemes de lentitud, com algú es queixa més amunt.

      Però el meu fill que viu per la zona, si que hi ha anat més cops i en surt content.

      Salutacions!

Deixeu un comentari