Shanghai Restaurant … El xinès pijo de BCN

/Shanghai Restaurant … El xinès pijo de BCN

Shanghai Restaurant, és segons vox populi, el millor xinès de BCN. No és econòmic i els plats que ofereixen, són de bon nivell.

Shanghai Restaurant

Bisbe Sivilla, 48

shanghai-bcn.com/

TEL.: 932 118 791

Shanghai Restaurant entrada

 

Shanghai Restaurant

De nou i tal com fem cada dos setmanes, nova trobada amb els de 3(o+)aTaula. 

I aquest cop amb tria a càrrec del Jordi.

Jo feia molt de temps que no anava al Shanghai Restaurant. Però he de dir que sempre m’han seguit arribant bones referències del lloc.

Si ens centrem en els plats a Shanghai Restaurant, tots van resultar satisfactoris. També he de confessar que no estic massa rodat en xinesos d’aquí el país, però les sensacions van ser bones. En tot cas el meu rodatge per BCN, es resumeix en la secció orientals on la que la majoria són japonesos.

Els preus a Shanghai Restaurant, no els vaig trobar econòmics. Sense posar l’adjectiu de car, si valorem el que vam menjar i el seu cost de mercat, veureu que no hi cap producte que faci pujar massa els costos. Tampoc els cal pagar masses despeses de local, com passa en altres llocs en que entens que s’ha d’amortitzar el disseny, les instal·lacions o les vistes, com el que publicaré la setmana vinent.. 🙂  #not_spoiler

Shanghai Restaurant costella
Aquest va ser el plat estrella, per part de la secció carnívora… costella de porc…
Shanghai Restaurant preu

Com que més o menys tothom ha estat en alguna ocasió en algun xinès de batalla de BCN, vam fer la conya de que era una carta del mateix estil. Però en que els plats que arribaven, estaven bons i ben presentats. En conseqüència estem parlat d’un restaurant xinès recomanable.

Punt de vista global de Shanghai Restaurant…

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-08-05T15:37:09+00:006 d'agost de 2017|Tags: , |6 Comments

6 Comments

 1. Pepa Lázaro 6 d'agost de 2017 en 09:06 - Respondre

  Per algú lloc he llegit que va ser el primer xinés en obrir a Barcelona. Tot un mèrit que encara estigui obert i funcionant.

  Salut!

  • Anònim 6 d'agost de 2017 en 09:13 - Respondre

   Si…. té anys d'història. Els 70's, es va ubicar aquí, però ja portaven temps a BCN en un altre llooc (ho diu a la seva web).

   En aquests sentit, si que té mèrit…. 🙂

   Salut!!

 2. Anònim 6 d'agost de 2017 en 16:18 - Respondre

  Realment tin més record de la clatellada a l'hora del tiquet, que del sopar el dia que hi vam anar i ja et parlo de fa 4 o 5 anys. No te'l compro avui.
  Abraçada!
  CarlesP

  • Anònim 6 d'agost de 2017 en 17:28 - Respondre

   En el nostre cas, no va ser clatellada, però intueixo que es dels llocs en que segons com et deixis aconsellar, pots sortir escaldat….

   Abraçada!!

 3. Jordi Castaño 7 d'agost de 2017 en 07:48 - Respondre

  Jo he fet grans àpats allà, i aquest ha sigut el cop que menys ha pujat el compte. Si et deixes enlluernar per espardenyes o el mateix ànec Pequín que és l'especialitat de la casa, és senzill que arribi als 80-90 € per cap (amb un bon vinet o una ampolla de xampany… :-)).

  Abraçada!!

  • Anònim 7 d'agost de 2017 en 08:26 - Respondre

   Però això passa a molts llocs…. si vols un dia anem al Bonanova i surts amb el doble de tiquet que el que suposaves just a l'entrar i llegir la carta..

   Però també cal algú que t'ho sàpiga vendre…. El cambrer que ens va caure, era de xiringuito de platja i de platja "familiar"…. 🙂 Imagina que aquell paio ens diu que tenia "unas alpargatas de primera"…. de cop ens posem a mirar-li els peus….

   Pel que fa a mi… "t'han bien dao…."…. i no t'ho dic a tu…

   Abraçada!!

Deixeu un comentari