Shunka. Un japonès imprescindible a BCN

/Shunka. Un japonès imprescindible a BCN

Shunka

Sagristans, 5
web bàsica
TEL.: 934 124 991

 

Amb aquest post estreno un nou format de web, que he migrat a WordPress, però que està “en obres” i cal polir un munt de coses de la plantilla original, cosa que faré a la que disposi de temps, un cop acabada la mudança de vivenda en la que estic embolicat. Prego que mentre, em disculpeu, algunes incoherències que hi podeu trobar.

Nova trobada dels 3(o+) a Taula, i en aquesta ocasió la tria ha estat per part de l’Esther i la redacció del post a càrrec del Jordi, amb el consens del grup.

Era injust no tenir Shunka, a 3(o+)aTaula, quan de fet tots i havíem estat en més d’una ocasió i encara era menys perdonable, no tenir-lo després d’haver publicat 6 experiències (amb aquesta la setena!) de restaurants japonesos.

I ara que el Koy Shunka, està vist per tothom, com un referent, no oblidem que l’origen de tot, és el Shunka, que segueix mantenint el seu aspecte interior i exterior de senzilla taverna japonesa, però a la que travesses la porta, ja t’adones per l’ambient que es respira  i per l’equip de cuina que actua darrera la barra, que estàs en un lloc top.

 

Aquest cop vam optar pel menú degustació, i va ser un bon encert. El cost són 65€, però a mida que et porten els plats, veus que estan ben amortitzats.

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-14T22:03:27+00:00 15 d'octubre de 2017|Tags: , , , , |17 Comments

17 Comentaris

  1. Jordi Castaño 15 d'octubre de 2017 en 10:27- Respondre

    Poc a afegir del lloc, doncs ja ho hem comentat tot el que s’havia de comentar entre nosaltres. Lloc top i amb ganes de tornar… Però ja que estrenes web, estrenarem comentaris… i crítiques… 😉

    Està molt bé visualment, tot i que tampoc ha canviat gaire de l’anterior. Potser es veu més dinàmic, però la imatge del post en si és la mateixa. Els menús, això si, molt més clars i accesibles. Ja estaré “al loro” i t’aniré avisant del que vagi veient que em sembli que falla i de possibles millores (emho).

    L’únic però que li vaig, és el tema comentaris i seguiments d’aquests. Almenys, per la meva experiència en webs basades en WordPress, que se’m fa més feixuc de seguir. Però això ja t’ho diré a mida que anem avançant…

    Algún dia actualitzaré el meu i rebré per totes bandes… :-)))

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 15 d'octubre de 2017 en 11:09- Respondre

      Bon dia Jordi,

      De fet l’aspecte és molt semblant, però el “motor” és totalment diferent i em permetrà moltes més possibilitats.

      Hi han moltes coses a polir, com per exemple que els comentaris no vagin a spam, com ha passat com aquest, que m’ha calgut recuperar…

      De mica en mica i quan tingui temps, m’hi poso…

      Abraçada!!

      • Jordi Castaño 15 d'octubre de 2017 en 19:34- Respondre

        I també és important el seguiment dels comentaris…
        A mi no m’ha avisat… O jo no he sabut trobar l’opció…

  2. Arquímides 15 d'octubre de 2017 en 10:34- Respondre

    Sóc l’Arquímides, Sampere.

    Entro desprès de setmanes i setmanes i et trobo amb un nou disseny de web, mira que bé.

    Felicitats per conservar ganes en un sector cada cop més mediocre i atrapapijos. Sempre en quedaran, talment, bons espais.

    ja miraré de ficar-hi maranya.

    Arquímides

    • Ricard Sampere 15 d'octubre de 2017 en 11:12- Respondre

      Bon dia Arquimedes i benvingut de nou…. 🙂

      He passat el bloc a WordPress, per a poder fer coses que amb l’altre no podia.

      Però he de polir moltes coses, com per exemple, que els comentaris no vagin a spam, com ha passat com aquest, que m’ha calgut recuperar…

      Salutacions i dona’m un temps de treva, abans de tornar a ficar maranya… 🙂

  3. CarlesP 15 d'octubre de 2017 en 11:37- Respondre

    Bon dia. M’alegra veure el canvi que has fet al bloc. Exteriorment es veu poc, però ja imagino que podràs treballar molt mollor temes com SEO.
    Pel que fa a Shunka, poc més a dir que imprescindible.
    Abraçada
    CarlesP

    • Ricard Sampere 15 d'octubre de 2017 en 12:03- Respondre

      Hola Carles,

      Just aquest és un dels temes que vull treballar i si més no, refrescar conceptes, que fa dos anys que no tocava WordPress…

      I de Shunka poc a dir que no siguin elogis…

      Abraçada!!

  4. Pepa 15 d'octubre de 2017 en 17:44- Respondre

    Doncs del restaurant res a afegir, un top nipó que sempre satisfà.

    El nou format de web m’agrada molt, més fàcil anar d’unes pestanyes a unes altres i la veig molt elegant.

    Salut!

    • Ricard Sampere 15 d'octubre de 2017 en 21:46- Respondre

      De moment he fet el canvi de “maquines” de blogger a WordPress…. I així quan tingui temps (estic en plena mudança, per trasllat a Cambrils en no masses dies), ja em puc dedicar a afinar i millorar disseny…

      Salut!!

  5. Meya Martinez 15 d'octubre de 2017 en 21:28- Respondre

    m’afegeixo als afalacs del bloc!! 😉 esther

    • Ricard Sampere 15 d'octubre de 2017 en 21:45- Respondre

      Merci Esther…!!!

  6. Joan 16 d'octubre de 2017 en 20:10- Respondre

    Felicitats pel nou format del blog.

    Joan

    • Ricard Sampere 21 d'octubre de 2017 en 21:11- Respondre

      Perdoneu la tardança en respondre, però estic embolicat en una mudança, ja que els propers dies passaré a viure a Cambrils. Dit això: Merci Joan…!.

  7. Pipo perez peluquero 17 d'octubre de 2017 en 15:41- Respondre

    Hola Ricart,

    Me parece estraño escribir en el blog nuevo pues estaba ya familiarizado con el otro pero parece mas limpio y ordenado…. Te escribompara pedirte sugerencias pues repasando tu blog no encuentro nada que sea definitivo. A ver, somos dos amigos, cocina local (no chinos…) precio indiferente pero no es dia de estrellas michelin…. que se te ocurre en la linea de Alvart o Sergi de Meia.

    Una abraçada

    Pipo

    • Ricard Sampere 21 d'octubre de 2017 en 21:16- Respondre

      Perdona Pipo la tardança en respondre, però estic embolicat en una mudança, ja que els propers dies passaré a viure a Cambrils.

      Suposo que ara ja és tard per respondre, però lamentablement no hi han masses llocs d’aquests. També dir-te que a Alvart no li acabo de trobar el “què” i pel meu gust, millor Sergi de Meià. I a nivell de cuina clàssica ben feta, jo soc molt fan de Racó d’en Cesc i de SensePressa.

      Abraçada i disculpa la tardança.

  8. Pipo 23 d'octubre de 2017 en 09:26- Respondre

    Gracias! Acabe en el sensepressa i molt be. Quina sort, viure a Cambrils. Bona mudança

    • Ricard Sampere 23 d'octubre de 2017 en 22:29- Respondre

      Gran lloc SensePresa…!!!.

      I estic molt il·il·lusionat amb Cambrils….

      Merci!!

Deixeu un comentari