Temps de Terra. Senzillesa en un marc especial

/Temps de Terra. Senzillesa en un marc especial

Temps de Terra

Plaça del Camp, 51 baixos 3

www.tempsdeterra.comAuthor: Esther Meya

(per posteriors consultes, trobareu aquest post a la pestanya CONVIDATS)

Temps de Terra és un restaurant dins una botiga (de productes de la terra, ecològics, km 0, …), a la zona alta de Barcelona, en un local maquíssim, decorat de forma molt original que em va encantar! 

Temps-deTerra-decoracio

Temps-deTerra-botiga

Tenen altres dues botigues, una a Barcelona i una altra Amposta, ja que ells són de Deltebre. D’aquí ve l’”especial” del títol, ja que el local és molt cuidat, també la botiga, decoració molt aconseguida, molt “naturalupper diagonal, però la seva cuina està allunyada d’aquest embolcall. És per això que té un component de sorpresa. Cap a bé. 

Hi vam dinar fa uns divendres, un grup d’amics, érem 6, i un d’ells molt habitual del lloc i ja els va avisar que no es passessin (no vull ni pensar com haguéssim acabat, si no… :)). Els qui ho porten són gent molt maca. Servei molt proper, sense embafar. Els clients acaben sentint-s’hi com a casa. Públic molt de la zona i t’adones de que tots es coneixen. 

Quan vaig arribar, que ja hi eren 3, estaven d’aperitiu. Havien demanat quelcom per picar i havien aparegut dues truites de 6 ous cadascuna amb pa amb tomàquet, acabades de fer. Espectaculars! La truita i el pa! Allò que deia de contundent…

Temps-deTerra-truita

Acompanyada de cervesa (feta per ells artesana) i vi (destacable). El got, bastant curiós. 

Temps-deTerra-cervesa

Temps-deTerra-vi

I per dinar els vam fer triar a ells. Que ens portessin el què volguessin. Quina por! 

Vam tastar un trinxat boníssim. Mooolt destacable. Uns fideus a la cassola (pel meu gust un punt oliosos, però bons) i de plat “lleuger” per acabar els principals, cuixa de porc a la cassola. Tothom va coincidir que estava de llepar-se els dits. Jo vaig acabar rascant la paella per l’acompanyament. Esplèndid.  Bastant d’all…

Temps-deTerra-varis

Després, postres lleugerets, com si no. Uns pastissos casolans impressionants. Molt bo el de xocolata amb taronja. El vaig acabar sucant al tallat i tot. De foto. 

Temps-deTerra-postres

I uns licorets per fer baixar. També artesanals. D’arròs del Deltebre i de codony. No vaig tenir el plaer… no sóc de licors, Tampoc van aixecar ànimes, penso. 

Temps-deTerra-licors

Ara ja, a més, també pots fer-hi gintònics. Tot i que vam canviar a la terrassa del costat, a la Royale. 

Del compte no tinc foto perquè era l’aniversari d’un altre amic (que no hi era) i va pagar les begudes, però sense begudes ens va costar 20 euros per cap. És un lloc força econòmic.  En definitiva, restaurant amb molt bona RQP, bon producte, tracte encantador, local maco.. un BBB en tota regla! Això sí, has d’anar-hi amb gana! 

I quan surts de dinar, a més, pots fer la compra! 

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:03+00:00 22 d'abril de 2015|Tags: , , , |10 Comments

10 Comentaris

 1. Pepa Lázaro 22 d'abril de 2015 en 17:04- Respondre

  De licor d'arròs sempre tinc de La bomba del Delta, o Segadors del Delta. Serà qüestió de fer un tast en aquest lloc aquesta que mostres a la foto. Esther, no saps el que et perds amb el licor d'arròs!!! Si això segur que li posen als nadons al xumet per a que no plorin. 🙂

  Salut!

 2. esther meya 22 d'abril de 2015 en 17:08- Respondre

  sí, fa venir gana!!!!! 🙂
  a banda, veus la cuina des del menjador i és maco veure'ls treballar…. molt recomanable!

 3. esther meya 22 d'abril de 2015 en 17:23- Respondre

  jajaja pepa!!!! l'he tastat alguna cop… vaig estiuejar al delta uns anys i hi tinc família i no em motiva massa… però cap licor! està molt bé el lloc, prova'l!

 4. Manel Xicota Clement 22 d'abril de 2015 en 18:16- Respondre

  Síí que té molt bona pinta! I, a més a més, segur que és un lloc on t'hi deus trobar a gust, pel menjar, per la gent que te'l fa i, fins i tot, per la "companyia" de les taules del costat… I, si no, a veure què opiniarien de beure cervesa en un "pot", my god!

 5. esther meya 22 d'abril de 2015 en 19:30- Respondre

  manel, sí a tot el què dius!!! amb una particularitat molt curiosa, ja que el públic de la zona té rollo pijo, que no sembla que sigui el que més enganxa al tipus de lloc… però sí, tot queda molt integrat i et sents a gust només posar-hi els peus!!

 6. Baco y Boca 23 d'abril de 2015 en 05:28- Respondre

  No havia sentit mai parlar d'aquest lloc. Molt bona pinta tot, un bon"racó"!. i bon preu oi? Saps quin horari fan?

 7. esther meya 23 d'abril de 2015 en 08:03- Respondre

  hola!!! molt bon preu, sí. crec que obren tot el dia… et passo el seu link

  http://tempsdeterra.com/les-botigues/

 8. Baco y Boca 23 d'abril de 2015 en 19:19- Respondre

  Gràcies Esther!

 9. Alícia Mirabent 24 d'abril de 2015 en 20:42- Respondre

  Quin lloc més encantador, sembla que s'ha posat de moda això de servir les cerveses en pots de conserva, no sé si ho vaig llegir en un altre post, potser d'un lloc anomenat Chivuos?
  Anotat queda. Genial!

 10. esther meya 25 d'abril de 2015 en 08:45- Respondre

  hola alícia!! merci! molt encantador, sí, té quelcom especial… el local, els que ho porten… jo vaig llegir del chivuos tb fa poc, però no recordo el tema pots 😃

Deixeu un comentari