Witty. Restaurant in a luxury 5* hotel in the Gothic Quarter

/Witty. Restaurant in a luxury 5* hotel in the Gothic Quarter


Witty

Riudarenes, 7 
(un carrer cul de sac, perpendicular al carrer d’en Gignàs)
TEL.: 935 500 885
www.thewittmore.com

De nou comento una visita conjunta que vam fer els  de  3(o+) a Taula. En aquesta ocasió en un restaurant d’hotel del Barri Gòtic de Barcelona.

Recordeu que fem la tria del restaurant de la quinzena de manera rotatòria i aquest no el vaig triar pas jo, però les sensacions van ser prou positives, tot i que no lo suficient com per convertir-lo en un lloc habitual, degut segurament a no ser una ubicació massa freqüentada per mi.

I possiblement no vaig encertar tampoc massa el plat principal que vaig demanar. No hi havia massa variació i per no duplicar el plat que va demanar el Jordi, vaig acabar demanant el pollito, tot i que vestit amb nom ampul·lós i afrancesat… “Coquelet asada“, que no deixava de ser un p* picantó amb un ‘asado’ una mica massa carregat de gust [ EMHO (*)]

Per cert… les guarnicions es paguen apart… 4€ per les patatones, al més estil side dish…
Però tampoc la carta de plats principals, és massa amplia…. El Roast beef, ja estava pillat pel Jordi i de la resta l’únic que m’atreia, era la Tagliata, però a 28€, vaig trobar el seu preu una mica elevat, tenint en compte que no estàvem en cap lloc de carns amb pedigrí … I realment no em veia massa menjant ni el “lenguado a la meuniere“… (sona a viejuno no?), ni l’hamburguesa amb formatge, ni la costella de porc.

Però que quedi clar que tant l’Esther com el Jordi, la festa els va anar millor. Si voleu veure el grau d’exciteds que van sortir i quan ens va costar el dinar, només cal que feu clic a,

(*) EMHO = En Mi Humilde Opinión, que ja sabeu que bromes a banda, soc dels que penso que el de la cuina, sempre en sap més que jo i per tant sempre amb la H de ‘humilde’ 🙂

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:00+00:00 10 de juliol de 2016|Tags: , , |11 Comments

11 Comentaris

  1. Anònim 10 de juliol de 2016 en 09:22- Respondre

    La tagliata està una mica descompensada de preu penso. No havia ni sentit parlar del lloc ni imaginava un luxury 5* hotel a Gignàs.

    Abraçada,
    CarlesP

    • Anònim 10 de juliol de 2016 en 09:38- Respondre

      Penso que fins i tot l'oferta és descompensada… barrejar un Wellington, amb una hamburguesa, un boeuf Bourguignon… no sé. Però igual està estudiada de cara al públic que tenen o esperen un luxury 5* 🙂

      El carreró està just en front del vell Agut o "Agut barato" com se'l coneixia per diferenciar-lo de l'altre Agut tocant a Avinyó i que aamb als anys ha derivat a un "oferta paella sangria". Precisament anant cap el Witty, ho vam veure… 🙁

      Abraçada Carles!

  2. Pepa Lázaro 10 de juliol de 2016 en 11:39- Respondre

    Una carta amb gustos pels pares i els nens però bastant clàssica, oi?

    A veure que diuen els altres del 3o+.

    Salut!

    • Anònim 10 de juliol de 2016 en 17:08- Respondre

      jo la vaig trobar curteta…. Però "los otros", van sortir més exciteds… 🙂

      Salut!!

  3. Jordi Castaño 10 de juliol de 2016 en 13:24- Respondre

    Un altre dia, compartirem els principals tu i jo, que sinó al final em faràs sentir malament. I no serà pas el primer que compartim… 😉

    Abraçada!!

    • Anònim 10 de juliol de 2016 en 17:09- Respondre

      M'agrada fer-te sentir malament…. 🙂

      #molta_maldat

      Abraçada!

  4. comequetebebe 11 de juliol de 2016 en 07:18- Respondre

    jajaja….. hem compartit gazpacho!!!! sense cullera….

  5. comequetebebe 11 de juliol de 2016 en 07:19- Respondre

    Cert, carta curta i clàssica. una mica carta "global" d'hotel, penso… amb alguna especialitat de la zona. jo sí so excited, tot i que tampoco serà lloc habitual, per ubicació, etc… però sí repetiré algún día, segur…

    • Anònim 13 de juliol de 2016 en 06:48- Respondre

      Jo si passo per la zona, crec que aniré a menjar sardines a La Plata…. 🙂

      I no es que no em vagi agradar…. el que passa és que no em veig allà dinat… es com artificial…

      Però com diem sempre, és la gràcia de la diversitat

  6. comequetebebe 14 de juliol de 2016 en 11:46- Respondre

    ohhh, doncs jo vindré a mb tu a jalar sardines a la plata!!!! això és provocació!!!! 🙂

Deixeu un comentari