Xiringuito Denver

/Xiringuito Denver

Xiringuito Denver

Cambrils. A 50 metres del port, en direcció Nord
Lloc Web
TEL.: 655 64 93 04

Quan comença el bon temps sempre ens agrada anar a aquest restaurant, que en realitat podríem definir com un xiringuito literalment ubicat al damunt de la sorra, però amb un nivell de cuina, que més d’un restaurant voldria. I de fet no deixa de ser el xiringuito del restaurant Denver, que es troba just un carrer més endarrere de la primera línia de mar. Mostro aquí l’ubicació exacte del xiringuito, que podeu observar, està al costat del port, marcat en negre.

Als inicis de temporada i també els dies finals, per nosaltres és un imprescindible. Ja en plena temporada l’evito, de la mateixa manera que evito la platja, les aglomeracions o anar a un restaurant en dia festiu #raroqueésun 😇😇

El servei és molt amable i contrasta amb el garrulisme que impera en alguns restaurants del Passeig de primera línia, en els que pràcticament ja s’arriba a aturar als vianants per tal de fer-los entrar #potulades.

Són força pràctics en temes com les cartes… si veuen públic estranger, els donen carta amb fotos, d’aquelles típiques dels xinesos, mentre que si veuen públic de la terra, arriba una carta normal.

En aquesta primera visita del 2017, vam començar per compartir uns excel·lents calamars a la romana (dels de veritat) i uns musclos fets a la sal, que de fet, és el que demanem pràcticament sempre, tot i que l’oferta és variada.

I com segons, com no podria ser d’altra manera, un arròs, que aquest cop va ser el de llamàntol. Gran arròs i BON llamàntol i amb això ja està tot dit.

Els postres sempre arriben en una safata de mostra, que utilitzen per explicar de que va cada un, cosa que és temptadora pels llaminers, però facilita molt les coses. Cada cop que la veig, recordo l’únic dia que hem estat allà, de nit i “en plena temporada”, en la que una taula estrangera, van entendre que podien agafar la safata i era tota per ells, mentre l’apurada cambrera, l’estirava intentant explicar que calia triar… 😂😂😂

Aquest cop, vam compartir el que veieu a la imatge i del que no recordo el nom…

Disposen d’oferta de vins més que digna per un lloc ubicar al damunt de la sorra i amb forces vins de proximitat. Vam escollir aquesta garnatxa de la DO Terra Alta, que va resultar molt fresca l llaminera.

El cost és el que veieu. El producte és bo i vam demanar l’arròs de llamàntol que no és el més econòmic, així com el vi del que hi havien opcions més econòmiques.

RESUM

 • Ubicat al damunt de la sorra i a no masses metres del Club Nàutic
 • Servei i cuina de restaurant (dit en positiu)
 • Preus correctes
 • Molt recomanable
 • Millor anar amb reserva, donat el seu èxit
 • Oferta de vins força correcta i altres llocs de Cambrils, en podrien aprendre
Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:56:58+00:00 26 d'abril de 2017|Tags: , , , |12 Comments

12 Comentaris

 1. Tomàs Cortés 26 d'abril de 2017 en 21:05- Respondre

  Tinc que anar un dia. Però és que cada cop que passo per davant iveig la plataforma de fusta sobre la sorra m'agafan tots els mals… Però et faré cas.

  • Anònim 26 d'abril de 2017 en 21:48- Respondre

   Pensa que jo fa anys que no trepitjo sorra…. Vull dir que més anti-sorra que jo, poca gent trobaries… Ni trepitjo platja, ni em banyo en el mar. Però el lloc m'agrada per algun dia feiner de maig o de setembre i reservant.

   En canvi no hi aniria ni que m'hi afegissin diners, en un dia punta…

  • Tomàs Cortés 28 d'abril de 2017 en 16:28- Respondre

   Oido cocina. Has dit la paraula mágica "Un dia feiner de Maig o Setembre" aixó ja te sentit. Una abraçada

  • Anònim 28 d'abril de 2017 en 18:35- Respondre

   Just la paraula…. 🙂

   feiner i un mes light

 2. Anònim 27 d'abril de 2017 en 07:59- Respondre

  De fa temps segueixo el seu bloc i li vull agraïr les informacions i en concret les de Cambrils, població a la que ens desplacem molt per proximitat. Molt d'acord amb els llocs que publica l'animo a continuar en la tasca.
  Josep Salvador

 3. Anònim 27 d'abril de 2017 en 11:44- Respondre

  Que senyor t'ha quedat això dels "vins de proximitat"…

  Domènec.

  • Anònim 27 d'abril de 2017 en 15:16- Respondre

   Si…😄😄😄

   Estic millorant… Però que consti q la DO Terra Alta, és propera a Cambrlis…

   😄😄 Salutacions Domenèc!!

 4. Pepa Lázaro 27 d'abril de 2017 en 20:42- Respondre

  Ja fa temps que no hi vaig… Va ser mudar-me a Tarragona i trepitjo poc Cambrils però encara recordo els seus plats i les festes d'aniversari del meu nen quan era petit. El Denver, un lloc tot terreny!

  Salut!

  • Anònim 27 d'abril de 2017 en 22:29- Respondre

   És una mica el mateix que deia en la resposta a un comentari a Facebook, d'un amic que passa els caps de setmana a prop del Delta … Que estem en zones amb molt bona oferta i ben variada. I llavors, fa mandra agafar cotxes, per anar d'un lloc a l'altre. Tant Tarragona, com Cambrils, tenen oferta que no l'acabes i al menys en el meu cas, sempre acabes evitant conduir…

   Salut!!

 5. שינוי ממעלה שניה 5 de maig de 2017 en 06:41- Respondre

  great post!
  those tasty pictures made me hungry… I thought that your blog will help me to choose from the
  restautants around me
  but it just made the decision harder… all the restaurants look so good!

Deixeu un comentari