A Hotel Neri, és un dels restaurants recomanables de Barcelona,  ubicat en  un espai molt atractiu, oferint plats molt ben resolts i amb un servei amable i professional. I amb la possibilitats d’àpats fora d’hores, a partir d’una carta reduïda, però molt temptadora.

Restaurant A Hotel Neri

Plaza de Sant Felip Neri, 3

WEB:A Restaurant Hotel Neri

Tel.: 933 17 74 42

A-Hotel-Neri-entrada

Restaurant: A Hotel Neri

Ja havia estat algun cop en la terrassa superior d’aquest hotel, ubicat al barri del Call de BCN. Ha de ser un privilegi, per poder-lo gaudir provinent d’un viatge llunya, doncs l’espai té un encant especial i ja no diem dels carrers de l’entorn.

El vaig descobrir a partir en un post d’en Sorrós… si, si, no us estranyeu… Llegeixo els seus post parlant de restaurants i no pas per credibilitat (que també una mica en té 🙂 ), sinó perquè per la seva feina, s’assabenta de tots els canvis i així estic al dia.  Penseu que fins i tot alguna agència em té vetat, ja sigui perquè mai vaig a les seves crides o perquè m’he burlat d’alguna que han fet sense massa gràcia.

I quan vaig llegir que “ara ho dirigia”, el xef de la Mundana, vaig pensar que era la meva oportunitat de tornar a tastar la cuina de l’afamat xef d’aquell lloc, però sense soroll, ni estretors… es a dir sense fer el pòtol (d’aquí el títol del post). Aquí podeu veure el post que vaig publicar en el seu moment: La_Mundana_2016

Tot i això entenc que la carta no permet les mateixes possibilitats que si vas al lloc original. Una mica per il·lustrar-ho amb un exemple, és la diferència entre menjar en un restaurant o utilitzar el Take-Away.

Però en tot cas, en un ambient tranquil, relaxat, amb lloc per deixar les jaquetes i espai suficient a la taula per sopar comodament, els plats que vam escollir, van estar força bé i és un d’aquells llocs que en surts, amb ganes de tornar.

La carta té un parell de seccions diferenciades. La de les hores de dinar/sopar i una altre secció per “fora d’hores” a l’estil carta non-stop. Però hi havien moltes coses que veneien de gust. Vam començar compartint 3 coses, que precisament estaven a la carta non-stop (de 12 a 23:30).

Vam començar compartint aquests plats

Ensaladilla de salmó fumat, que contenia alga nori cruixent que la feia molt agradable, un parell de croquetes de Idiazabal amb reducció de Pedro Ximenez, amb molt bon sabor i textura i un Croque Monsieur de Duxelle de ceps i mortadel·la trufada, que va resultar molt plaent i ara mateix mentre escric, salivo amb el record.

A-Hotel-Neri-entrants

A-Hotel-Neri-croque-monsieur

Com plats principals

Vam demanar el pollastre morú amb hummus al cúrcuma, baba ganoush, menta i llima. Pels components ja veieu els orígens del plat, que sense ser cap casa de l’altre món, estava prou be. I també un bonítol marinat i fumat amb tomàquets i maionesa de yuzu, que si va deixar molt bon gust.

A-Hotel-Neri-pollastre

A-Hotel-Neri-marinat

Com postres, vam compartir xocolata mi-cuit amb mascarpone i fulles de melissa i menta que oferíem per 2 o 4 pax i vam escollir les de dos.

A-Hotel-Neri-xocolata

El vi fent honor al barri que estàvem, va ser un kosher del Celler de Capçanes: El Peraj Petita

A-Hotel-Neri-Peraj-Petita

 

A-Hotel-Neri-factura

A Hotel Neri Preu

RESUM: A Hotel Neri

  • Entorn molt atractiu
  • Plats molt ben resolts
  • Servei professional d’hotel
  • Possibilitat d’àpats fora d’hores
  • Un lloc que val la pena conèixer