Bardeni és un lloc imprescindibles a BCN amb producte de primer nivell, principalment en el tema carns. Però també amb oferta pel públic no carnívor. Recomanable sense cap mena de dubte.  

Bardeni

Carrer de València, 454,

www.caldeni.com

Tel.: no fan reserves

Bardeni-principal

Bardeni

 

Estem parlant d’un lloc singular a Barcelona, amb una oferta de carns de primeríssim nivell. I amb un públic entregat.

I funcionant al seu aire, aliè a qualsevol concessió a la troupe dels (presumptes) influencers i fauna Instagramer.

Els que sou aficionats a les mètriques, us proposo un exercici, de nivell P1 🙂 Busqueu a Instragram la pàgina de Bardeni. Però no la pròpia, sinó la que la gent que publica, localitza els llocs. En concret si feu clic a Bardeni_Instagram, la veureu. Fixeu-vos en la part superior, els “Top Post”, on es mostren els 9 posts que Instagram qualifica tops.

No hi apareix CAP, però CAP dels #chicos_anuncio habituals. I en canvi i apareixen noms amb prou de prestigi, en l’àmbit gastronòmic. En l’exploració que acabo de fer i que no coincidirà del tot amb la vostra, apareix una alineació de luxe. I en tot cas, totalment fora de sospites. Acabo de trobar-hi el Julen Bergantiños alies @skoorp, @therossinis, @lluisbernils, @misterespeto, @mikeliturriaga, alies “Comidista”.

Ja veieu 5 que conec entre els 9 top. I dels altres 4, els desconec, però crec que també estan fora de sospita.

Que ofereixen a la carta de Bardeni

Si vulgues ser negatiu, diria que gairebé sempre ofereix el mateix. O quasi el mateix. Però és que els que som fans de Bardeni, ja anem a menjar aquells plats. Vaja que si arribo a Bardeni i no trobo els plats que ja vaig salivant abans d’entrar, m’agafa un «desgusto» en plan «si no hay Casera nos vamos …..»

I per tant vam demanar #lodesiempre que cada cop ho trobo millor. Com aperitius van oferir un parell de torradetes amb sobrassada d’Agnus. Aviso que les fotos queden com ombrejades.  I ves a saber que no es tracti d’un parany del lloc, per tal de desmotivar #Instagramers 😅😅.

Bardeni sobrassada

El seu fantàstic tàrtar  i el taco mex de picanya i foie, per a obrir boca.

Bardeni tacos

Bardeni tartar

Tot seguit van arribar, el Sandwich de fricandó de Bardeni, que en realitat és un fricandó molt bo, posat damunt d’un pa consistent i que es menja sense coberts. També un tast de mandonguilles (suposo que ens volia obrir la ment) i la traca final que és el seu sensacional onglet.

Soc un fan de l’onglet de fa anys, de quan aquí ningú sabia que era, que de fet sempre ha estat l’entrama. A França he gaudit de molt bons onglets i a casa en faig un molt bon roast beef. Però l’onglet que ofereixen a Bardeni, és d’un nivell superior.

Com postres vam compartir la Torrija i en quan a vins, com sempre que vaig allà, un Furvus de la DO Montsant. La carta de vins no és amplia, però si ben escollida i amb opció de vins a copes, més enllà de les potulades estil «¿como lo quiere, tinto a blanco?“.

Resum de Bardeni

  • Es tracta d’un lloc top a BCN, pels que ens agrada el producte
  • A França, seria un Bib Gourmand de la Michelin, però aquí els Bib’s són #can_pixa
  • Les carns que ofereix són d’altíssim nivell i amb oferta més imaginativa que l’habitual
  • Però tenen oferta suficient pel públic que no menja carn
  • El servei a Bardeni, és impecable

Fent clic, podeu veure el post conjunt de 3(o+)aTaula, del 2018

Amb les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, si feu clic al següent link: