Bicnic, va ser una de les novetats del passat 2017 i fins i tot va anar a la nostra Guia de 3(o+)aTaula. Ofereixen bon nivell de cuina i producte i et sents ben tractat.

Bicnic

Girona, 68


Web del lloc

Tel.: 690 904 614

Bicnic entrada

Bicnic Restaurant

Nova visita a Bicnic, al ser lloc que ens va agradar i que fins i tot vaig publicar al QuèFem i que amb els de 3(o+)aTaula, el tenim a la Guia. Recordeu que la podeu baixar gratuïtament en la darrera versió d’estiu 2018, amb 50 restaurants que esperem no us fallin.

Bicnic Guia_3aTaula

Tenia un sopar a BCN, i les dues persones que m’acompanyaven, no havien estat mai a Bicnic. I com sempre dic, quan un lloc m’agrada, em ve de gust repetir amb companys diferents.

Dir que la carta de Bicnic, segueix sent la mateixa i vaig poder recomanar plats que m’havien agradat de les anteriors ocasions. També em faig la reflexió de si no seria bo innovar una mica, però per mi no és problema, tornar a demanar plats si em porten bon record… Però no tothom pensa igual en aquest tema.

El que si ens va sorprendre, va ser trobar el local molt buit. Una altre taula de tres, i una de 5 noies estrangeres, de les que només sopaven dos i les altres tres, feien Instagram, en plan “OMG… Barcelona is awesome”, mentre consumien avorrides el seu cafè amb llet…

I en un local com Bicnic, de bones dimensions, amb aquest panorama, tira una mica enrere. Potser el fet de ser un dimarts de juliol… però no sé massa….

Que vam demanar…..

Seguint la moda de compartir primers, vam agafar els  rotllets X-Nems, de xai de llet i verdures, la porchetta farcida de bolets i rostida al forn i una coca de molls. Els dos primers ja coneguts d’anterior vistes a Bicnic i totalment plaents. Ja els coneixia, però van sorprendre en positiu als meus companys de taula.

Bicnic Nems

Bicnic porchetta

Com plats principals, el peix de llotja que aquell dia era peix llimona, que crec que en català es diu també cerviola, que era correcte, però potser l’excés de cocció, el feia menys atractiu. Però sempre dic i en descàrrega pel restaurant, som de gustos de peix molt poc fet. I el tàrtar fumat sobre moll de l’os, que va posar excited a qui el va demanar. I a mi se’m va acudir demanar la llonza de porc ibèric, que no donava la talla en un lloc com Bicnic. Semblava que primés la quantitat , per sobre la qualitat, fins al punt en que no em vaig acabar el plat. I això és poc freqüent en mi…

Bicnic peix

Bicnic tartar

Bicnic llonza

Com postres, vam compartir..

Bicnic postres

La carta de vins amb prou oferta propera i vam triar un DO Empordà. Però el fet de no disposar de tiquet, al no pagar jo, ni disposar de foto, no recordo quin era…

El Servei i altres alertes …

Res a dir del servei de Bicnic, però el vaig trobar a menys nivell que en anteriors visites. Tot va ser correcte, menys amb la insistència de “llegir-nos” la carta. Just al sortir, comentàvem en quin punt ens havíem desconnectat de la «lectura de plats», cada un dels 3 comensals. Reitero que el servei mereixeria l’aprovat, però en ocasions les comparacions són odioses.

I vaig sortir de Bicnic, amb el dubte de si havia sofert una mica de davallada. Una cosa és quan inauguren i tota la partida que dediquen a «comunicació i trobades» de presumptes influencers i l’altre,  el dia a dia, quan ja comencen a passar els mesos…. Potser la carta reduïda i molt estàtica no ajudi a fidelitzar públic, que en anteriors visites, vaig observar, era molt local.

Posteriorment em va fer saltar els alarmes, el fet de que pocs dies després de la visita, es va publicar un una web d’aquestes “de comunicació” , que no llegeix ni Déu, un post d’aquests “per encàrrec”, signats per un dels personatges patètics del sector “presumptes influencers“. En conseqüència em va generar més dubtes…

No puc mostrar el tiquet a Bicnic, doncs va pagar el compte un dels meus acompanyants i no es questío de demanar-lo. Si recordo que faltava pocs euros per arribar a 150€ els tres, amb vi, begudes i cafès inclosos.

Bicnic preu

  • Bon nivell de producte en un local molt ben resolt
  • Espai amb possibilitat de fer àpats entaulats o bé més informals a la barra
  • Cuina creativa amb productes selectes
  • En conseqüència, podem afirmar que la RQP, és correcta

Si voleu veure com vam publicar Bicnic, fa uns mesos amb els de 3(o+)aTaula, feu clic al següent link: