Can Bosch a Cambrils, amb estrella Michelin, oferint producte de primeríssima qualitat, cuina de molt alt nivell. Un lloc molt recomanable que val la pena visitar. 

Can Bosch

Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)

www.canbosch.com

Tel.: T. 977 36 00 19

Can Bosch-aperitius

 

Can Bosch

Trobada especial nadalenca de 3(o+)aTaula i fent una excepció, lluny de BCN.

El projecte  3(o+)aTaula,  vam decidir limitar-lo inicialment  a restaurants de BCN. Però amb l’excusa de fer un dinar nadalenc i celebrar la bona marxa del nostre projecte,  vam fer una escapada a Cambrils i en concret a  Can Bosch.

La proposta la van fer l’Esther i el Jordi i jo vaig agraïr la idea de que em vinguessin “a visitar“, doncs com alguns ja sabeu, de fa un parell de mesos, m’he traslladat a viure a Cambrils.

Can Bosch és un dels meus llocs preferits, no ja de Cambrils, sinó de tot Catalunya. Té tots els ingredients que el fan atractiu per mi. Seleccionen i cuiden molt el producte i el tracte és molt natural.

A més de la carta, ofereixen diferents menús, dels que soc fan del que porta el nom “Tradició” i que sempre acaba amb un arròs negre, que és un dels plats que d’anys va donar fama a Can Bosch.

Can Bosch-arros

 

Reflexions…

Fins la vista anterior, un dels punts forts del lloc, era el magnific tracte que oferia el Manel. Que era qui feia les tasques de sommelier i donava calidesa a la sala amb el seu tracte. Ara el Manel, treballa en un nou projecte, en del món del vi, però s’han sabut reinventar, dedicant el Joan Bosch, ànima del lloc, més temps a l’atenció del públic.

I és que la incorporació del seu fill a la cuina, l’ha alliberat de responsabilitat. I en conseqüència li permet estar més en contacte amb la sala i puc donar fe de que dona gust escoltar les seves aportacions.

El dinar va ser tot un èxit i va complaure molt positivament als meus companys de grup. Perquè ells era el primer cop que anaven a Can Bosch. I jo com a “cambrilenc”, molt content de que fos així…

Can Bosch-postres

Si voleu veure les fotos de tots els plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a: