Can Josep, és una bodega familiar, per la zona  del Passeig Sant Joan. Amb decoració senzilla però amb encant i amb alguns plats ben atractius.

Can Josep

Roger de Flor, 237

Sense web ni facebook

TEL.: 630 816 565

Can Josep interior

La nostra aventura de 3(o+)aTaula, ha arribat a les 50 visites a restaurants i per tant a les 50 publicacions.!!

En aquesta ocasió, la tria la vaig fer jo i el post està a càrrec de l’Esther, amb el consens de la resta del grup

Just aquest mateix dia, dos anys abans, publicàvem el primer post, corresponent a la Bellvitja.  Que per cert no vam deixar massa bé i que ara la ni existeix…

Els que seguiu el món de la restauració, recordareu amb quanta excitació, parlaven de la Bellvitja, tota la troupe habitual, mentre que nosaltres no li vam trobar cap gràcia i el record més divertit, va ser quan ens van recomanar un gazpatxo a compartir i que vam menjar els tres del mateix plat, que per a més inri, ens coneixíem molt poc.

I vull deixar clar, que no m’alegro del tancament de cap empresa i un restaurant és una empresa. I ho dic perquè algun dels meus atacants habituals, ho va dient… (és el problema de ser sorrut). En tot cas m’alegra el tenir bon cop d’ull…

Can Josep…

Can Josep és una bodega familiar, que ja he publicat en més d’una ocasió. Pel Passeig Sant Joan, amb decoració senzilla, de la que destaca  la mítica bandera republicana a la paret.

Passant pel davant pel carrer Roger de Flor, no t’imagines que allà pot menjar bé i ben atès. De fora dona la sensació de bar de barri, però quan travesses la porta, ja notes que estàs en un lloc especial.

Can Josep, én lloc no massa conegut, però que si sou fans de la cuina tradicional catalana, us agradarà. I per no semblar excloents, dir que un dels plats estrella de la casa, és la seva mítica morcilla de Leon. Només bullida i el mateix cambrer li dona un tall de bisturí, l’esparraca. I “a mojar pan”, tal com diuen algunes 🙂

Molt interessants les seves croquetes.  En tenen varietat i són amables com per oferir si el client ho desitja,  un assortiment. De brandada, de ceps i de cabrales… Les tres de traca i mocador per sabor i textura, si cal mullar-se per una, us diré la de cabrales.

Són aquests llocs entranyables que té BCN i que com sempre comento, si no t’ho diu algú pots passar pel davant cada dia i ni fixar-te. I tampoc és fàcil trobar-lo per les xarxes i el telèfon és un mòbil que si no vaig errat, només està accessible en horari de restaurant.

Si voleu veure l’opinió de 3(o+)aTaula de Can Josep, així com els plats i tiquet, feu clic a:

Can Josep link