Capet amb el canvi d’ubicació, és una bona opció a la zona del barri Gòtic, amb bona cuina i bona RQP. Amb el canvi de local, han guanyat molt.  

Capet

Cometa, 5

www.capetrestaurant.com

Tel.: 937 20 44 21

Capet-entrada

Capet

De nou vam fer una sortida amb els de 3(o+)aTaula, per veure  la nova ubicació de Capet.

Aquest cop la tria del lloc i també la redacció del post, han estat a càrrec de l’Esther. Habitualment evitem que  el que escriu, sigui també el que tria. Però va ser la  sanció acordada,  degut a que ens va deixar penjats en la darrera sortida a La Llave  🙂

En el meu cas coneixia i tenia publicat Capet_2017 a la vila de Gràcia i que ara porta el nom de Petit Capet. Hi havia estat en tres ocasions, de les que tinc dues de publicades. I sempre havia sortit d’allà amb la sensació de que la cuina era molt bona, el servei correcte, però el soroll inassumible.

Permeteu-me una reflexió al voltant del meus escrits…

Sé que els meus escrits no són ben vistos, per algun sector del col·lectiu de restauració. I el problema rau en que no poden controlar. Ells (generalitzo i en cap cas em refereixo al lloc que  avui publico), només accepten la crònica del tot perfecte. Poden arribar a acceptar a contracor, alguna matisació en algun plat, si qui escriu, és algú que ells temen. Que més d’un cabró dels que escriu, és capaç de prendre represàlies sinó l’adoren.

Ho dic per fer la reflexió de sempre. Durant la meva docència a l’Universitat, rarament trobaves un estudiant que s’emprenyés si li posaves un 7 (que s’ha d’interpretar com 7 coses correctes i 3 a millorar). Però en el món de la restauració, no és així.

Dius que el menjar era de conya, que el servei correcte, però que les taules eren petites (i se me’n fot que a París encara ho siguin més), o que els tamborets eren incòmodes o que el soroll era excessiu i llavors ja tens el restaurador emprenyat.

Capet-cuiner

I perquè està emprenyat?. Doncs perquè ell vol controlar. Si ell paga o convida al que escriurà, ja us imagineu que qualsevol defecte queda difuminat. I el mateix passa quan es genera un excés d’amiguisme.

I els articles de premsa escrita?. Doncs tampoc us podeu fiar del poc que queda de premsa escrita, ja que si el que escriu, pretén publicar coses negatives, no li publicaran pas. I si no li publiquen, no cobra la peça escrita… 🙁

Tornant a Capet

Doncs en aquesta ocasió i superat el tema del local, el lloc em / ens va agradar i vaig demanar els mateixos plats, que crec havia demanat en les anteriors vistes. Les seves delicioses croquetes i la seva picanya, especificant que la volia poc feta.

Capet-croquetes

Capet-picanya

I com que les taules eren prou còmodes i el local no té problemes d’acústica, em va agradar. I per tant, si un dia estic per la zona, cap problema en tornar-hi.

Capet-preu

Enllaç al post conjunt de 3(o+)aTaula

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: