Due Spaghi és un restaurant italià a BCN, però amb moltes arrels catalanes. Molt compromesos amb el producte i la proximitat. En conseqüència, un lloc ben recomanable.

Due Spaghi salaDue Spaghi

 

Sepúlveda, 151

TEL.: 935031930

www.duespaghi.es

De nou una trobada quinzenal dels “3 (o+) a taula”. Aquesta vegada em tocava triar a mi i vaig voler assegurar-me. Que d’acord que fem conya i superem les males experiències, però si a més de bon rollo, podem fer un bon àpat, millor que millor.

He anat varies vegades a Due Spaghi i sempre n’he sortit content. Just ara fa unes poques setmanes, vaig anar-hi per a un sopar harmonitzat amb vins italians i va ser espectacular, però no l’he publicat.

No és pot definir com un italià pur, doncs tenen plats amb influències catalanes que li donen aquest tret diferencial, que el fa especialment atractiu. Tal com diuen en la seva presentació, uneixen les tradicions gastronòmiques italiana i catalana, amb una oferta que reflecteix la cultura dels dos països.

També  al meu criteri, cal valorar la estabilitat del l’equip, que són una mostra clara de com un equip ben compenetrat, suma energies. I en conseqüència, fa que et sentis a gust a Due Spaghi

El dinar va anar perfecte, jo ja anava a pinyó fix per demanar com aperitiu el plat de parmesà. Així com el plat principal el ragú de conill. I és que quan un plat m’agrada, ja vaig a per ell…

 

Due Spaghi apareix en la Guia 3(o+)aTaula, en la versió de Tardor de 2018. La pòdeu baixar fent clic aquí:

Si voleu veure les imatges dels plats que vam demanar a Due Spaghi  i el cost, feu clic a:

 

I per acabar, si voleu saber més de qui escriu i els seus criteris, feu clic en la següent imatge: