El Tamboret a Cambrils, és un lloc molt recomanable, per un sopar informal a base d’embotits i formatge. En un local molt senzill, però amb tracte agradable. I amb ona selecció de vins i cerveses.  

El Tamboret

Carrer de les Barques,5 – Cambrils

El seu Facebook

Tel.: 628 10 93 54

El Tamboret

Ei Tamboret és d’aquells locals que et recomanen gent de confiança, però que em feia mandra anar, al ser un local molt bàsic i  en un carrer que tot i que cèntric, no és gaire acollidor.

Però que quan passes pel davant de El Tamboret, et dona bones sensacions. Fins i tot el públic que està instal·lat en la seva poc acollidora terrasseta, notes que és diferent del que està instal·lat, en la majoria de terrasses de Cambrils. I ho dic en positiu i sense definir-me més per no caure de nou, en alguna de les meves incorreccions polítiques. I #hastaaquipuedodecir 🙁

Però contínuament tenia un degoteig de gent que em recomanaven El Tamboret. I gent de confiança gastronòmica total. No pas xitxarel·los, ni Instagramers, ni infliencers . Només a tall d’exemple recordo que me l’havien recomanat el Dani Lechuga xef de Bardeni i l’Eduard Ros, el que tenia un bloc de prestigi gastronòmic amb nom Brillat Savarin. I també més gent, però ja més anònima.

I finalment vam cedir a anar-hi un dia. I un dia d’agost que això és risc elevat a Cambrils. També he de confessar, que havia entrat alguna vegada a la part que funciona com botiga i ja coneixia la qualitat del producte. La darrera ocasió, per comprar un Reblochon, per fer una Tartiflette. I recordo que vaig entrar, pensant “quin reblochon tidran?” i vaig sortir amb un Reblochon fermier. Que pels que no sou del vocabulari, cai que ho traduïu com “bo” 🙂

Que es menja a El Tamboret

L’oferta és molt simplificada i queda resumida en la següent imatge. Ni més ni menys que això. Més simplificat impossible, però se suposa que qui hi entra, sap al que va….

El Tamboret carta

O no… doncs buscant si tenien pàgina web a El Tamboret, vaig caure a TripAdvisor i vaig trobar algunes crítiques, d’aquelles que motiven a anar…. Quan amb estil tabarnio, veus que han escrit “to mu caro” o “dan poco queso y como muy normal”, et dius: “això ha d’estar bé” 🙂

Vam escollir la Taula de Charcuterie amb producte francès (sinó ja hagués escrit xarcuteria) i la Taula Prèmium de formatges. No cal detalls dels components, doncs van variant en funció del que els arriba. Les taules arriben acompanyades de bones torrades…

Llàstima de la llum… les fotos han quedat fatal… 🙁

El Tamboret formatges

El Tamboret xarcuteria

Els vins a El Tamboret…

Just abans de que ens demanéssim que volíem, a la taula del costat, vaig escoltar un diàleg d’aquells que em pugen l’adrenalina. La noia que servia en front del dubte dels clients, feia les preguntes “Cómo les gusta… afrutadito, seco…?”. I ja vaig dir, no anem bé.

Però la mateixa noia, un parell de minuts més tard, arriba a la nostra taula i quan li pregunto si tenen vins a copes, em diu “si cap problema… i tots catalans”. I a més em diu que escollim el que ens vingui de gust, que encara que no estigui a la secció de copes, ens obre l’ampolla igual. I ja vaig mirar El Tamboret amb una altres ulls….

Dels vins vam triar un DO Terra Alta, el Ilercavònia del Celler Altavins. Una de les nostres garnatxes de capçalera, amb gran RQP. El vam pensar més de cara als formatges, però vam repetir les segones copes.

I això va ser tot l’àpat a El Tamboret. No vam demanar postres ni tant sols sé si en tenen més dels dos que podeu veure a la carta. Però el feed back va ser bo i és d’aquells llocs que en surts, dient «tornarem». I encara amb més ganes, un cop acabada la temporada turística.

I en el nostre cas, vivint a Cambrils i a través de la botiga que inclou el restaurant, més d’un sopar configurarem a casa.

No tinc tiquet doncs amb l’aglomeració d’agost a Cambrils, es van equivocar cobrant-me de menys. I els vaig avisar pagant la diferència, però el tiquet va quedar allà. Però vaja, no és massa difícil veient la carta, el cost mitjà de sopar allà.

El Tamboret preu

RESUM de El Tamboret a Cambrils

  • A Cambrils en un carrer no gaire acollidor
  • Però amb molt bon producte i tracte
  • Vins de proximitat ben escollits
  • Un bon lloc per a gaudir de formatges
  • En conseqüència, molt recomanable per la zona

I si voleu veure altres llocs publicats de Cambrils o zona sud, feu clic aquí