Fismuler Barcelona, és un restaurant obert no fa massa, que no deixa de ser un desembarcament del que porta el mateix nom a Madrid. La visita va resultar agradable, amb un servei i producte destacables i sorprenent en alguns plats..  

Fismuler Barcelona

Rec Comtal, 17

www.fismuler.es

TEL.: 935 14 00 50

Fismuler Barcelona-entrada

 

Fismuler

Nova visita dels de 3(o+)aTaula, en que la tria del lloc em va tocar a mi, mentre que la redacció del post conjunt, ha estat a càrrec de l’Esther, amb els consens del grup.

Fismuler Barcelona, ha obert recentment en els baixos de l’Hotel Rec, al carrer Rec Comtal. Ubicat per tant en el Born i a pocs metres del passeig de l’Arc del Triomf.

Els dels llocs que ha aparegut intensivament en notes de premsa, premsa escrita i en algunes publicacions , de les que qualifiquem de dubtosa credibilitat. Ja m’enteneu… de les del #todo_maravilloso 🙂

I per això el vaig triar, sabent que d’alguna manera o altre, en trauríem suc. Corríem el risc de trobar-nos una fantotxada, com va succeir recentment a Hetta que no aportava res interessant, però al menys fotíem conya. Però també podíem trobar-nos en un lloc interessant. I per sort nostra, aquesta darrer possibilitat, és la que ens vam trobar.

Tot va anar sobre rodes…No ens van rebre al crit de #hola_chicos, el servei semblava professional i la carta resultava atractiva. Per tant començàvem bé.

La carta de vins, ens va semblar prou equilibrada, sense totalitarismes cap al #tot_natural  i els plats que van anar arribant, estaven realment bons. Com a mostra, un parell dels plats que ens van semblar més ben resolts. El primer que veieu és l’orada semi curada, amb ametlla i raïm, que no havíem demanat i ens va arribar a la taula per error. Però vist el seu aspecte, ja els vam dir que de la taula no marxava… 🙂 I unes postres fetes a base de formatge blau, tipus cheesecake, que van resultar molt bones.

Fismuler Barcelona-dorada

Fismuler Barcelona-cheese-cake

Podeu llegir més detalls de Fismuler Barcelona, si aneu al link conjunt

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: