Gamba de la Costa és un restaurant senzill, ubicat a l’Eixample, en que trobareu molt bon peix i arrossos, amb la particularitat de que aquests, es poden demanar en ració individual, cosa que s’agraeix.

Gamba de la Costa

Carrer de Roger de Flor, 252

www.gambadelacosta.cat

TEL.: 934577793

Gamba de la Costa entrada

Gamba de la Costa

Nova trobada de 3(o+)aTaula i aquest cop en un restaurant no massa conegut, amb peix de molt bon nivell i allunyat de la zona, on presumptament, s’espera trobar bon peix o arrossos. Es a dir, la Barceloneta i altres zones d’influència.

El restaurant és de decoració senzilla, en un barri gens mariner, al que val la pena apropar-s’hi. El vaig publicar fa uns nou mesos al suplement QuèFEM de La Vanguardia i tenia ganes de tornar-hi amb els companys de 3(o+)aTaula, que no hi havien estat mai.

La publicació de  Gamba de la Costa, al QuèFEM

El fet de que el peix sigui de qualitat, impedeix que sigui econòmic, però si puc afirmar que la RQP, és molt bona. I juga en una altre lliga, que alguns llocs que la gent pregonen com temples de peix i que fins i tot s’han convertit en cadena 🙂 🙂 .

El peix a Gamba de la Costa, és de nivell, ben escollit. I fins i tot evitant productes, que pel seu preu de mercat momentani, afectarien el ventall de preus del lloc.

El poder demanar arròs a per a un, és un tret positiu …

I a destacar, l’oferta d’arrossos per a una sola persona. Si, si… arrossos individuals. I també permet demanar arrossos diferents per cada un i tastar més varietats. I fixeu-vos que en això,  fins i tot tinc un punt d’acord amb en Sorrós,  que sempre ho predica  🙂  .

Gamba de la Costa arròs

 

Gamba de la Costa preu

Punt de vista global del grup a Gamba de la Costa ….

Si voleu veure les fotos dels plats,  el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a: