Gorria és un model de servei excel·lent i atenció molt professional, amb producte de gran qualitat i elaboracions clàssiques de cuina basco – navarresa. Un dels pocs llocs que queden amb servei «aparca-cotxes»

Gorria

Diputació 421

www.restaurantegorria.com

TEL.: 932451164

Gorria interior

Gorria

De nou trobada dels de 3(o+aTaula), i aquest cop a un clàssic, que sempre és aposta segura. La tria ha estat a càrrec del Jordi i el post conjunt, m’ha torcat a mi, amb el consens del grup.

Entrar al Gorria és com iniciar un viatge a una altra dimensió molt diferent del que són les tendències actuals. I com és obvi, amb una carta clàssica, amb noms senzills i concrets i servei professional i expert.

Vaig publicar Gorria fa uns mesos en el suplement QuèFEM de La Vanguardia i els dels llocs que sempre ve de gust tornar. la seva carta i els productes de temporada, fan que sigui un lloc del que sempre surts satisfet.

 

Gorria QueFEM

Gorria, queda com desclassificat, dins la ‘modernor’ que impera a la restauració barcelonina. Però quan allà demanes carn, menjaràs de les millors que pots tastar a BCN, sense noms exòtics, ni maduracions momificades. Fa goig quan veus que el cambrer prepara peces de carn, per les altres taules i veure com les talla, com si fossin blocs de mantega.

Pel que fa als peixos, a Gorria podem gaudir de peces de primer nivell. I sense les comèdies i adoracions, amb les que en alguns dels nous llocs de peix a BCN, et toca patir. I ja imagineu de quins llocs parlo. Es que en alguns, sembla que et facin un favor, quan mostren les peces senceres. Com si fos un producte exòtic…

I si demanem plats més de cuina xup-xup, també en trobareu mostres, en el post conjunt. Com aquesta excel·lent cua de bou que veieu a la imatge…

En conseqüència, estem davant d’un dels llocs clarament recomanables a BCN. Però dels que sense cap mena de dubte, la ciutat, en pot lluir.

Gorria cua bou

Pel que fa al  de vista global del grup  …

Mostrant tots els plats, el tiquet i el punt de vista, global, el podeu veure fent clic a: