Guia restaurants de Barcelona 2019

Guia Restaurants de Barcelona, ara en la versió Estiu 2019, mostra llocs de BCN que recomanem. El seu esperit queda perfectament definit amb el hashtag #semprepaguem. Que no deixa de ser un contrapunt al munt de publicacions, que caldria posessin #sponsored, si tinguessin un mínim d’ètica.

Guia 3(o+)aTaula

50 restaurants recomanats a BCN

Descarregar la Guia

Edició Estiu 2019

Guia de Restaurants de Barcelona 2019

 

 

I ara amb algunes NOVETATS.

 

I ja anem per la sisena edició: La d’ESTIU 2019. No ha estat una flamarada, sinó que de moment té continuïtat.

La Guia,  no deixa de ser un recull de llocs que coneixem bé i que recomanem anant molt sobre segur. I la majoria d’ells els trobareu a la nostra web conjunta www.tresomesataula.cat.

No pretenem dir que siguin els 50 millors

Guia Restaurants de Barcelona -els-millors

Com s’ha finançat la Guia Restaurants de Barcelona?

Aquesta Guia, ha estat possible a partir del nostre esforç i no hem comptat, amb cap mena de esponsorització. Actualment ens plantegem la possibilitat de trobar un patrocinador que a canvi de la seva publicitat, pagués l’edició en paper. Però no és fàcil doncs no volem que ningú intervingui en la decisió de quins restaurants apareixen i quins no.

Guia Restaurants de Barcelona -financiacio

I per això i en toc d’humor, anomenem la Guia Restaurants de Barcelona, com la Guia del #todogratis. Per tant la podeu baixar sense cap cost i de manera anònima (si, si… tu que em llegeixes d’amagat, no m’assabentaré de que has fet clic 😂😂) i  restaurants que apareixen, no tenien ni idea de que han sortit. Quan s’assabenten, a posteriori, es veu el senyoriu de cada un i qui dona les gràcies i qui no…😂😂

Guia Restaurants de Barcelona -todogratis

I per acabar, recordar els principis de la Guia Restaurants de Barcelona

 

Guia Restaurants de Barcelona-principis

Lo d’anar de “manera anònima sempre que sigui possible“, vol dir que si en un lloc ens coneixen -que no són masses- no podem entrar disfressats. I en aquests llocs, és possible que rebem tracte «preferent», però com són pocs i tenim criteri, crec que tenim igual credibilitat. En tot cas no ens enganxarem aquí, mentre la resta del món que escriu, sinó el coneixen, és presenten 😂😂.

Feu clic per descarregar-vos la Guia  Estiu-2019

Finalment si voleu saber més de mi o contactar a través del formulari, feu clic a: