Línia Almanac Hotel, ubicat en l’hotel del mateix nom, ofereix una sala molt confortable, amb gastronomia correcta. A quatre passes del Passeig de Gràcia.  

Línia Almanac Hotel

Gran Via de les Corts Catalanes 619

www.liniabarcelona.com/

Tel.: 930 18 74 51

Línia Almanac Hotel

Línia Almanac Hotel

Línia Almanac Hotel, és un dels llocs que de tant en tan llegeixes cròniques i que deixes a la llista de pendents. Fins que arriba un dia en que decideixes anar.

Ja avanço que vaig sortir de Línia Almanac Hotel, submergit en un mar de dubtes. I això no és freqüent en mi, doncs soc bastant de blanc o negre. Però en aquesta ocasió i a la pregunta que em faig sempre de si tornaria o no, no vaig saber-hi trobar resposta.

En positiu a Línia Almanac Hotel , trobem una sala àmplia, confortable i moderna. També un servei amable i voluntariós, tot i que una mica descoordinat. Situació típica en restaurants d’hotel, en els que la direcció de l’hotel, posa tots els ous en la cistella d’allotjament, deixant el restaurant, una mica en segon pla.

Línia Almanac Hotel sala

En canvi, pel que fa al producte que arriba a la taula, la cosa no ens va convèncer del tot. I potser va ser culpa d’acceptar un menú degustació, que a més ens van suggerir i que a priori, era prou atractiu. Jutgeu vosaltres mateixos i veureu que de la seva lectura, dedueixes que pot estar bé i a més no et cal triar plats, permeten compartir-ho tot.

Menú degustació més atractiu en paper que no a la taula

Línia Almanac Hotel menu

La realitat, és que alguns dels plats, del menú degustació de Línia Almanac Hotel, no són fàcils de compartir i cap d’ells arriba a un nivell que et quedi com un plat per a recordar. A nivell acadèmic, qualificaríem els plats de notable justet, molt més a prop de l’aprovat que no pas de l’excel·lent.

En conseqüència, un exemple més -i en van un munt- de que la realitat, no té res a veure en el que han escrit els #chico_anuncio de sempre. A tall d’exemple, els de Plateselector, fins i tot s’atreveixen a recomanar-lo com un dels restaurants del 2018. I ja en la seva línia habitual, BacoyBoca, es posava excited amb el mateix menú que jo descric… #quanta_misèria.

Potser vam triar malament i hagués estat millor anar a Línia Almanac Hotel , a la carta, amb plats més ben definits, que no pas aquest menú a l’estil d’entretenir a la gent una mica a l’estil càtering.

Aquests són els plats que van anar arribant

Línia Almanac Hotel plat01

Línia Almanac Hotel plat02

Línia Almanac Hotel plat03

Just ara mentre publico, m’adono de que hi han plats que no coincideixen amb els anunciats al menú que teniu més amunt. Perquè el que mostro tot seguit, no crec que siguin els Galicians Mussels 🙂

Línia Almanac Hotel plat04

Línia Almanac Hotel plat05

I els dos que feien les funcions de plats principals a Línia Almanac Hotel

Línia Almanac Hotel plat06

Línia Almanac Hotel plat07

Finalment les postres…

Línia Almanac Hotel plat08

Línia Almanac Hotel plat09

Carta de vins

La carta de vins, era prou complerta i amb bastants vins de proximitat. Vam triar un Dido, de Venus Universal, de la DO Montsant.

Conclusions a Línia Almanac Hotel

Tal com ja he anat avançant, el lloc em va generar dubtes. En el cas de que hi tornés, seria anant a la carta que intueixo pot oferir més nivell gastronòmic.

Tampoc m’ha agradat, que ens canviessin plats del menú, com és el cas dels bolets en lloc de musclos, sense cap comentari. De fet m’he adonat ara mentre publicava. Allà tampoc vam parar massa atenció a verificar si el llistat del menú, és el que realment arribava.

Per últim i en positiu, poder anar amb la seguretat d’estar en un restaurant confortable, còmode, amb espais, en el que poder fer un break tranquil, just en el centre neuràlgic de BCN. Recordeu que esteu a pocs metres del Passeig de Gràcia.

RESUM de Línia Almanac Hotel

  • Ubicació envejablement cèntrica
  • Sala agradable i molt còmoda, amb taules espaiades
  • Gastronomia correcta
  • Servei amable i proper que et fa sentir còmode, però amb bastant a millorar
  • En conseqüència, recomanable per àpats que requereixin conversa i no masses aspiracions gastronòmiques 🙂