Melo Jia  és un restaurant de cuina xinesa a BCN, recomanable per el bon nivell de cuina i productes. Cèntric i ubicat en un local agradable i discret.

Melo Jia

Còrsega, 250

www.melo-jia.com/

Tel.: 930 00 92 78

Melo Jia, és un restaurant que m’havien recomanat diferents persones. És d’aquells que tens a la llista i que vas deixant per més endavant. Però just haver anat al nou China Crown, fa no massa, vaig pensar que seria bo contrastar-lo, amb un altre menys luxós. I va ser l’ocasió d’anar a Melo Jia.

Ubicat al carrer de Corsega, a l’alçada d’Aribau, amb una entrada discreta i unes sales interiors prou agradables i sense detalls d’aquells que carreguen una mica, propis dels restaurants d’aquesta cultura que trobem per BCN.

El servei que ens va atendre a Melo Jia, va resultar molt atent i amb voluntat d’ajudar. El detall de suggerir-nos que en lloc de dos primers, en compartíssim només un, ja dona idea d’honestedat i ganes d’agradar. I vista la generositat de les racions dels plats principals, tenien tota la raó.

Com que no soc massa destre en menjar xinés i mai arrisco massa més que uns dumplings i si en tenen, alguna de les variants d’ànec. I en aquesta direcció vam anar.

Que vam demanar a Melo Jia

Amb el suggeriment, vam acabar demanant només un primer, els xiao long bao al vapor, que van resultar prou bons i ja com a plats principals, l’ànec Beijin i el bou de mar picant.

Crec que van entendre que ho compartiríem tot i ho van portar amb aquesta idea. I va ser un encert perquè m’alegro d’haver compartir el bou de mar. Realment va ser un plat espectacular que si hi torno, el demano fix. Deixant a banda de que és un marisc que m’agrada, li van donar un toc oriental amb un picant suau, que el feia de 10.

Melo jia bou mar

Finalment va arribar l’ànec, amb ració gens escassa, i tot i estar molt correcte, la comparació amb el bou de mar, no el deixava brillar massa. Però no interpreteu pas que no el vam gaudir.

Melo jia ànec

La Carta de vins i les postres

La carta de vins tot i que curta, prou variada. Vam demanar el DO Empordà Llavors, que l’ampolla es va fer petita.

Melo jia vi llavors

I a l’hora de les postres, vaig deixar com sempre l’elecció a qui m’acompanya. Vam demanar uns rotllets de plàtan i qui ens atenia, va suggerir que com el plat en portava 3, que potser en servissin 4 (imagino que ajustant el preu).

Melo jia postres

I el cambrer de les postres, no va ser pas el mateix que ens va suggerir fer només un primer. En conseqüència, deduïm que les ganes da satisfer al client, són marca de la casa.

Reflexions / Conclusions a Melo Jia

Em va semblar un lloc molt digne dins la gamma de classe mitjana, com algun altre que he visitat per BCN. Ofereix autenticitat, amb dignitat i sense ínfules . Per tant, és bo per BCN, poder oferir aquest ventall o aquest ocuparia una posició mitjana-alta.

BCN té llocs més luxosos i també llocs de batalla com El Bun 18, que vaig publicar fa més o menys un any i fins i tot podríem parlar de Chen Ji, com extremadament bàsic. El vaig tenir publicar, però com la majoria de publicacions prèvies a 2016, està eliminat.

Finalment, recomano Melo Jia a tothom i especialment a aquells que us fa por aquest tipus de cuina. Penso que podria ser una bona iniciació, en un lloc que us sentireu còmodes.

Resum del lloc

  • Restaurant de cuina xinesa molt digne
  • Servei modèlic amb ganes d’ajudar
  • Plats ben elaborats i que no han d’espantar a qui té por d’aquesta cuina
  • Bona RQP
  • En conseqüència, ben recomanable

Altres restaurants que tinc publicats de la zona

Per veure’ls feu clic a,

Sense Pressa barri