Monocrom, està ubicat en una plaça ben tranquil·la entre Laforja i Marià Cubí. I disposen d’una envejable oferta de vins i lluint com wine-bar. La carta curta, però molt interessant i amb suggeriments del dia a tenir en compte. Bona RQP. 

Monocrom

Plaça de Cardona, 4

Pàgina web del llloc

TEL.: 935 16 73 02

Monocrom

Monocrom-entrada

 

Just fa un any, vaig publicar Monocrom i he estat allà en més  ocasions, però la prudència, m’ha fet esperar a publicar-lo, fet que sempre tinc en compte,  a no ser que m’hi vegi obligat per coincidència amb una de les trobades 3(o+)aTaula.

Monocrom, és un lloc que m’encanta. La seva carta és senzilla i no massa llarga, però sempre acabes trobant el plat o plats que et fan feliç, i en aquesta ocasió vam defugir del nostre típic compartir primers i triar cada un el seu plat principal, per la modalitat, tot a compartir. I molta atenció als suggeriments del dia, on et pots trobar sorpreses molt agradables, com el fricandó del cop anterior.

L’oferta de vins a Monocrom, ja és per si sol una festa. Perquè tenen un molt bon assortiment de vins dels anomenats naturals i sempre trobes alguna cosa que et sorprèn. I dit des del meu escepticisme en aquest àmbit, provocat per alguna experiència negativa en altres llocs, que sempre van en el sentit, de quan comentes algun defecte, et solen respondre altius… “escolti… es que és natural”. I jo sempre dic que el vi el vull “bo” i si és natural, encara el gaudeixo més, però la base és “bo“…. 🙂

Monocrom-interior

I en aquest aspecte Monocrom, mai m’han fallat i sempre he gaudit de vins força bons i jugant a la lliga “naturals”.

Que vam escollir…

Els plats que vam compartir en aquesta darrers visita, van ser,

Dues croquetes de rostit per obrir boca, molt bones com sempre i uns bunyols de bacallà, també excel·lents.

Monocrom-croquetes

Monocrom-bunyols

Tot seguir el salmó marinat i fumat amb encurtits i la escalivada i anxova, molt ben feta i refrescant.

Monocrom-salmo

Monocrom-escalivada

Després va arribar la terrina de porc amb amanida, que va resultat molt agradable i el mollete de cansalada de coll i mostassa, un clàssic en totes les nostres visites.

Monocrom-terrina

Monocrom-mollete

I al veure a la carta, les llenties estofades, les vam demanar per assegurar-nos de sortir sense, cap indici de gana. I realment vam sortir més plens que buits… 🙂

Monocrom-llenties

De la secció postres, vam compartir unes trufes i carquinyols.

Monocrom-postres

El vi va ser el Comalats Isarda, sense sulfits #ofcourse 🙂

Monocrom-comalats

Monocrom-tiquet

I és que Monocrom s’ha de tenir sempre a l’agenda. Perquè ens traurà de manera airosa, d’aquelles situacions en que no saps on anar, tampoc vols buidar la VISA i vols un lloc especial amb tracte amable.

RESUM

  • Ubicat en una plaça ben tranquil·la entre Laforja i Marià Cubí
  • Excel·lent oferta de vins
  • Carta curta, però amb plats molt ben elaborats
  • Però atenció als suggeriments del dia. Poden sorprendre
  • Tracte professional i modèlic
  • Molt bona RQP