Agafada d’Internet

Murivecchi







Princesa 59 (Parc Ciutadella)




T. 933 15 22 97




http://www.murivecchirestaurante.es/





Murivecchi, tot i que no el publicava al bloc des de el 2009, és el restaurant de BCN en que he dinat més vegades. Un dels motius és la meva feina a ESCI-UPF que està just a una illa, així com el fet d’oferir un menú de migdia que considero prou variat i interessant, en el que alternen plats més contundents, però que sempre compensen amb plats més lleugers com amb carpaccios de diferents animalets…. fins i tot un que a mi m’encanta i que és el carpaccio de mortadel·la (!), que no deixa de ser un plat de mortadel·la de qualitat, però que va de conya per compensar algun altre plat més pesat.


I no és pas que per la zona del Born, no hi hagi oferta, però sempre acabo a Murivecchi. No puc parlar de la carta, doncs només he estat un parell de vegades de vespre i ja fa uns 4 anys. En tinc un record prou bo dels plats de la carta, però potser perquè era estiu i la zona molt turística, em queda el record de haver menjat una excel·lent pasta a l’estil “frutti di mare” bastant espectacular, mentre estàvem envoltats de turistes, fent pizza i coca cola.. I vam acabar sentint-nos una mica, com si fessis ostentació… 🙂

Els migdies ofereixen dos menús. Un de 13,70€ que és el que sempre agafo i un de més econòmic que gira al voltant de la pizza. No tinc massa afició a les pizzes, però si que l’aspecte el tenen bo i he escoltat comentaris positius de la seva elaboració. També sé que tenen forn de llenya i això deu ser un plus pels pizza – hunters… (que també en deuen haver-hi)… 🙂

Un dels dies que he estat per allà darrerament, aquesta va ser la tria que vam fer. Al tractar-se d’un menú que va canviant cada dia, tampoc té més importància el detall de cada plat. Les fotos són per fer-se idea de quin tipus de plat es poden trobar allà…

Murivecci-timbal
Timbal de verdures (és freqüent trobar-lo al menú)

Murivecci-amanida
Cada dia podreu trobar amanides ben acompanyades
Murivecci-sepia
Sempre hi ha algun plat de peix gens complicat. Sepia en aquest cas..

Murivecci-carpaccio
Cada dia un carpaccio… Vedella, tonyina, peix espasa, mortadel·la …
Murivecci-postres
Postres o cafè… I si postres, trobem variació… iogurt, mató, tiramisú……

En resum es tracta d’un lloc ampli amb servei molt acurat en el que podreu trobar un bon menú de migdia i als vespres, ja plats més selectes de cuina italiana. El servei és jove i “permanent” i ho dic en el sentit de que és agradable trobar-te que el servei és estable i no van canviant cada mes.

I si algú hi ha anat recentment de vespre, agrairé la seva opinió, doncs un dels punts forts d’aquest bloc, són precisament les opinions que hi deixeu..

El cost del menú, tal com deia abans, és de 13,70€, begudes incloses i amb l’opció de “postre o cafè”, que a mi  em va de conya i  que sempre he trobat intel·ligent i pràctic, donar aquesta alternativa.