Pur Restaurant és la nova aposta de Nandu Jubany a BCN. Bon producte amb una RQP bastant deficient i amb objectiu descarat a fer créixer el tiquet

Pur Restaurant

Ptge Concepció, 11

Pàgina web de Pur

Tel.: 931 70 17 70

Pur Restaurant

Pur restaurant

Nova trobada de 3(o+)ataula, amb la tria feta per mi i el post escrit per l’Esther. Com sempre amb el consens del grup, que en aquesta ocasió, s’amplia el consens a la sensació de cabreig general. I que consti que el menys cabrejat soc jo, segurament pel càrrec de consciència d’haver-los portat allà 🙁

Seria fàcil rebatre la meva crítica, dient que vam anar-hi massa aviat, sense donar temps a rodatge. I no diré que no sigui cert. Però sincerament desconeixia que feia tant poc que estava “obert”. De llegir per les xarxes, potser en diagonal, opinions (evidentment exciteds), ja pensava que feia més dies.

I potser el fet de llegir opinions de gent que no estan al sector de gastrocanapero gamma cutre, em va despistar. També en vaig veure dels de gamma baixa, però hi havia gent no habitual. I és ben curiosa la partida que avui en dia dediquen aquests nous llocs a generar “opinions positives”. Per cert que m’he assabentat a posteriori de les cabrejades d’algun (presumpte) influencer  al quedar fora de la llista de convidats. Però això ja és premsa rosa i no arribo a tant 🙂

Els detalls dels plats i el compte, el veureu al link del final del post, mentre que aquí em limitaré a les meves observacions personals.

Començarem parlant dels preus de Pur Restaurant…

Mirant la carta, que podeu veure al post conjunt, no sembla un restaurant massa car.  Però hi han alguns paranys, que ho acaben capgirant. Per exemple quan t’arriba el primer cambrer i et saluda amb un estudiat i equivalent al “Hola Chicos”, però en versió “camperola per a pijos” i et vol col·locar un cocktail, que ja dius “uissss…”.

Després la carta té el parany dels peixos i carn a pes…  Tu veus per exemple:

Pur Restaurant carta

I el subconscient et marca “15” i en tot cas penses que et serviran una carn prèmium. I t’arriba una carn correcta, però res de prèmium tot i que a 150€ el Kg !!. Tampoc veus mai el pes real, però això ja és un altre guerra. Però no s’acaba aquí la cosa… el cambrer et diu amb aire convincent “I amb que l’acompanyaran?” i aquí continua el tema:

Pur Restaurant complements

Vaja, que el puto entrecot que va demanar el Jordi, que reitero no era res especial (i si ells ho consideren especial, tenen un problema) i el bol de patates fregides, et passa de 60€. I compte que no caiguis al parany que el cambrer t’intenta portar… “Tenim un wagyu que…..”.

Pur Restaurant entrecot

Es un lloc que en que si hi vas a l’estil d’un dia és un dia, pots acabar molt perjudicat. Entre els cocktails que ofereixen i els peixos pes que ja sabem el que passa. Nosaltres controlant costos i amb l’experiència que ens dona fer-nos un mínim de 9 restaurants per setmana entre els tres, vam sortir-ne per 80€ per cap sense vi. Però si et deixes portar pels seus consells, pots sortir a 120€ sense problemes.

Ridiculeses a Pur Restaurant. La pastanaga del Nandu Jubany 

Que t’arribi això i tinguis que aguantar com si et fessin un gran regal “és una pastenaga de l’hortet del Nandu Jubany“. És d’un ridícul tremens i més si han d’aguantar alguna de les nostres bromes a l’estil de “ostres… si que és productiu aquest hortet!“. Però compte que aquesta pastanaga i la mitja llesca de pa rústic, t’apareix al compte a quasi 5€ per cap!

Pur Restaurant pastanaga-Nandu

Que ja entenc que han de pagar la inversió, que el local val molts diners. Però em fa una mica de mandra pagar quasi 80€ per cap, sense vi 🙁

Traca final. més de 20′ reclamant el compte .. 🙁 

Igual no estaven habituats a portar el compte i que la gent pagui, però va costar més de 20′ i tres bronques meves, la darrera ja de traca.  I quasi vaig sortir amb càrrec de consciència de veure algun cambrer amb cara pànic per la situació. Imagino que a caixa l’enviaven a regar i no tenia la culpa. La final va arribar amb una disculpa de que no els anava Internet, que dita d’inici, s’estalviaven la moguda.

Quèèèè… han disfrutat?

Aquesta pregunta enverinada i que està de moda en més d’un lloc, és de lo més capciós que hi ha. Ens la van fer com tres persones distintes. Ja imagineu que jo passo de contestar i la nostre part amable (l’Esther) en aquestes ocasions treu les castanyes del foc amb un cop de cintura i un somriure.

Quina pregunta més PEDANT i capciosa!!!. Perquè la resposta real seria “No hem disfrutat, ens hem limitat a dinar i els plats han estat correctes”. Lo més lògic seria preguntar “Com ha anat?”. Però donar per suposat que hem disfrutat, em sembla penós. i si els dones la resposta lògica, a sobre et cal parlar per parlar.

No soc cap hater… 🙂

Sinó no coneixeu la parauleta hater, us mostro la seva definició “Los haters son personas que muestran sistemáticamente actitudes negativas ante cualquier asunto“.

No calen gaires arguments per desmuntar això. Per exemple fent una estadística dels 10 darrers llocs que he publicat.. o dels 20, es desmunta sola 🙂

Em limito a discrepar quan una cosa no em convenç i ho faig amb més força quan veig que s’intenta generar una opinió no real d’un lloc, a cop de talonari. No oblideu el nostre lema #semprepaguem i l’entrecot que he criticat anteriorment, si arriba de gratis, dius “a val… un més”. Però si pagues 60€ pel plat, tens dret a cabrejar-te una mica.

No vaig mai a inauguracions ni a convidades… 🙂

Ja sabeu la meva filosofia pel que fa a les inauguracions. Mai accepto aquestes activitats. I tinc una carpeta de correu, on en guardo una infinitat. En conseqüència les agències més prèmium ja mai m’envien res. No volen perdre el temps i corren el risc si tenen poca traça, de que ho esbombi per les xarxes, convertint l’invitació en riota. Però sempre hi han agències noves o algun becari despistat que m’envia alguna cosa. I us faríeu creus del que els costa d’entendre quan els dius “no”. I tingueu clar que només contesto les propostes més educades, deixant sense resposta a la resta.

Punt de vista global de Pur Restaurant by Nandu Jubany

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: