Shunka és un dels restaurants japonesos top a Barcelona. En un ambient senzill de taverna japonesa, però amb productes de primer nivell. Un imprescindible si us agrada aquest tipus de cuina.
Shunka
Sagristans, 5
web bàsica
TEL.: 934 124 991
Nova trobada dels 3(o+) a Taula, i en aquesta ocasió la tria ha estat per part de l’Esther i la redacció del post a càrrec del Jordi, amb el consens del grup.
Era injust no tenir Shunka, a 3(o+)aTaula, quan de fet tots i havíem estat en més d’una ocasió. I encara era menys perdonable, no tenir-lo després d’haver publicat 6 experiències (amb aquesta la setena!) de restaurants japonesos. I també en la meva web, en tinc bastants a la secció: Cuines d’orient.
I ara que el Koy Shunka, està vist per tothom, com un referent, no oblidem que l’origen de tot, és el Shunka. I segueix mantenint el seu aspecte interior i exterior de senzilla taverna japonesa, però a la que travesses la porta, ja t’adones per l’ambient que es respira i per l’equip de cuina que actua darrera la barra, que estàs en un lloc top.
Aquest cop vam optar pel menú degustació de Shunka, i va ser un bon encert. El cost són 65€, però a mida que et porten els plats, veus que estan ben amortitzats. Però d’anteriors visites en que vam demanar a la carta, recordo plats dels que queden a la memòria.
Punt de vista global de Shunka…
Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a
Poc a afegir del lloc, doncs ja ho hem comentat tot el que s’havia de comentar entre nosaltres. Lloc top i amb ganes de tornar… Però ja que estrenes web, estrenarem comentaris… i crítiques… 😉
Està molt bé visualment, tot i que tampoc ha canviat gaire de l’anterior. Potser es veu més dinàmic, però la imatge del post en si és la mateixa. Els menús, això si, molt més clars i accesibles. Ja estaré “al loro” i t’aniré avisant del que vagi veient que em sembli que falla i de possibles millores (emho).
L’únic però que li vaig, és el tema comentaris i seguiments d’aquests. Almenys, per la meva experiència en webs basades en WordPress, que se’m fa més feixuc de seguir. Però això ja t’ho diré a mida que anem avançant…
Algún dia actualitzaré el meu i rebré per totes bandes… :-)))
Abraçada!!
Bon dia Jordi,
De fet l’aspecte és molt semblant, però el “motor” és totalment diferent i em permetrà moltes més possibilitats.
Hi han moltes coses a polir, com per exemple que els comentaris no vagin a spam, com ha passat com aquest, que m’ha calgut recuperar…
De mica en mica i quan tingui temps, m’hi poso…
Abraçada!!
I també és important el seguiment dels comentaris…
A mi no m’ha avisat… O jo no he sabut trobar l’opció…
Sóc l’Arquímides, Sampere.
Entro desprès de setmanes i setmanes i et trobo amb un nou disseny de web, mira que bé.
Felicitats per conservar ganes en un sector cada cop més mediocre i atrapapijos. Sempre en quedaran, talment, bons espais.
ja miraré de ficar-hi maranya.
Arquímides
Bon dia Arquimedes i benvingut de nou…. 🙂
He passat el bloc a WordPress, per a poder fer coses que amb l’altre no podia.
Però he de polir moltes coses, com per exemple, que els comentaris no vagin a spam, com ha passat com aquest, que m’ha calgut recuperar…
Salutacions i dona’m un temps de treva, abans de tornar a ficar maranya… 🙂
Bon dia. M’alegra veure el canvi que has fet al bloc. Exteriorment es veu poc, però ja imagino que podràs treballar molt mollor temes com SEO.
Pel que fa a Shunka, poc més a dir que imprescindible.
Abraçada
CarlesP
Hola Carles,
Just aquest és un dels temes que vull treballar i si més no, refrescar conceptes, que fa dos anys que no tocava WordPress…
I de Shunka poc a dir que no siguin elogis…
Abraçada!!
Doncs del restaurant res a afegir, un top nipó que sempre satisfà.
El nou format de web m’agrada molt, més fàcil anar d’unes pestanyes a unes altres i la veig molt elegant.
Salut!
De moment he fet el canvi de “maquines” de blogger a WordPress…. I així quan tingui temps (estic en plena mudança, per trasllat a Cambrils en no masses dies), ja em puc dedicar a afinar i millorar disseny…
Salut!!
m’afegeixo als afalacs del bloc!! 😉 esther
Merci Esther…!!!
Felicitats pel nou format del blog.
Joan
Perdoneu la tardança en respondre, però estic embolicat en una mudança, ja que els propers dies passaré a viure a Cambrils. Dit això: Merci Joan…!.
Hola Ricart,
Me parece estraño escribir en el blog nuevo pues estaba ya familiarizado con el otro pero parece mas limpio y ordenado…. Te escribompara pedirte sugerencias pues repasando tu blog no encuentro nada que sea definitivo. A ver, somos dos amigos, cocina local (no chinos…) precio indiferente pero no es dia de estrellas michelin…. que se te ocurre en la linea de Alvart o Sergi de Meia.
Una abraçada
Pipo
Perdona Pipo la tardança en respondre, però estic embolicat en una mudança, ja que els propers dies passaré a viure a Cambrils.
Suposo que ara ja és tard per respondre, però lamentablement no hi han masses llocs d’aquests. També dir-te que a Alvart no li acabo de trobar el “què” i pel meu gust, millor Sergi de Meià. I a nivell de cuina clàssica ben feta, jo soc molt fan de Racó d’en Cesc i de SensePressa.
Abraçada i disculpa la tardança.
Gracias! Acabe en el sensepressa i molt be. Quina sort, viure a Cambrils. Bona mudança
Gran lloc SensePresa…!!!.
I estic molt il·il·lusionat amb Cambrils….
Merci!!