Shunka és un dels restaurants japonesos top a Barcelona. En un ambient senzill de taverna japonesa, però amb productes de primer nivell. Un imprescindible si us agrada aquest tipus de cuina.

Shunka

Sagristans, 5
web bàsica
TEL.: 934 124 991

Shunka interior

 

Amb aquest post estreno un nou format de web, que he migrat a WordPress, però que està “en obres” i cal polir un munt de coses de la plantilla original, cosa que faré a la que disposi de temps, un cop acabada la mudança de vivenda en la que estic embolicat. Prego que mentre, em disculpeu, algunes incoherències que hi podeu trobar.

Nova trobada dels 3(o+) a Taula, i en aquesta ocasió la tria ha estat per part de l’Esther i la redacció del post a càrrec del Jordi, amb el consens del grup.

Era injust no tenir Shunka, a 3(o+)aTaula, quan de fet tots i havíem estat en més d’una ocasió. I encara era menys perdonable, no tenir-lo després d’haver publicat 6 experiències (amb aquesta la setena!) de restaurants japonesos. I també en la meva web, en tinc bastants a la secció: Cuines d’orient.

I ara que el Koy Shunka, està vist per tothom, com un referent, no oblidem que l’origen de tot, és el Shunka.  I segueix mantenint el seu aspecte interior i exterior de senzilla taverna japonesa, però a la que travesses la porta, ja t’adones per l’ambient que es respira  i per l’equip de cuina que actua darrera la barra, que estàs en un lloc top.

 

Shunka gambes

Aquest cop vam optar pel menú degustació de Shunka, i va ser un bon encert. El cost són 65€, però a mida que et porten els plats, veus que estan ben amortitzats. Però d’anteriors visites en que vam demanar a la carta, recordo plats dels que queden a la memòria.

Punt de vista global de Shunka…

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a