Shunka és un dels restaurants japonesos top a Barcelona. En un ambient senzill de taverna japonesa, però amb productes de primer nivell. Un imprescindible si us agrada aquest tipus de cuina.

Shunka

Sagristans, 5
web bàsica
TEL.: 934 124 991

Shunka interior

 

Nova trobada dels 3(o+) a Taula, i en aquesta ocasió la tria ha estat per part de l’Esther i la redacció del post a càrrec del Jordi, amb el consens del grup.

Era injust no tenir Shunka, a 3(o+)aTaula, quan de fet tots i havíem estat en més d’una ocasió. I encara era menys perdonable, no tenir-lo després d’haver publicat 6 experiències (amb aquesta la setena!) de restaurants japonesos. I també en la meva web, en tinc bastants a la secció: Cuines d’orient.

I ara que el Koy Shunka, està vist per tothom, com un referent, no oblidem que l’origen de tot, és el Shunka.  I segueix mantenint el seu aspecte interior i exterior de senzilla taverna japonesa, però a la que travesses la porta, ja t’adones per l’ambient que es respira  i per l’equip de cuina que actua darrera la barra, que estàs en un lloc top.

 

Shunka gambes

Aquest cop vam optar pel menú degustació de Shunka, i va ser un bon encert. El cost són 65€, però a mida que et porten els plats, veus que estan ben amortitzats. Però d’anteriors visites en que vam demanar a la carta, recordo plats dels que queden a la memòria.

Punt de vista global de Shunka…

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a