Slow & Low, mereix d’entrada un bon marge de confiança. Obert fa pocs mesos i sense gens de soroll, és un lloc que promet moltes satisfaccions, si continuen en aquesta línia. Resulta molt recomanable.  

Slow & Low

Calle Compte Borrell 119,

slowandlowbcn.com/

Tel.: 936 25 45 12

Slow & Low entrada

Slow & Low

Slow & Low em porta d’entrada el problema de com jugaré amb les paraules clau per aconseguir un bon SEO. Com reflexió general, seria bo que els «assessors de restaurants» els ajudessin en triar noms «fàcils» que els permetés ser trobats en el futur de manera més fàcil a traves dels cercadors i sense despesa addicional en publicitat Google. Pels que sabeu que vol dir SEO, només us diré que mireu el domini que els ha tocat agafar…

Dita aquesta parida informàtica, avançar que el Slow & Low ens va agradar i que és un lloc que promet. Vaig descobrir la seva existència a través d’un post d’en Regol. Els que em seguiu, sabeu que en ocasions faig conya d’ell. Però no he posat mai en dubte la seva capacitat crítica quan va a llocs senzills com aquest, en que no hi han «interessos comercials» potents al darrera. Quan va a llocs controlats per grups potents, us fareu idea de la problemàtica general, si llegiu el text que teniu tot seguit.

“… Es también el miedo el que aconseja a los periodistas mirar hacia otro lado y hacer como si la cosa no fuera con nosotros. Miedo a aparecer en listas negras, miedo a que nos cierren puertas y oportunidades profesionales, miedo a sentirnos incómodos en determinados eventos…”

La frase és del Jordi Luque, que de tant en tant, té moments clarividents. I apareix en el seu darrer post: “Algo huele a podrido en Gastrolandia” I pot aplicar-se a periodistes, però també a altres escrividors de restaurants…

Slow & Low interior

Que vam menjar a Slow & Low

De moment ofereixen dos menús. Un de llarg i un de curt. I en aquesta primera ocasió, ens vam decidir pel curt. I crec que també un de migdies, més econòmic.

Van arribar els 6 plats que configuraven el menú degustació. Em perdonareu, però els plats tenien noms llargs i amb un munt de components. I no vaig apuntar res per no cridar l’atenció de que escriuria d’ells. És el meu estil. Es perd qualitat d’informació i es guanya en credibilitat, doncs evito interacció i el conseqüent tracte especial. En els llocs que disposen de menú escrit, puc copiar els noms, però aquí no el mostren.

Vam començar amb una ostra que recordo portava gingebre, i uns musclos en escabetx impressionants, amb pimentó de la Vera i gochujang.

Slow & Low ostra

Slow & Low musclos

Tot seguit van arribar una moixama i una amanida de tomàquet Barbastro, amb sablé bretó i gelat de formatge fumat. I em disculpo de nou per no poder aportar el nom del formatge.

Slow & Low cecina

Slow & Low tomaquet

I vam continuar ja en la recta final, amb un mollete de cua de vaca, realment espectacular. Com per demanar-ne tres o quatre :). I les postres, que no em recordo ni de que anaven. Però puc donar fe de que qui m’acompanyava, les va comentar en positiu 🙂

Slow & Low mollete

Slow & Low postres

La carta de vins a Slow & Low…

La carta de vins, no és massa llarga, però molt correcte. Bastants vins de proximitat i ben triats, tot i que ja assumeixo que això és subjectiu. Vaja, que em va agradar la carta. Un cop més ens vam decantar per un Finca Malaveïna de la DO Empordà. Crec que en els darrers 10 restaurants, en portem 3 de demanats 🙂

Slow & Low finca Malaveina

Conclusions a Slow & Low

Com he dit abans el lloc promet i ofereix detalls molt interessants. I dit per mi, té més mèrit doncs sabeu que no soc massa de menús degustació ni de deixar-me sorprendre.

Slow & Low respira una flaire d’honestedat només d’entrar. Veient aires de gent amb talent, que treballen amb il·lusió i senzillesa. Seria llarg d’enumerar aquí i algun detall ja cauria en el tema de les «escoltes», però aquesta és la sensació que en vaig treure: Talent i humilitat amb ganes de treballar i agradar.

Slow & Low tiquet

Slow & Low preu

RESUM a Slow & Low

  • Un lloc senzill, però molt ben pensat
  • De moment només ofereixen els dos menús (més un de migdies)
  • Es a dir, no hi ha carta
  • El menú curt, ofereix un total de  6 serveis, però per sopar resulta adequat
  • Molt bona cuina i amb capacitat de sorprendre
  • En conseqüència, recomanable i amb bona RQP