Sun Taka, és un nou japonès a BCN al carrer Bruc, no massa lluny de Sato i Tanaka. I a càrrec de Mitsu Taka, que era el responsable de la barra japonesa del Cercle, fins fa poc.  

Sun Taka

Bruc, 146

Facebook: SunTakabarcelona

Tel.: 932 50 23 49

Sun taka entrada

 

Sun Taka

Sun Taka és un restaurant japonès obert fa poc al carrer Bruc. De moment el boca a boca que ha arribat, ha estat positiu. I el fet  que el responsable del lloc, sigui qui portava la barra japonesa del Cercle, ja és prou garantia.

Perquè just vam publicar no fa gaire El Cercle i bona part dels plats, eren d’aquesta secció. Esperem que hagin sabut triar un digne successor, doncs el Cercle m’agrada i fins i tot el tenim a la Guia, que aviat prometem la versió d’hivern. De moment encara podeu baixar la de tardor, fent clia a:

Han començat de manera senzilla, sense fer massa soroll i passa de moment la «prueba del algodón» d’absència de sospitosos foodie-influencers 😅. Per facilitar-vos la feina, us poso link a la pàgina de localització de Sun Taka i ho podeu comprovar. Per tant i de moment no l’ha trepitjat cap dels @gastro_pollas, ni @foodie_pollas habituals. 😂😂😂.

Vaig anar-hi amb una visita de 3(o+)aTaula, amb l’Esther i sense el Jordi, que estava de viatge. La tria del lloc, la vaig fer jo i el post conjunt que teniu enllaçat al final, a càrrec de l’Esther.

Sun taka alberginia

Sun taka niguiris

Resum del lloc

Sun Taka és ben recomanable. El local una mica justet, però el servei és bo i professional i el que surt de la cuina, mereix elogis. I tot i que vam anar a la carta, les taules que anaven de menú, aquest feia prou bona pinta. I també tenen una barra pels fans del tema.

Segurament no és el local somiat per una cita romàntica, però és prou correcte i amb una certa amplitud entre taules. En conseqüència, un dels llocs que en surts, pensant que hi tornaràs.

La carta és molt àmplia, tot i que la majoria de plats giren al voltant dels mateixos productes. I els plats que vam compartir, mereixien tots un notable mínim.

Sun taka preu

Punt de vista global de 3(o+)aTaula a Sun Taka

Si voleu veure els plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Per últim i com és habitual, si voleu saber de qui ho ha escrit, o accedir al formulari de contacte: