Taverna de Can Roca a Sant Andreu, és un lloc on ofereixen bona cuina catana clàssica, en un espai ben cuida i amb aire de local de tota la vida.

La Taverna de Can Roca

Gran de Sant Andreu 209
Pàgina Facebook
TEL.: 933 465 701

Taverna de Can Roca entrada

Nova trobada de 3(o+)aTaula, i la darrera de 2016. Aquest cop triava el Jordi i allà vam anar. És un lloc que sempre em ve de gust i a partir del canvi de propietat que van fer just abans de vacances d’estiu. Vaig publicar també la Taverna, en aquest setmanari.

 

Taverna de Can Roca QueFEM

En aquesta ocasió en lloc de un 3aTaula, vam ser 5aTaula, a l’apuntar-se a la festa, parelles dels components habituals.

La Taverna era un referent entre tots aquells que ens encanta la cuina casolana. Però a finals de 2012, quan va córrer la noticia que en Josep Maria Roca, el seu propietari i ànima del negoci, havia mort, la família va prendre la decisió de continuar amb el negoci. Però el passat 2016, l’han traspassat, passant a mans de l’Albert Oltra i la Sandra que és qui s’encarregarà del dia a dia del local. L’Albert és prou conegut com cuiner i propietari de Can Piqué i per tant una garantia per la nova etapa de Can Roca.

Un dels punts forts de la Taverna de Can Roca, són els esmorzars de forquilla. També els dinars en els que ofereixen un carta, amb una dotzena de primers i uns vuit o deu segons. I els vermuts, així com els sopars en divendres i dissabtes. Els preus són prou ajustats i permeten configurar-se un bon àpat amb excel·lent RQP..

Taverna de Can Roca crema

Punt de vista de 3(o+)aTaula, de La Taverna Can Roca

Si voleu veure les fotos, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

Finalment, aquest restaurant el tinc ubicat a la categoria «altres barris de BCN». Si voleu veure quins altres tinc publicats, feu clic al link.