Taverna Oniric

Taverna Oniric, ocupa el lloc en que havia estat fa uns anys Alkimia. Ens ha sorprés en positiu  per la seva interessant oferta i els seus preus ajustats.  Li augurem un bon futur.

Taverna Oniric

Indústria 79

Encara no estan a les xarxes

Tel.:
935 25 23 33

Taverna Oniric

Nova trobada de 3(o+)aTaula amb tria feta pel Jordi i el post conjunt a  càrrec meu,  en consens amb els companys.

Taverna Oníric, és un lloc de recent apertura a BCN. I en el moment que escric el post, no l’ha publicat encara, cap dels «inauguradors» oficials.

Fins i tot la seva presència a les xarxes és pràcticament nul·la. I aprofito aquí per enviar-lis el missatge, suposant que arribin a llegir els nostres escrits, de que espavilin una mica.

El dia que vam anar, em mossegava la llengua per no donar el consell en directe. Però ja sabeu que mai ens identifiquem, ni diem que escriurem d’ells. En conseqüència vaig pensar que ja ho diria aquí. Per tant ara ja està dit ara.

Sense anar a l’extrem de convidar tots els gastro_pollas i foodie_pollas de BCN, cal fer accions per arribar al públic. I ara al 2019, estar a les xarxes és important.

Vam anar a Taverna Oniric en migdia i no fan cap menú. I ho dic en positiu, doncs fa una mica de mandra anar a la carta, en llocs de menú als migdies. I no m’interpreteu malament, que jo també soc un usuari de menús de migdia.

El local no és massa gran i està dividit en tres zones. La primera a l’entrada, una barra «de cara a la pared» pensada suposo per menjar ràpid. Una part central, amb les taules separades per mampares, com si fossin reservats i per tant, la millor zona.

I al final de tot una zona amb tauletes, estil restaurant senzill. I tot i que quasi mai parlo dels lavabos, aquí cal destacar que tenen el «luju» d’haver estat banys d’un estrellat.

Que es menja a Taverna Oniric

La carta és curta, però amb moltes coses que venen de gust. I dividia en tres seccions. Primerament la de picar, com per exemple les croquetes i les braves que vam demanar. Una segona amb plats per a «obrir boca» i finalment la tercera denominada «per acabar d’omplir la panxa».

En el post conjunt veureu els plats. Aquí us mostro imatges d’un dels plats que més ens va agradar i que pertanyia a la segona secció.

Taverna Oniric coca

Conclusions de Taverna Oniric

Realment el lloc ens va sorprendre. Anar a un lloc del que cap dels tres hem sentit parlar, exceptuant en Jordi, però que tampoc teníem gaires referències i trobar-se un lloc del que sortim exciteds, és per posar-se contents. I amb uns preus continguts.

Més aviat estem habituats a la inversa. Llegir meravelles d’un lloc i en ocasions amb històries edulcorades, anar-hi i sortint maleint els ossos dels que havíem llegit les cròniques. Vam sortir-ne contents, fins el punt que ens plantegem incloure’l en la propera edició de la Guia 3(o+)aTaula. De moment encara podeu baixar la d’hivern 2019, fent clic a

Taverna Oniric Guia

Per tant  us recomano fer una visita a Taverna Oniric. Gaudireu, no pagareu massa i crec que en sortireu contents.

Visió conjunta de la visita en la web de 3(o+)aTaula

Si feu clic, veureu les fotos dels plats i el tiquet amb el cost, feu CLIC a: Taverna Oniric  3(o+)aTaula

Finalment, si voleu veure altres restaurants de la zona que tinc publicats, feu clic a