Tomax, és un Spin Off de l’antic Hermanos Tomàs que va ser mític a la Meridiana. I de fet l’estil de cuina, continua el mateix, tot i que amb una estètica més acurada. 

Tomax

Loreto, 22
www.tomaxbcn.com
T. 93 345 71 48

Aquí no és..!!!. És al costat… 🙂

NOTA: Recordar que aquesta crònica és de 2016. I com no hem tornat recentment a Tomax, no podem garantir que el bon nivell continuï. Malauradament ,es un risc que correm sempre. En conseqüència, agraïm a la secció comentaris, qualsevol feed back posterior.

Una setmana més visita dels de 3(o+)a Taula i aquest cop també vam anar sobre segur. La tria em corresponia a mi i vaig buscar algun lloc que ja tingués publicat al bloc i del que hagués sortit satisfet.

I feia ja tres anys que no anava a Tomax, la versió renovada d’aquell Hermanos Tomàs que es trobava al principi de la Meridiana, del que tothom parlava fa uns anys i que va tenir moments de glòria. Ja el vaig publicar al 2013, tot i que el post està eliminat, com faig en general, quan ja fa massa temps.

Ara Tomax, està en un local al carrer de Loreto o abans havia estat el Dento i amb una oferta de cuina castellana, sense masses complicacions, però amb producte de qualitat i amb molt bon tracte. Remarcar que el tracte, en el moment que aquesta crònica va ser escrita, era molt acurat.

Tomax és el típic lloc per anar homenots a devorar lechazo al forn. Però la seva oferta no és limita a això i ofereixen també, plats de peix de qualitat. En conseqüència, no cal patir si ens acompanya alguna persona vegetariana.

Tomax lechazo

Punt de vista conjunta de Tomax…

El punt de vista, global, les fotos i el cost, el podreu veure fent clic a

I per acabar….