Via Veneto és un dels restaurants dels que BCN pot lluir. Amb un servei de sala impecable i un ventall de plats que combinen l’oferta més clàssica , amb altres d’aires més innovadors, però sempre amb excel·lents elaboracions.
Vam anar a Via Veneto, buscant un lloc especial, per celebrar el dinar número 100 de 3(o+)aTaula. Cent dinars i per tant 100 publicacions al nostre bloc.
Evidentment els tres ja coneixíem el lloc i per això el tenim a la Guia. Cap problema en incloure un restaurant que hem visitat els tres per separat, si tots el veiem en positiu.
Aprofito doncs, per posar un link a la Guia de Tardor 2019, que tot just fa una setmana vam publicar i en la que evidentment està Via Veneto. Només com recordatori, comentar que en la nostra Guia, exclou aquells llocs on el preu persona, sense comptar els beures, supera els 90€.
Conclusions / Reflexions
Via Veneto ha estat i continua sent, un lloc màgic a BCN, que penso seria d’obligada visita al menys un cop l’any. Soc conscient de que pot quedar fora de molts pressupostos, però em refereixo a gent que habitualment visita restaurants.
Sorprén constatar que es manté intacta la professionalitat i savoir faire del servei. I no em refereixo pas a detalls anecdòtics que la gent expliquen exciteds com la famosa taronja a l’estil Via Veneto o la cerimònia de l’ànec “à la presse”, per esmentar dos exemples. Sinó a detalls quasi imperceptibles i alguns tant subtils que ni són demostrables, que et deixen admirat.
Les preparacions, dels plats són complexes i d’alta cuina. Mostro els dos plats que vaig demanar per mi: La terrina de peu de porc i la perdiu vermella. Els dos amb elaboracions d’alt nivell.
I sense que m’interpreteu malament, alguns plats poden no coincidir del tot amb els meus gustos que estan més encarats als sabors més purs. Però això no treu que sàpiga fer una extrapolació i valorar tots els seus mèrits.
I evidentment el preu de tot aquest conjunt, no pot ser econòmic, doncs hi han una sèrie de costos que no cal enumerar, però que influeixen en la factura. Però fixeu-vos en el tiquet que mostrem al post conjunt, del que teniu link més avall i veureu que entre perfectament en la franja, que ens marquem per a la Guia.
RESUM de Via Veneto
- Sense por a equivocar-me, asseguraria que l’equip de servei, és de llarg el més professional de BCN
- Local i posada en escena impecables
- Elaboracions complexes i molt ben aconseguides
- El cost no és econòmic, ni pot ser-ho amb tot el que comento
- En conseqüència, un dels restaurants de que BCN pot sentir-se orgullosa
Si voleu llegir el punt de vista global i veure les fots, feu clic a,
Finalment, si voleu saber d’altres restaurants de la zona que tinc publicats, cal que feu clic a,
Sense dubtes per una celebració especial.
El divendres vam arribar al punt d’inflexió. Ara es bellugarem.
Salut!
En aquest cas era un tema personal… 🙂
Salut!
Et van agradar els postres? Vaig demanar els mateixos que tu i em van decepcionar algo comparant amb el nivell dels plats…
Es un dels pocs per no dir el unic que conserva les arrels d’aquells restaurant a l,estil francés amb pedigrí. Tens que anar encara que no celebris rés, , un imprescindible. Bona semana santa
Ostres… ara em poses en un dilema…
Jo soc molt poc de postres i zero de dolç. Fins al punt de que si algun dia que estic fotut de l’estómac, em prenc unes herbes i poso sucre, no les aguanto ni 5 minuts 🙁
Demano postres, només per allargar la “cermonia del sopar”, quan el sopar ha estat exitós o per allargar la conversa…
Els vaig trobar correctes, però rarament trobo en unes postres, res a destacar…
Ja veus que no et puc dir ni blanc ni negre….
Gràcies per passar….!
quina bona pinta tot!!!!!
Just ben definit….
Feia temps que no anava, en tenia bon record, però fins i tot he sortit crec, amb millors sensacions… Però no sé definir si ells han millorat, o l’entorn de restauració i en concret el servei, està passant en general hores baixes i llavors ells brillen més.
Bona setmana santa tb!!
Mataria ara mateix per uns pèsols amb tòfona com aquests… I per les múrgoles també, que collons…
Quan vaig estar ara fa uns anys, el que més em va impressionar sense cap mena de dubte, va ser l’impecable servei que tenen. La cuina, potser ja la pressuposava.
Quin festival!! Enhorabona i abraçada!!
Jo em vaig triar les múrgoles… i estaven molt, molt bones…
I les fotos, suposo que per tema llum, no fan honor als plats..
Ells es mantenen com sempre ni millor ni pitjor, amb un servei de sala perfecte on encara hi han molts plats que s,acaban devant del comensal, Ara que es época de taronjes, es un plaer veure com el cambrer pela la taronja amb forquilla i ganibet servin els grills totalment nets sense cap pell. Ni els mes estrellats de BCN tenen personal així
Ja tens raó ja….
Està a un altre nivell el servei de sala
Salutacions!
Tornes a publicar aquest restaurant en un moment similar a l’anterior: tornem a estar en campanya electoral :-XXXX
A veure si la propera ja estem més calmats.
Bon dinar sense dubtes!
Salut!
De fet ja sempre estem més o menys en campanya….
I els dos cops publicats, han estat degut a celebracions.
Però m’agrada més el vespre que al migdia. Els vespres hi ha més normalitat i gent que van a celebrar alguna cosa i en canvi el migdia, és més d’homes de negre… 😅#tuyameentiendes
Salut!!