Xerta Restaurant BCN, una representació de la cuina del Delta a BCN, ubicat en un luxós hotel. I amb un interessant menú executiu de migdies feiners.

Xerta Restaurant

Carrer de Còrsega, 289
http://xertarestaurant.com
TEL.: 937 379 080

Xerta Restaurant

Una nova trobada del grup 3(o+) a Taula i en concret la número 25 i aquest cop amb tria de restaurant per part del sector femení del grup.

Pels que ens coneixeu, sabeu que cada dinar de 3(o+) a Taula és una festa, però com que als tres ens va la maldat si tenim la mala sort el restaurant no surt bé, ho compensem fent sentir malament, al que li ha tocat per torn triar.

I he de confessar que vaig entrar a Xerta Restaurant, a veure que trobava, que fallava, de què podia treure la punta…. I en principi si que el servei era com molt atent, però aquella atenció que jo anomeno teatralitzada… I no ho puc pas criticar, doncs és el que toca en llocs d’aquests.

Els olis de Catalunya 🙂

Em va fer gràcia que a Xerta Restaurant, m’expliquessin l’exotisme de la gastronomia d’allà baix el Delta (però ells no tenen la culpa de que jo conegui bastant bé la zona)… Quan ens van portar l’oli, la noia ens va dir que era d’un poble que es deia Pinell de Brai i em vaig mossegar la llengua per preguntar-lo… “¿Por dónde cae esta aldea?. Però com l’oli era excel·lent, ja em vaig distreure i em vaig oblidar de fer cap més maldat….

Xerta Restaurant rodalies

A mida que avançava el dinar, la cosa anava a millor. El servei semblava perdre la rigidesa inicial i la veritat, es que vaig sortir satisfet total. Els plats van ser bons, el fet de que aquest menú només permetés dues opcions, per mi no és cap problema i el servei, tal com ja he comentat, es va anar tornant més proper.

I fins i tot em vaig prendre les postres a Xerta Restaurant…

Xerta Restaurant postres

És d’aquells llocs que em quedo al cap. Apte per qualsevol dinar en que vulgui estar tranquil, sense soroll i en un ambient luxós.

Per acabar, el punt de vista del grup…

Per veure les fotos dels plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

Finalment per si voleu saber de qui escriu: