Zero Patatero, és un local al Born, que ofereix bon producte i bon servei. Presumint de Slow-Food i amb sentit comú. Un lloc que puc recomanar.  

Zero Patatero

Passatge Mercantil, 1,

Web Zero Patatero

Tel.: 938 55 23 04

Zero Patatero interior

Zero Patatero

De tant en tant, m’agraden els riscos i aquest era un risc important, com llegireu més endavant.

Bàsicament perquè havien passat per ell, lo més florit del món chic@_anuncio. I alguns d’aquells que si han d’anar pagant, fugen com gat de l’aigua.

I no m’interpreteu malament, doncs entenc que no deixa de ser un sistema de publicitat. Però el que m’emprenya, és que no s’indica que és publicitat i es pretén fer passar com una opinió personal. És una mena de globus, que un dia explotarà.

Dit això afirmo que Zero Patatero, ens va agradar, que encara té més mèrit quan entro a peu canviat. I de fet vaig anar a parar allà, al quedar amb el meu fill, que s’ha mudat a viure per la zona.

L’espai i el servei a Zero Patatero

L’espai és el mateix on havia estat el meu estimat Big Fish. Llavors lluïa interiorisme Lazaro Rosa Violant, en el que per mi era un dels seus millors projectes. Ara l’han remodelat i al meu punt de vista, no ha anat pas a millor. Però no em feu massa cas de les meves dots qualificant interiors. Ahhh també han empitjorat els vasos 😅.

Zero Patatero cristalleria

El que si em va encantar va ser el servei. Era un dimarts nit i la sala no estava pas plena. Però el servei va ser impecable, tant en les seves explicacions com en cultura de vi. Vaja, que signaria arreu de trobar un servei d’aquest nivell, que va ser per part d’un noi que imagino és el cap de sala.

A més amb molta ma esquerra amb el tema vins. Quan ja va veure que anàvem cap a vins de proximitat, va sortir el tema de vins de l’Anna Espelt i també de l’Alfredo Arribas. I li vaig fer l’observació (de manera amable) de que tenien d’ells els vins més «naturals» i en canvi, cap dels «bons» d’aquests cellers. I mira que en tenen de bons!.

I el cap de sala, donava el seu parer i tirava pilotes fora. Però amb amabilitat i savoir faire. No com m’ha passat en algun cas en que es tensen quan toques el tema. Vam acabar escollint aquest vi:

Zero Patatero vi

Que es menja a Zero Patatero

La carta no és massa llarga i presumeixen de tota la sèrie de paraules de moda «Slow Food», «producte de proximitat» «que no perjudiquin el medi ambient» i en alguna crònica vaig llegir «Km zero-zero», que em va portar pensar en algun producte del parc de la Ciudatella 😇

Però la realitat és que aquest projecte ha sortit de la gent que portaven Els Garrofers d’Alella i son dins Slow Food, bastant radicals a l’hora d’omplir el rebost amb productors ecològics. Vaja, que crec que no es cap fantasmada. A la seva web, veureu la carta, i amb plats ben atractius.

Que vam demanar a Zero Patatero

Com primers vam compartir 3 plats. Els calçots eco confitats amb romesco, musclos i un all i oli d’alls rostits i romaní. També sardina marinada amb ratafia i un bikini de cansalada, ceba i formatge d’ovella. I com tercer, una tatín de ceba rostida amb gelat de formatge d’ovella i vi de xeres.

Zero Patatero calçots

Zero Patatero sardina

Zero Patatero tatin de ceba

I com plats principals, un tàrtar de maluc de vaca amb gelat de mostassa verda i i un “Ragôut» tradicional de senglar, polenta cremosa i cacau.

Zero Patatero tartar

Zero Patatero ragout

Com postres vam demanar el gelat de galeta Maria, escuma de cafè, llimona i merenga. Realment encertat.

Zero Patatero postres

Conclusions de Zero Patatero

El lloc promet doncs els plats estaven ben resolts, la sala és agradable i el servei de nivell. Tampoc posaria la ma al foc en un dia que el restaurant anés a full, fossin tant atents, doncs el temps per cada taula és finit. Però aquell dia, tot va anar sobre rodes.

Per tant, sembla un lloc amb futur i dels que ha arribat per quedar-se, mentre el porti l’equip actual.  I reitero el  mèrit, de la meva percepció positiva, després d’haver entrat a peu girat, amb motiu de l’allau de cròniques prèvies, estil #todo_maravilloso.

En vaig llegir de tota la fauna chic@_anuncio. Van  escriure de Zero Patatero, els gastrobarna, els gastrotalkers, els bcncoolhunters, els bcnfoodieguide, els gastronomistas. I com no podia ser menys, els bacoyboca , foodyingourmet i la quesecuecenebcn. Vaja, #lomilloretdecadacasa.  D’aquí el títol «Coincidint amb els influencers 😅😅».

Però això deu ser culpa de dependre d’un grup. I el grup deu tenir agència. Tot i que si aquestes agències esbrinessin l’abast real, que tenen algunes d’aquestes publicacions, els cauria l’ànima als peus, per no dir els collons pel terra  😂😂.

I això que pel que sé, encara no ha passat la tribu d’Instagramers @chico_anuncio 😂😂😂

La «moraleja» que en podem treure, és que quan un lloc val realment la pena, les percepcions reals i les dels #chico_anuncio, coincideixen. Però malauradament hi ha llocs de tots tipus i en canvi els #chico_anuncio van sempre a pinyó fix amb el#todo_maravilloso.

RESUM de Zero Patatero

  • Carta força interessant amb plats que vénen de gust
  • Llueixen de Slow-Food i cuina de proximitat
  • La carta de vins podria millorar, incloent vins «menys natural» 😇, pels pobres que no estem tant «iniciats»
  • Bona RQP
  • I també molt bon servei
  • En conseqüència, un lloc ben recomanable

Finalment, voleu veure altres restaurants que tinc publicats de la zona, feu clic a: